Merülj el a Hogwarts Legacy világában!

Mar 7, 2023 | 3 comments

Elképesztő rekordokat állított fel a Hogwarts Legacy videojáték, mellyel a Variety beszámolói szerint a megjelenését követő hat napon belül összesen 152 millió órát játszottak a Harry Potter-rajongók. A siker bebizonyította, hogy bőven van még szufla a varázsvilágban, még ha a nem túl szerencsés Legendás állatok-filmek ennek az ellenkezőjét is látszottak bizonyítani. A Potter-fanok láthatóan képtelenek betelni az élménnyel, a Hogwarts Legacy már most a legsikeresebb game a franchise történetében. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mire ez a nagy felhajtás, vagy esetleg te is imádod a varázslók és boszorkányok világát, de túl drágának találod hozzá a konzolt, van egy remek hírünk.

PS5, Nintendo Switch vagy Xbox 360 Ft-ért

A Hogwarts Legacy PS5-ön, Nintendo Switch-en és Xboxon is elérhető, és szerencsédre ezek közül mindhárom konzol megszerezhető közösségi vásárlással. Más szóval, lehetőséged van bármelyiket megvenni a szabály szerinti minimum 1 dolláros beugróval, sőt, ha kitartó vagy, akár mindhármat is. Valószínűleg még Hermione sem tud olyan varázsigét, amivel ennél olcsóbban lehetne a Tiéd az egyik, vagy az összes konzol.

Mit kell ehhez tenned? Egyszerűen csak annyit, hogy beszállsz, és ha növelni akarod az esélyeidet, óránként újabb 1 dollárt dobsz be. A teljes díjat a közösség egésze fedezi. Egészen a célár 10%-áig mehetsz így el, így senki sem jut aránytalanul nagy előnyhöz, cserébe viszont egyikünk minimum 90%-kal olcsóbban veheti meg a terméket.

Mit tehetsz még? Ha fontos neked, hogy összegyűljön az ár, használd a Termékmegosztás opciót, és oszd meg a konzolt saját social media-felületeiden, ahányszor csak tudod, és húzz meg minél több gamert és HP-rajongót. A SocialStore belső chatfelületén, a Space-ben szintén tudsz toborozni, illetve direkt meghívókat is kiküldhetsz barátaidnak.

Szerezz be mindent a tökéletes Hogwarts Legacy élményhez a neked tetsző áron!

Veszíteni nem fogsz, a varázsvilág megvár

Ha az adott körben nincs szerencséd, mert nem te leszel az az egy, aki megveheti az adott konzolt, és akit sorsolással választ a rendszer, akkor sem kell csüggedned. Máris mutatjuk, miért.

  • A pénzed ilyenkor nem veszik el, hanem levásárolható kedvezménnyé válik, és azt 100%-ban elköltheted a Store oldalon. Itt nem közösségi vásárlás zajlik, ehelyett a termékeket egyedül veheted meg remek áron. A több száz listázott tétel közül választhatsz például egy olyan kisebb összegű terméket, amire amúgy is szükséged lenne a hétvégi nagybevásárlás során, például egy csomag Paradontax fogkrémet vagy egy AirWick illatosítót, sokkal olcsóbban.
  • Ugyanígy, ha gondolod a kedvezmények felhasználásával verhetetlen áron juthatsz hozzá a Sony DualSense Midnight vagy a TB Recon kontrollerekhez, kiegészítőként a konzolhoz, amit majd a neked tetsző áron húzol be.
  • Ha összegyűlt a PS5, Xbox vagy Nintendo Switch ára, a közösségi vásárlás azonnal újraindul és a termék megint szabad préda lesz. Te pedig annyiszor próbálkozhatsz kockázat nélkül, ahányszor csak szeretnél. Előbb-utóbb garantáltan nálad landol, amit szeretnél.

Légy türelmes, a varázsvilág megvár. Ne költs feleslegesen többszázezer forintokat, ha helyette 99%-os kedvezménnyel is vásárolhatsz. Nézd csak, az Xbox Series X ára már majdnem össze is gyűlt. Szállj be most!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #HarryPotter #HogwartsLegacy #PS5 #Xbox #Nintendo

5 1 vote
Cikk értékelése
guest
3 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kukac
Kukac
18 days ago

Accio! 😁

RGB
RGB
18 days ago
Reply to  Kukac

Szétfüggöm😂😅

Tina
Tina
18 days ago

Persze, hogy a Legendás Állatok nem tudták hozni a számokat ezután a Johnny Depp fiaskó után…