Nagyon felpörgött a PS5-ök eladása

May 2, 2023 | 15 comments

Nem akármilyen eredménnyel zárta negyedik negyedévét a Sony. Jelentésük szerint ugyanis az előző évhez képest több mint háromszor annyi PlayStation 5 konzol fogyott el a január és március közti időszakban. Akkor mindössze csak 2 millió darab került gazdához belőle, 2023-ban ez a szám nem kevesebb, mint 6,3 millióra nőtt. Eközben a Microsoft jelentése visszaeséseket mutatott a Xboxok értékesítése terén.  Összességében egyébként már 38 millió PlayStation 5-öt adtak el, ami különösen jó eredmény, figyelembe véve, hogy a piacra kerülését követően nem sokkal komoly készlethiány sújtotta a gyártást, melynek hatásai még mindig érezhetők.

Úgy tűnik azonban, hogy mindez nem hátráltatta jelentősen a cég terveit. A PlayStation 4 például – mely nem nézett szembe hasonló problémákkal – ugyanennyi idő alatt 40 millió darabos eladásig jutott el, amihez képest tehát csak 2 milliós lemaradása van az új verziónak. A szakértők emiatt is úgy látják, hogy a PS5 végül jócskán felülmúlhatja elődjét, és a Sony legsikeresebb konzolja lehet. Az ára egyébként üzlettől és csomagolástól függően a tavaly bejelentett emelkedések miatt a korábbi 184.990 Ft-os ajánlott fogyasztói ár helyett már 200 és 250 ezer Ft körül mozog. Ennek ellenére úgy tűnik, a legtöbben nem tettek le a vásárlásról, bár bizonyára hasznosabban is el tudták volna költeni ezt a pénzt.

Akár ingyen is a Tiéd lehet!

200.000 vagy 0 Ft? Te döntöd el! 

Szerencsére van egy olyan megoldás, amivel a konzol is a Tiéd lehet, de elég, ha 3.500 vagy akár csak 350 Ft-ot fizetsz érte. Sőt, ingyen is elviheted. Minderre világszerte csak egy helyen van lehetőséged, a SocialStore közösségi platformon, ahol szerencsére a Sony is azon márkák táborát erősíti, mely termékeit közösségi finanszírozás-alapú vásárlásra kínálja, köztük a PS5-öt is. Mit jelent ez pontosan? Azt, hogy a konzol árát nem egyedül kell kifizetned, hanem a többiekkel együtt dobjátok össze azt. A minimum beugró $1 (nagyjából 350 Ft), ami óránként ugyanennyivel növelhető a célár 10%-áig. Végül egy szerencsés kiválasztott megszerzi a vásárlás jogát a betett összegért cserébe, mindenki más pedig levásárolható kedvezményként kapja vissza a pénzét, melyet a STORE oldalon válthat be 100%-ban.

Ha ugyanitt veszel valamit a több tucat remek listázott termékből, melyeket verhetetlen áron szerezhetsz meg, azt azt kínáló márkák ingyenes beugrókat adnak neked ajándékba közösségi vásárlásaidhoz. Itt is van néhány Sony-termék, például a PS5-höz való DualSense Midnight kontroller. Ezt megvásárolva a Sony nem kevesebb, mint $4 kredittel, avagy indollárral ajándékoz meg Téged, melyet be is dobhatsz a PlayStation 5-be. Ha szerencséd van, és téged választ ki véletlenszerűen a rendszer, akkor a PS5-ödet ingyen kaptad a Sonytól.

A PS5 összedobására egyébként 25 nap van jelenleg, szóval, ha szeretnéd, szállj be most, és hívd meg barátaidat is! A terméket közvetlenül megoszthatod közösségi oldalaidon a Termékmegosztás funkcióval, a Space csevegőben pedig a már meglévő, több ezer közösségi vásárló közül toborozhatsz társakat. Hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Sony #PlayStation

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
15 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
1 month ago

Már beszerezve 🙂

Dante
Dante
1 month ago

PS5-ben benne!

Gerike
Gerike
1 month ago

Én inkább a PS VR2-be szállok be.

JB89
JB89
1 month ago
Reply to  Gerike

Abba én is.

Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago

Xbox jobban pörög most, én inkább abba dobok még.

Simon Says
Simon Says
1 month ago
Reply to  Rebel Moon

Meglátjuk, most lassabban pörög, mint azelőtt.

Johnny Cage
Johnny Cage
1 month ago

Hát nem csoda, hogy végre megint lehet kapni.

apple_guy
apple_guy
1 month ago

Pörgessük akkor végre a PS5-öt!

Kingsman
Kingsman
1 month ago
Reply to  apple_guy

azaz!

Rex
Rex
1 month ago

Gyertek akkor, dobjuk össze!

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago

PS5-ben benne, megosztva!

Bomber Jack
Bomber Jack
1 month ago

Kemény! 2 éve pult alól se lehetett kapni 😀

JJJameson
JJJameson
1 month ago
Reply to  Bomber Jack

Hát pont azért lőtt most így ki. Meglátjuk aztán év végéig mennyire esik vissza.

Lexi
Lexi
1 month ago

Valamiért itt mindig az xboxra mennek inkább rá az emberek.

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
1 month ago
Reply to  Lexi

Hát az olcsóbb, gyorsabban jön össze az ára, gondolom.