Mi Smart Air Fryer 99%-kal olcsóbban hogy hangzik?

May 5, 2023 | 15 comments

Heti céltermékünk nem más, mint a Xiaomi Mi Smart Air Fryer. Te is odavagy a finom, egészséges ételekért, esetleg szívesen megspórolnál egy kis időt a konyhában és élveznéd az okos főzés előnyeit? Akkor miért nem szerzel be egy ilyet? Talán túl drágának találod? Nos, erre van egy kiváló megoldásunk. Sőt, a legjobb, hogy már most is a kezedben tartod, hiszen ha ezt a cikket olvasod, az azt jelenti, hogy te is használod a SocialStore közösségi vásárlási appot.

Ha viszont csak most ismerkedsz vele, annyit elmondanánk, hogy ez egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a vásárlók és értékesítők együtt gyűlnek össze, és ahol a drága luxustermékek árát a felhasználók közösen dobja össze, akárcsak a közösségi finanszírozásnál. Különbség, hogy itt sorsolás révén végül egyvalaki veheti meg az árucikket az általa betett összegért cserébe, míg a többiek levásárolható kedvezményként kapják vissza a pénzüket, és azt a STORE nevű oldalon költhetik el. Egyszerűen mondva: közösségi finanszírozás alapú vásárlás zajlik, ahol mindenki maga dönti el, mennyit fizet a termékért, vesztes pedig nincs.

Már csak 14 megosztás a célig!

Vessünk akkor egy pillantást az Mi Smart Air Fryerre! A célár 170 dollár, aminek 21%-a gyűlt már össze. Ha be szeretnél szállni, a minimum beugró 1 dollár, ami óránként ugyanennyivel növelhető maximum 17 dollárig (a célár 10%-a). 4 nap maradt fedezni a díjat, ha addig nem lesz meg, a készüléket senki sem kapja meg. Ilyenkor a pénzt visszakapod, és ismét bedobhatod bármelyik közösségi vásárlásba. A lényeg, hogy nagyjából 135 új vásárló csatlakozhat még be a minimum 1 dollárral, de ha sikerül úgy 14 érdeklődőt behúzni, akinek 10-et is megér, már össze is gyűlt a díj. 10 dollár, azaz nagyjából 3.500 Ft egészen nevetséges ár a termékért, amit máshol 40.000 alatt nemigen szerezhetnél meg. Ugyanakkor ne feledd, ehhez te is kellesz. Ne hagyd elúszni a lehetőséget, hanem oszd meg a terméket a Termékmegosztás funkcióval saját social-oldalaidon, hogy minél több barátod és követőd felfigyeljen rá, és ők is beszálljanak!

Szeretnéd már holnap hazavinni? Oszd meg még egyszer!

Kérd ajándékba kedvenc márkáidtól!

A STORE oldalon egyébként egyénileg van lehetőséged vásárolni azzal a különbséggel, hogy az itteni költéseid után a listázó márkák ajándék beugrót adnak neked közösségi vásárlásaidoz. Vagyis, ha szerencséd van, az Air Fryerre tulajdonképpen ők hívhatnak meg téged. Íme néhány példa, kiktől kérheted az ingyenes készüléket!

  • A Dell dokkoló állomással könnyedén csatlakoztathatsz laptopokat UHD és Full HD kijelzőkhöz, valamint egyéb külső eszközökhöz. 195 dollárért már a Tiéd, amiből 13 dollár ingyenes beugróként visszajár.
  • Te is kávéval indítod a reggelt? Ha itt veszed meg a két, 250 grammos dobozt tartalmazó Illy-csomagot, 2 dollár kredit lesz a jutalmad.
  • Szeretsz séta, futás közben zenét hallgatni? Az Apple AirPods 210 dollárért lehet a Tiéd, amiből az Apple 13 dollárt ad vissza neked ingyenes beugróként.

A sütés-főzés nem annyira a Te világod? Akkor írd meg kommentben, mi legyen a következő hét célterméke! Ha pedig igen, akkor szállj be már most, és megosztásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Xiaomi #MiSmartFryer #Apple #Illy #Dell

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
15 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago

Én most az Xboxra mennék rá elsősorban.

Cagliostro
Cagliostro
1 month ago

Jó cucc!

Dante
Dante
1 month ago

Nem vészes a célár, ezt pár nap alatt simán össze lehetne dobni.

Kingsman
Kingsman
1 month ago

Ezt most kihagyom.

JB89
JB89
1 month ago

Benne, osztva!

Lexi
Lexi
1 month ago

Na ez most egész jól áll, én benne vagyok.

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago

Nyomjuk!

Harley Quinn
Harley Quinn
1 month ago

Nagyon jó cucc!

Rex
Rex
1 month ago

Én most a VR2-be dobok mindent.

Gerike
Gerike
1 month ago
Reply to  Rex

az picit necces, bár nem lehetetlen. 46% most.

Roxanne
Roxanne
1 month ago

Akaroom!

Pixie
Pixie
1 month ago

Akkor ossza meg mindenki.

Bp23
Bp23
1 month ago

Jó lenne.

JJJameson
JJJameson
1 month ago

Már benne, plusz Xboxban, VR2-ben is.

Rue
Rue
1 month ago

👍