You are currently viewing Ne hagyd elúszni a Calvin Klein Euphoria parfümöt!

Ne hagyd elúszni a Calvin Klein Euphoria parfümöt!

A Calvin Klein Euphoria az egyik legérzékibb és legegzotikusabb parfüm, melynek csábító illata garantáltan felpezsdíti a hangulatot. Akik már ismerik, automatikusan az eleganciát és az érzéki nőt fedezik fel hordozójában, akik pedig nem, reménytelenül próbálják kitalálni, mi lehet ez a bódító illat, melynek emléke még napokig kísérti őket. Ezt a hatást csakis egy prémium parfümmel érheted el, mely szépségeddel és nőiességeddel összhangban áll. A megjelenés, a ruha, a smink mind-mind fontos összetevő, de végül ez teszi teljessé a szettet, egy jellegtelen illattal a kívánt hatás könnyen elmaradhat. Ne érd hát be az olcsó utánzatokkal! Ha a nőiességed és az elegancia fontos a számodra, akkor ne akard rombolni a tökéletes összképet!

Mégis úgy érzed, hogy kénytelen vagy beérni a rosszabb minőségű keverékekkel, miközben abban reménykedsz, hogy környezetednek talán nem fog feltűnni a különbség? Hidd el, nem vagy egyedül ezzel, ám ha ezt a cikket olvasod, az azt jelenti, hogy Te sem vagy hajlandó letenni a kívánt hatásról. Egy illat ugyanis nem csupán egy illat, hanem a személyiséged kifejezésének egy formája, ebből mégis ki akarna engedni? Megértjük ugyanakkor a problémát, hiszen manapság a prémium parfümök még az azokat korábban rendszeresen használók számára is olyan luxussá váltak, melyeket egyre ritkábban engedhetnek meg maguknak, és ez bizony fájdalmas felismerés lehet mindazoknak, akiknek fontos a hatásos belépő. Szerencsére a legjobb helyen jársz, ha épp Te is emiatt aggódsz. Nem kell vagyonokat költened többé az ilyen luxuscikkekre, elég, ha Közösségi Vásárlóként szállsz be az összedobásukba mindössze 1 dollárral, azaz nagyjából 360 Ft-tal.

Ne személyiséged kifejezéséről, csak a magas árakról mondj le!

A Közösségi Vásárlás a vásárlás egy újgenerációs formája, mely egyedül az Allyos – SocialStore közösségi platformon űzhető. Az itt elérhetővé tett termékekre gondolj úgy, mint közös célokra, amelynek együttes fedezetébe mindenki be tud szállni a minimum 1 dolláros összeggel, és így, amikor ezekből összeadódott a teljes ár, a terméket egy szerencsés kiválasztott veheti meg, pontosan annyiért, amennyivel beszállt. Mindenki más nem elbukja a saját betett összegét, hanem levásárolható kedvezményként válthatja be azt, kockázata így senkinek sincs. Ha szeretnéd tehát ilyen módon megszerezni a Calvin Klein Eurphoria parfümöt, melybe kitűzött termékként most mindenki csak 1 dollárral szállhat be, az alábbiakat kell tenned:

  • Töltsd le az Allyos – SocialStore applikációt az App Store vagy Google Play felületekről, ha még nem tetted!
  • Regisztrálj profilt, majd töltsd fel saját egyenlegedet!
  • A Social oldalon szállj be a legfelülre kitűzött Calvin Klein Euphoriába $1-ral! A teljes célár $50, aminek 58%-a van meg eddig, azaz még 21 új vásárló csatlakozhat $1-ral.

Ezzel már mind megvagy? Akkor lépj szintet, és tedd a következőket, hogy biztosan összegyűljön időben a célár:

  • Nyomj termék adatlapján lévő megosztás ikonra, és oszd meg a linkjét saját közösségi oldalaidon!
  • Ha tudsz olyan ismerőst, barátot, aki szintén szeretne egy ilyen parfümöt $1-ért, a Profilom menüből küldj ki neki Meghívót, amivel Te is és ők is szerezhettek 1-1 ajándék beszálló összeget a regisztráció és feltöltés után.
  • Írj be a Space belső csevegőbe, és gyűjts onnan még több társat a vásárláshoz!
  • Ha összegyűlt a célár, már kezdjétek is el összedobni a következőt!

Siess, mert a Calvin Klein Euphoria speciális nőnapi termékként csak március 8-ig dobható össze, ha addig nem gyűlik össze az ára, már nem lesz lehetőséged közösségi vásárlással megszerezni! Hidd el, többé nem kell letenned a luxusmegjelenésről a magas árak miatt, csupán okosabban kell vásárolnod. Hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #CalvinKlein #Euphoria