Michael Kors Voyager táska már elérhető

Apr 27, 2023 | 15 comments

Közeleg az Anyák napja, itt az ideje, hogy körülnézz a legnagyobb világmárkák által közösségi vásárlásra kínált termékek között, és valami igazán különlegessel lepd meg az anyukádat! Ha még nem találtad meg a tökéletes ajándékot, mi talán segíthetünk. A gyönyörű Michael Kors Voyager táska ugyanis mától elérhetővé vált a Social oldalon, vagyis ezt a terméket is lehetőséged van közösségi vásárlással megszerezni.

Talán túl drágának tartasz egy ilyen luxuscikket Anyák napjára? Nos, ezzel nem vitatkozunk, a táska ára ugyanis nagyjából 104.000 Ft körül mozog, amiből a legjobb esetben is maximum 10-15 ezer forintot vonhatsz le, bár ennek valamennyi része aztán úgyis visszajön a postaköltségen. Persze csak akkor kell ilyen sokat költened rá, ha egy hagyományos üzletben vagy webshopban vásárolsz. Közösségi vásárlóként mennyivel jársz jobban? Nos, mondjuk úgy, hogy ha édesanyádat egy csokor virággal és az ezen a közösségi platformon keresztül megszerzett Michael Kors kiegészítővel leped meg, jó eséllyel a virágért fogsz többet fizetni. Mutatjuk, miért.

90%-os kedvezmény hogy hangzik?

Már a Michael Kors is azon márkák táborát erősíti, amelyek a SocialStore közösségi platformon kínálják legjobb termékeiket, ahol az ilyen árucikkek árát a közösség együtt dobja össze, hasonlóan a közösségi finanszírozás logikájához. A szabály szerinti minimum 1 dollárral (körülbelül 350 Ft) már bárki beszállhat, és ennyiért lehetősége is van elvinni a táskát. Óránként ugyanennyivel növelhető a betett pénz, egészen a SocialStore-ban meghatározott 440 dolláros célár 10%-áig, azaz 44 dollárig (körülbelül 15.000 Ft). Másképp mondva, a százezres kiegészítő akár 350 Ft-ért is a Tiád lehet, 15.000-nél pedig akkor sem tudnál rá többet költeni, ha akarnál.

Ha neked ennyit is megér, és ismersz 9 olyan barátot, aki szintén rászánná ugyanezt az összeget, akkor már együtt össze is dobtátok az árat, és egyikőtök garantáltan elviszi. Ha hozzád hasonlóan ők is mind megosztják a terméket a Termékmegosztás funkcióval közösségi oldalaikon, és további ismerősöket hívnak be, akkor még olcsóbban a Tiéd lehet. 20 érdeklődő esetén mindenkinek elég csak 7.500 Ft-ot bedobnia, 100 közösségi vásárlónál pedig 1.500 Ft-os betétekkel is hamar összegyűlik az ár. Ha Te maradnál a 350-es indulónál, annyiért is viheted, viszont akkor még több emberre lesz szükséged. Toborozni a Space csevegőben is tudsz a több ezer közösségi vásárló közül.

9 baráttal már garantált a 90% kedvezmény!

Nem te vitted? A pénzt levásárolhatod!

A legjobb rész pedig most jön: veszíteni senki sem fog. Egyvalaki veszíti csak el ténylegesen a pénzét, méghozzá az, akit a rendszer véletlenszerűen kisorsol, és így megveheti a terméket az általa bedobott összegért cserébe. A többiek pénze úgynevezett közösségi kedvezménnyé válik, és az 100%-ban levásárolható lesz a STORE oldalon, ahol több száz világmárka és üzlet kínál kiváló termékeket verhetetlen áron, ajándék közösségi kredittel, amit közösségi vásárlásra fordíthatsz.

Neked mennyit ér meg a Michael Kors Voyager táska? Szállj be már most, és dobjuk össze együtt! Jobb, ha sietsz, mert már nincs sok hátra Anyák napjáig. Gondoskodj róla, hogy még előtte összegyűljön az ár! Hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #MichaelKors

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
15 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rue
Rue
1 month ago

Remek időzítés. 🙂

Roxanne
Roxanne
1 month ago

Tőlem nyakláncot fog kapni. 🙂

Lexi
Lexi
1 month ago

Ahh, ez a táska, imádom!

Harley Quinn
Harley Quinn
1 month ago
Reply to  Lexi

Nagyon jól néz ki.

Cagliostro
Cagliostro
1 month ago

Annyira nem is vész a target price, ezt így viszonylag gyorsan össze lehetne dobni.

Dante
Dante
1 month ago
Reply to  Cagliostro

Igen amúgy.

Antal Virág
Antal Virág
1 month ago

Én inkább egy parfümre gondoltam.

Lady M
Lady M
1 month ago
Reply to  Antal Virág

A CH Good Girlt össze lehetne dobni, de a Store-ban is vannak jók.

Ruby
Ruby
1 month ago

Mi közös mozit terveztünk, uh a CC giftcard jó lenne. 😀

JB89
JB89
1 month ago
Reply to  Ruby

Az most megint egész jól áll.

Rex
Rex
1 month ago
Reply to  Ruby

Azt nem nagy cucc összedobni.

Lana Lang
Lana Lang
1 month ago

MK ❤️

Pixie
Pixie
1 month ago

Jöhet még több táska is. 🙂

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago

👍

Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago

Dobjuk össze!