You are currently viewing Nem kell hidat építened az álmaidért

Nem kell hidat építened az álmaidért

Elstartolt az HBO Max vadonatúj, nem szokványos reality-műsora, A híd, ami egy elég érdekes koncepcióra épül. A lényeg, hogy a résztvevőknek egy 250 méter hosszú hidat kell megépíteniük puszta kézzel, hogy elérjék a tó közepén elhelyezett, 30 millió forintos nyereményt. A műsort sokan dicsérik, amiért az átlag magyar valóságshowkkal szemben a magamutogatás és bugyuta feladatok helyett valódi kihívások elé állítja a versenyzőit, akiknek alaposan meg kell feszíteniük magukat azért, hogy hozzájussanak az áhított győzelemhez. A műsor izgalma leginkább persze abból a kérdésből fakad, vajon az eltérő hátterű és személyiségű emberekben összeverődött csapat közül ki mennyire fogja bírni a fizikai és pszichikai terhelést, és mennyire lesz hatékony a közös munka.

Az ötlet nyilván egyedi, TV-műsorként határozottan leköti a néző figyelmét, mindazonáltal jobb, ha annak nevezzük, ami: egy műsor. Nem is akar több lenni, nem akarja azt kommunikálni, hogy az abban megjelenő szereplők az álmaikat tervezik itt megvalósítani. Sokkal inkább a saját határaik és képességeik próbája ez, aminek nem feltétlenül lesz arányos jutalma az a 30 millió Ft.

Minderre amúgy is ott van a Közösségi Vásárlás, a SocialStore. Itt is csapatmunka zajlik lényegében, viszont ennek használata nem kerül nagyobb erőfeszítésbe, mint mondjuk a Facebookon történő lájkolás vagy megosztás. Egy szó, mint száz, itt határozottan nem kell hidakat építeni ahhoz, hogy elérd az álmaidat, pontosabban álmaid termékeit, ami lehet egy luxusnyaralás a Seychelle-szigeteken, egy új Mercedes CLA vagy épp egy új PS5, iPhone. A híd versenyzői vajon a 30 millás nyereményből mennyit áldoznának ilyesmikre?

Nem hídra, közösségre van szükséged!

Neked viszont, amennyiben már közösségi vásárló vagy (és ha még nem vagy az, hát mire vársz?), nemhogy erőfeszítésbe, de komolyabb pénzbe sem igazán kerül a dolog, hiszen a SocialStore lényege pont az, hogy itt a luxuscikkek árát együtt, csapatmunkával dobjuk össze, hogy így bárki megszerezhesse azokat 20.000, 10.000, 3500 vagy akár 350 Ft-ért. Mindig egy szerencsés kapja meg a vásárlás jogát a végén, akit a rendszer véletlenszerűen választ, miközben mindenki más visszakapja a betett pénzét és 100%-ban levásárolhatja azt a platformon.

Csapatmunkára viszont ugyanúgy szükség van itt is. Ahogy mondani szoktunk, egymás számára tesszük elérhetővé az elérhetetlent, így hát a Ti közösségszervező tevékenységeteken múlik minden. Azon, mennyire vagytok képesek aktivizálni egymást a Space-csevegőben, hány barátot, ismerőst csábítotok be a termékek megosztásával és meghívók kiküldésével. Minél aktívabbak vagytok, annál gyorsabban gyűlnek be a termékek, és annál több szerencsés közösségi vásárló szerezheti meg álmai luxuscikkét a neki tetsző áron.

Szóval, ha nem akarod próbára tenni a fizikai korlátjaidat, akkor hagyd a hídépítést, és nézd inkább A híd újabb epizódjait otthon, a legjobb minőségben, például egy Samsung 85” 8K Neo QLED TV-n, mely árának már 42%-a össze is gyűlt. Szállj be most!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #AHíd #HBO #Samsung

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments