Ne érd be használt iPhone-nal!

Dec 7, 2022 | 1 comment

For English, please scroll down!

Nehéz helyzetben vannak a hazai iPhone-rajongók, hiszen nemcsak az új, 14-es készülékcsalád ára szökött az egekbe, de a 13-as széria is drágább lett Magyarországon. A gazdasági körülményekre reagálva jött létre a Rejoy.hu nevű oldal, ahol az iPhone 13 akár 280.990 Ft-ért is elvihető, épp csak nem új, hanem használt verzióban.

A ReJoy mögötti elképzelés lényege, hogy a felújított készülékeket szakszerűen átvizsgálva, garanciálisan kínálják. Tehát kvázi olyan, mintha új lenne, de közben mégsem az. A koncepció nem rossz, de mi jobbat mondunk! 

Felmerül a kérdés, hogy valóban megéri ennyit költeni egy használt telefonra, ráadásul nem is a legújabb szériából? A válasz: NEM, hiszen az Apple-rajongók ennél sokkal jobban járhatnak. A Közösségi Áruháznak hála az iPhone 14 és az iPhone 14 Pro Max is megszerezhető 10, de akár 1 dollárért is, kockázat nélkül. Ezek ráadásul vadonatúj és szintén garanciális készülékek, és még a kiszállításukért sem kell külön fizetni.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

 

These are hard days for Apple-fans as not only the price of the new 14 device-family went increasingly high, but the Series 13 models became more expensive as well in Hungary. The site named Rejoy.hu have emerged upon these economic circumstances. Here, you can get an iPhone 13 for about $700, but the device is already used. 

The idea behind ReJoy is that the renewed phones are all professionally examined and have assurances. So basically these are almost new but not quite. The concept isn’t bad but we got a better idea for you. 

The question is, is it worth spending so much money on a phone that is already used and it’s not even from the most recent series? The answer is NO, as Apple-fans can do much better than this. Thanks to SocialStore, both the iPhone 14 and the iPhone 14 Pro Max is available for $10 or ever $1, with no risk. Also, these are brand new devices with the same assurance, and without any shipping cost.

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Apple #iPhone #ReJoy

4 1 vote
Cikk értékelése
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zoltán
Zoltán
1 month ago

👍