Miért ne lehetne minden nap Black Friday?

Nov 24, 2022 | 0 comments

For English, please scroll down!

Te is belefáradtál abba, hogy olyan kedvezményekre kell vadásznod, amelyek meg sem közelítik az elképzeléseidet? Ha igen, bizonyára nagyon vártad a Black Friday-t, amikor a nagy üzletek, mint az Amazon vagy a Best Buy egymást igyekeznek túllicitálni őrületes engedményeikkel. Közösségi Vásárlóként ennél azonban sokkal jobban is járhatsz.

Vegyünk például egy LG 32” UHD 4K Monitort, melyet a Black Friday keretében az Amazon 28%-os kedvezménnyel kínál, 249.99 helyett 179.99 dollárért. Ugyanez a termék a SocialStore-ban 10 dollárból is megszerezhető, feltéve, ha van úgy 150 érdeklődő, akinek szintén megér ennyit. Nézzünk egy másik LG terméket, mondjuk egy QNED 8K okostévét! A Best Buy 100 dollárt enged most belőle, közösségi vásárlóként viszont már az engedmény 10%-ából a tiéd lehet.

Ellentétben a Black Friday-jel, ezek a kedvezmények az év valamennyi napján elérhetők, és itt nem a márka vagy az üzlet mondja meg, mennyit enged az árból, hanem te magad. Döntsd el, hogy 10, 50 vagy épp 100 dollárt ér-e meg a termék. Ha nem te vagy a kiválasztott, a pénz kedvezményként visszajár.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

 

Are you tired of always chasing discounts that are far away from your expectations? If so, you are probably pretty excited about Black Friday. The day, when huge stores like Amazon or Best Buy are offering incredible discounts, trying to exceed each other. However, as a Social Shopper, you can have much better opportunities.

Let’s take an LG 32” UHD 4K Monitor, which – because of Black Friday – is now available for 28% cheaper at Amazon. Instead of the original, $249.99 price, it only costs $179.99. You can also buy this item in SocialStore for even $10 if there is about 150 other users who are willing to spend the same amount of money on it. Let’s see an another LG product, a QNED 8K smart TV. Best Buy is selling it for $100 less than the original price, but as a social shopper, you can purchase it for 10% of this discount.

Instead of Black Friday, these prices are available on every day of the year and it is not the brand or the store who determine them. Instead, the choice is yours. You can decide on how much should the item worth: $10, $50 or even $100? If you are not the lucky one selected, you get all the money back as discount.

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments