Captiva Highend Gaming is on Store

Nov 4, 2022 | 0 comments

As you might know by now, SocialStore is a platform where there are no losers, only winners. Why? Because if you are not the lucky one selected on the Social side, you get all the money back you’ve used as bid. Then you can spend it on the Store side where there is a huge variety of available items from a Persil pack to a Galaxy Tab.

There are a few special items, that can only be covered with collected discounts. These are the 100% discount items. The newest addition to this list is the Captiva Highend Gaming PC which is targeted for $1899. If you’re not sure how many collected discounts you have, check out the Wallet section in the app Menu.

Not enough to get this PC system? No problem. Try your luck over and over again on the Social side, because even if you are not the one who gets the right to purchase the item, you will get one step closer to earn the Captiva Highend Gaming. See? This is why you cannot lose here.

Now some information about the item. The Captiva Highend Gaming PC system let you experience the coolest recordings and the coolest sessions in the game of your choice. CAPTIVA offers first-class hardware from renowned manufacturers. These include brands such as Samsung, WD, LG, Sony and many more – a treat for the gaming soul!

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

 

Mint azt már te is tudhatod, a SocialStore egy olyan platform, ahol nincsenek vesztesek, csakis nyertesek. Hogy miért? Mert ha épp nem te vagy a szerencsés kiválasztott a Social oldalon, a betett pénzedet hiánytalanul visszakapod. Ezt utána a Store oldalon használhatod fel, ahol rendkívül széles termékkínálat vár a Persil mosószercsomagtól a Galaxy Tabig.

Van néhány kiemelt termék, amelyeket csakis gyűjtött kedvezményből lehet megvásárolni. Ezek a 100%-os termékek. A lista legújabb eleme a Captiva Highend Gaming PC, melynek ára 1899 dollár. Ha nem vagy biztos benne, hogy mennyi kedvezménnyel rendelkezel, tekintsd meg a Tárca szekciót a főmenüben.

Nem elég, hogy fedezze a PC-t? Semmi gond. Próbálj szerencsét újra és újra a Social oldalon, hiszen még ha nem is te vagy a szerencsés kiválasztott, aki megszerzi az adott termék megvételének jogát, egy lépéssel közelebb kerülsz ahhoz, hogy megszerezd a Captiva Highend Gaming PC-t. Látod? Ezért nem veszíthetsz soha.

És most néhány szó a termékről. A Captiva Highend Gaming PC a lehető legjobb rögzítést és játékélményt garantálja az általad választott játékon belül. A CAPTIVA rendszer első osztályú hardverét a legnevesebb gyártók biztosítják, úgy, mint például a Samsung, a WD, az LG, a Sony és még megannyi más márka. Amit kínál, az valódi kényeztetés a játékosok lelkének.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments