Mondd meg, miről szóljanak a hírek!

Dec 13, 2022 | 0 comments

For English, please scroll down!

Bizonyára észrevetted, hogy az elmúlt napokban számos újdonság jelent meg az applikációban. Többek között megújult híroldalunk is, ahol már nemcsak első kézből értesülhetsz mindenről, hanem el is döntheted, miről szóljanak a hírek.

Amellett, hogy a SocialStore-t érintő legfontosabb újításokról, fejlesztésekről és jövőbeli tervekől mindent megtudhatsz, a tartalmakat értékelheted, kommentelheted, sőt, meg is oszthatod. Szeretnél valamiről többet megtudni? Írd meg kommentben, és a kívánságod teljesül!

Hiányolsz egy terméket a kínálatból? Vegyél részt szavazásainkon, és mondd meg te, mi kerüljön be legközelebb a Store-ba vagy a Social oldalra!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

 

You might have noticed that many new stuff showed up in the app over the past couple of days. Our News section has renewed as well, where you can not only get informed about everything in the first place, but from now on, you can decide what the news should be about.

Besides getting informed about every new thing, improvement and future plans, you can also rate, comment and share the articles. Is there something you want to know more about? Leave a comment, and your wish will come true.

Is there an item you miss from SocialStore? Participate in our votes and tell us, what should be on the Store and the Social side next!

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments