Nem kell milliókat fizetned az iPhone-ért

Feb 16, 2023 | 6 comments

Világszerte sokan felkapták a fejüket a hírre, miszerint 18 millió forintért árverezhetnek el egyet a legelső iPhone modellből. A tulajdonos egy teljesen bontatlan eszközt bocsát eladásra, amelyet még 2007-ben kapott ajándékba, ám akkor épp nem volt rá szüksége, így nagy szerencséjére kicsomagolás nélkül eltette azt. Ebben az évben jött ki a legelső iPhone, és túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az eszköz teljesen felforgatta az iparágat. Az Apple-rajongók a világ egyik legelhivatottabb közösségét alkotják, az új modellek piacra dobását minden évben hatalmas várakozás előzi meg. Nem csoda hát, hogy a legelső, iPhone 2G eszközből egy hibátlan, sosem használt verzió egyeseknek akár milliókat is megérhet. A licit 2500 dollárról indult, és jelenleg már 18.000 dollár felett jár. A tulaj reményei szerint 50.000 dollárig is eljuthat a dolog.

Habár az ilyen relikviákat már csak gyűjtőktől szerezhetjük meg, és mint látható, olyan áron, amit aligha engedhet meg magának egy átlagos Apple-rajongó. Sajnos azonban elmondható, hogy még a legújabb készüléket sem veheti meg bárki, annak ára Magyarországon különösen felment, az idén érkező 15-ös eszköz pedig a becslések szerint még ezt is alaposan felül fogja múlni. Ha Te is szeretnéd megszerezni a legújabb iPhone-t, de túl drágának találod, akkor neked is megoldást nyújthat a Közösségi Vásárlás.

Nem a legnagyobb licit visz mindent!

A SocialStore az az innovatív közösségi platform, ahol az olyan világmárkák, mint az Apple, a termékeiket közösségi vásárlással teszik elérhetővé. Ez azt jelenti, hogy például az iPhone 14 Pro Max árát a közösség tagjai együtt dobják össze a minimális 1 dolláros beugrókkal, ami óránként tetszés szerint ugyanennyivel növelhető. Egyvalaki végül elviszi, akit a rendszer sorsolással választ ki, míg mindenki más hiánytalanul visszakapja a betett összeget és 100%-ban levásárolhatja azt.

Az aukciós oldalakkal szemben tehát itt nem a legmagasabb licit lesz a nyerő, bár igaz, hogy minél többet tesz be valaki, annál nagyobb esélye lesz kiválasztásra kerülni. Igen ám, de aránytalanul nagy előnyhöz senki sem juthat, mert egyénenként maximum csak a termék célárának 10%-a tehető be a közösbe. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy az egy szerencsés, aki viheti, legalább 90%-kal olcsóbban szerzi meg a telefont. Próbálkozni pedig így akárhányszor lehet, hiszen kockázat nincs, a pénz mindig visszajár, kivéve persze, ha Te vagy a szerencsés kiválasztott. Ha hosszú távon használod a SocialStore-t, több iPhone-t is simán hazavihetsz a neked tetsző áron, sőt, akár ingyen is, ha a STORE-ban vásárolsz, ahol költéseid után a társult márkák ingyenes beugrót ajándékoznak neked. Ki tudja, lehet, hogy 15 év múlva te is milliókért adhatod majd el az egyik így szerezz készüléket.

Neked mennyit érne meg egy első kiadású iPhone, és mennyit a legújabb? Írd meg kommentben, és szállj is be a megvételbe!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Apple #iPhone

5 1 vote
Cikk értékelése
guest
6 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
KázmérHuba
KázmérHuba
1 month ago

Minden évben kiadnak egy kicsit másfélét még drágábban, mint az előző…

PapaBear
PapaBear
1 month ago
Reply to  KázmérHuba

Aztán látod mégis a legelsőt adják ennyiért 😂

Bp23
Bp23
1 month ago
Reply to  KázmérHuba

Én ismerek olyat, aki szerintem inkább nem eszik, de rögtön megveszi, bármennyibe kerüljön az új. 😀

JJJameson
JJJameson
1 month ago

Azért ez már kicsit túlzás szerintem. Mégsem egy antik festményről van szó, vagy mit tudom én…

Lexi
Lexi
1 month ago

Durva, ha ezt tudom, annak idején én sem bontom ki az enyémet. 😀

László Ulviczki
László Ulviczki
26 days ago

👍