Miért nem hívod meg egy iPhone-ra a barátodat?

Jan 4, 2023 | 0 comments

Naponta mennyi időt töltesz a Facebookon, Instagramon, TikTokon? Ha a válaszod több mint egy óra, akkor bizonyára jutna tíz perced arra is, hogy ugyanennyi erőfeszítéssel valódi értékeket szerezz magadnak és barátaidnak. Az eszköz hozzá ingyenes és ott van a zsebedben, úgy hívják, SocialStore.  Itt közösen vásárolunk, de az árról mindenki maga dönt.

Félsz, hogy nem telik be a kinézett iPhone vagy BMW ára? Tegyél ellene! Ne ülj a babérjaidon, ne a macskás videókat lájkold, hanem kezdd el meghívni a haverokat! Ha csak tízen összegyűltök, egyikőtök garantáltan megvehet bármit, 90%-kal olcsóbban. Félsz, hogy azt gondolják majd, hogy le akarod nyúlni őket? Hidd el, nem fogják, hiszen életük nagy lehetőségét kínálod fel nekik.

Itt minden új meghívott ajándék beugrót kap az első feltöltése után, más szóval lehetőséget arra, hogy 0 Ft-ért szerezze meg új telefonját, kocsiját, álomnyaralását. Kikkel jársz szurkolni, koncertezni, nyaralni? Küldj nekik egy-egy meghívót a Profilom menüből, és a következő VB-re, Metallica-turnéra vagy a Seychelle-szigetekre kvázi ingyen mehettek el.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #iPhone #BMW 

1 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments