Most éri meg igazán CinemaCity belépőt szerezni!

Mar 29, 2023 | 19 comments

Habár a világjárvány és a különböző streaming-platformok elterjedése láthatóan komolyan visszavetette az emberek moziba járási kedvét, a közösségi vásárlók körében továbbra is nagy sikert arat a CinemaCity páros belépő.

Idén már rengeteg ilyen giftcard árát dobtátok össze, 1-2 hetente szinte garantáltan kipörög egy új páros belépő. A termék célára a Store-oldalon 20 dollár, vagyis körülbelül 7.000 Ft. Mindenki maga dönti el, mennyivel száll be, a minimális beugró mindig $1, azaz körülbelül 350 Ft. Ha a teljes célár megvan, akkor a rendszer kisorsol egy szerencsést, aki a betett összegért cserébe megkapja a páros belépőt. A többiek a pénzüket levásárolható kedvezményként azonnal visszakapják, és a CinemaCity giftcard ismét szabad préda lesz számukra.

Idén a legtöbb közösségi vásárló meg is állt a 350 Ft-os limitnél, a szerencsés kiválasztottak 60%-a ennyiért el is vitte a jegyeket. A következő belépő árát egyébként már elkezdték összedobni a felhasználók, annak 20%-a jött eddig össze. 5 nap maradt fedezni a maradékot, itt az ideje tehát, hogy te is beszállj! Mutatjuk, miért éri meg most igazán!

Ezektől az áraktól a te szavad is eláll.

Ne a moziban ülve bánd meg a döntésedet!

Sajnos a drágulások a mozikat sem kímélték, tavaly a Cinema City is kénytelen volt emelni az árain. Így tehát egy páros mozis estét, beleértve a jegyeket és a popcorn-üdítő kombót, aligha úszhatjuk meg 10.000 Ft alatt. Emiatt alaposan meg kell fontolni, mire ülünk be, és hiába az előzetes kritikák, barátok ajánlásai vagy a film körüli nagy hype, benne van a pakliban, hogy csalódni fogunk, és az első 20 perc után jövünk rá, rosszul választottunk. Akkor persze meg már késő.

Ezért is döntöttek jól azok a közösségi vásárlók, akik a páros belépőket a SocialStore közösségi platformon keresztül vették meg 350-700 Ft-os áron. Még ha a film csalódás is, ez az összeg aligha mondható veszteségnek. Ráadásul az év eleji uborkaszezon után végre ismét egy sor ígéretes és jó visszhangot kapó produkció lepte el a vetítőtermeket, például a John Wick: 4. felvonás, a Creed III., a Sikoly VI. vagy a Dungeons and Dragons: Betyárbecsület. Ez ráadásul még mind semmi ahhoz képest, mi minden érkezik a következő hónapokban: A galaxis őrzői volume 3., A kis hableány, a Halálos iramban 10., A Pókember – A pókverzumon át, a Transformers: A fenevadak kora vagy épp az Indiana Jones és a sors tárcsájának premierje már mind a kanyarban van.

Szóval, mit gondolsz? Szeretnéd ezeket 350 Ft-os áron megnézni? Ha kitartó vagy, akár az összeset megtekintheted ennyiért.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #CinemaCity #JohnWick #DungeonsandDragons

5 2 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
19 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Johnny Cage
Johnny Cage
2 months ago

A következőt én viszem 🙂

apple_guy
apple_guy
2 months ago

D&D ❤️

Dante
Dante
2 months ago

John Wick 4 fasza lett. 🙂

Dodó
Dodó
2 months ago
Reply to  Dante

Mindenhol ezt olvasom
Mintha fizetnének érte :Dd

Rebel Moon
Rebel Moon
2 months ago

Már benne 🙂

Simon Says
Simon Says
2 months ago
Reply to  Rebel Moon

Szintén.

Ruby
Ruby
2 months ago

Nyomjuk meg! 🙂

JB89
JB89
2 months ago

Fast X-re meglesz 😀

Lexi
Lexi
2 months ago

Múltkor nem én vittem. 🙁

Erős Pista
Erős Pista
2 months ago

Ki vitte a legutóbb?

Bomber Jack
Bomber Jack
2 months ago
Reply to  Erős Pista

Nem én. 🙁

Kingsman
Kingsman
2 months ago

Egyre ritkábban járok moziba, de nem a filmek hanem az emberek miatt. :/ Mindig sikerül kifogni egy olyan csapatot, akik elcseszik az élményt.

Harley Quinn
Harley Quinn
2 months ago
Reply to  Kingsman

Átérzem. :/

Cagliostro
Cagliostro
2 months ago

Más mozikba nem terveztek páros belépőt feltenni? Pl. ETELE pláza?

Roxanne
Roxanne
2 months ago
Reply to  Cagliostro

Még nem voltam ott. Milyen a mozi?

Cagliostro
Cagliostro
2 months ago
Reply to  Roxanne

Nekem jobban bejön mint a CC.

Lucador
Lucador
2 months ago

Lesz valami ami nem 20. Folytatás??

Karak
Karak
2 months ago
Reply to  Lucador

Nem nagyon éri meg nem bejáratott franchiseokkal jatszani

Pig Benis
Pig Benis
2 months ago

en benne