You are currently viewing Minden nap lehet Glamour-nap

Minden nap lehet Glamour-nap

Hivatalosan is kezdetét vette a vásárlók egyik legjobban várt hosszú hétvégéje, vagyis az őszi Glamour-napok! A magazin ebben a négy napban több száz különleges kupont kínál különböző üzletekbe, olyanokba, mint az eMag, a Rossmann, a Bookline, a CCC, a MediaMarkt és még sok másikba. Te is vártad már az őrületes leárazásokat? Fogadunk, hogy igen, hiszen ilyenkor lehetőséged van négy napon át 20-50%-kal olcsóbban megvenni kedvenc termékeidet.

A különleges esemény mögötti alapötlet, hogy a lehető legjobb árakat kínálják a fogyasztóknak, amelyek máshol nem érhetők el. De valóban ez a helyzet? Persze, hogy nem. Azok, akik ismerik a SocialStore közösségi platformot, jól tudják, hogy ugyanezeket a termékeket akár tetszőleges áron is beszerezhetik. A Swarovski Angelic set, a Guess Stephi táska, a CH Good Girl parfüm vagy egy teljes Notino-csomag mind elérhető a Social oldalon, megannyi más árucikk mellett, melyeket a gyártó világmárkák és üzletek kínálnak fel közösségi vásárlásra.

20-50% helyett akár 90% kedvezmény!

A SocialStore egy olyan közösségi platform, ahol vásárlók és eladók együtt gyűlnek össze, és míg utóbbiak nagyobb haszonnal értékesíthetnek, vásárlóként Te olyan árakat érhetsz el, amelyeket világszerte sehol máshol nem. Hogy miért? Mert a több száz itt listázott drága luxuscikk árát, például egy iPhone 15 Pro Maxét vagy egy Tesláét a közösség együtt dobja össze, minimum 1 dolláros (körülbelül 360 Ft-os) beugrókkal. A végén a rendszer kiválaszt egy szerencsést, aki megveheti a terméket az általa bedobott összegért cserébe. Itt kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel lehet részt venni a közös vásárlásban, aminek egyik sajátossága, hogy amennyiben nem te vagy a kiválasztott szerencsés, az általad betett összeg csupán a közösségi funkcióját veszítheti el, azaz sima levásárolható kedvezmény lesz belőle. Ezt az egyéni vásárlásnak helyet adó Store oldalon használhatod fel, ahol további kiváló termékeket találsz, mint amilyen az YSL Black Opium. Vásárolj meg bármit és használd fel meglévő kedvezményeidet, hogy olcsóbban juthass hozzá. Avagy szerezz az itteni márkáktól extra közösségi kedvezményeket, azaz ingyenes beugrókat, és dobd be őket közösségi vásárlásaidba! Itt erre is lehetőséged van.

Ezzel a kockázati tényező teljesen ki lett iktatva a folyamatból. A szerencsés vásárló pedig, aki kiválasztásra kerül, akár 90%-kal olcsóbban is megszerezheti álmai termékét. Ne vesztegess több időt kuponokkal, tömött áruházakban! Használd ki inkább a közösségi vásárlás előnyét, és döntsd el Te, mennyi legyen a termékek ára! Ne érd be 20-50%-os kedvezményekkel, amikor lehetőséged van sokkal jobb árakat elérni! A legjobbat még nem is mondtuk: Ez a lehetőség nem csak négy napig vár, hanem az év 365 napján, éjjel-nappal.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Glamour

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
16 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Lady M
Lady M
7 hónapja

Kuponok már bekészítve. 🙂

Roxanne
Roxanne
Reply to  Lady M
7 hónapja

Itt is. 🙂

Lexi
Lexi
7 hónapja

Megyünk majd bevásárolni, de közben toljuk ezerrel a közösségi vásárlást is. 😀

Lana Lang
Lana Lang
Reply to  Lexi
7 hónapja

Úgy is kell. 🙂

Blake
Blake
7 hónapja

Glamour-kuponnal mondjuk tudtommal nem lehet 3 kilós Nutellát szerezni 😀

Johnny Cage
Johnny Cage
Reply to  Blake
7 hónapja

Haha, úgy van. 😀 Amúgy megint jön fel, dobjuk össze gyorsban. 🙂

Cagliostro
Cagliostro
Reply to  Blake
7 hónapja

Mondjuk szerintem Seychelle-szigeteki nyaralást sem. 😀

Blake
Blake
Reply to  Cagliostro
7 hónapja

Ott a pont. XD

Pixie
Pixie
Reply to  Blake
7 hónapja

XD

Cagliostro
Cagliostro
7 hónapja

Megyünk!

Kingsman
Kingsman
7 hónapja

Uhh, akkor a hétvégén megint jó nagy tömeg lesz mindenhol.

Bp23
Bp23
Reply to  Kingsman
7 hónapja

Sanszos.

Rue
Rue
Reply to  Kingsman
7 hónapja

Rossmann ilyenkor katasztrófa.

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
7 hónapja

Készültünk már nagyon.

Rebel Moon
Rebel Moon
7 hónapja

Jók a Glamour-kuponok, de a közösségi vásárlással picit többet lehet markolni. 😀

Lady M
Lady M
Reply to  Rebel Moon
7 hónapja

Én élek mindkettővel. 🙂