You are currently viewing Mennyit érjen a Muziker giftcard?

Mennyit érjen a Muziker giftcard?

  • Post author:
  • Post category:NewsFeed

Egy kérdés: Mennyit ér egy 160 dolláros Muziker ajéndékutalvány? Az egyszerű válasz az lenne, hogy pontosan 160 dollárt. Ha egy hagyományos üzletben vagy webshopban veszed meg, akkor tényleg ennyit, de Közösségi Vásárlóként más a helyzet. Érhet akár többszázezer, sőt többmillió forintot is, hiszen a STORE-ban megvéve nem csupán az utalványt, de vele együtt életed legjobb vásárlási lehetőségét is megkapod, méghozzá ingyen. Mutatjuk, hogyan.

A terméket itt 159 dollárért már viheted is, de ha van gyűjtött közösségi kedvezményed, akkor már 158-ért a Tiéd lehet. Ennél jobb árat garantáltan nem találsz hozzá országszerte. Ha nincs kedvezményed, vagy nem szeretnéd felhasználni, akkor pedig a Muziker 1 dollár ajándék közösségi kreditet, más néven indollart adományoz neked, amelyből lehetőséged lesz beszállni bármelyik futó közösségi vásárlásba. Olyan ez, mint a hűségpont, azzal a különbséggel, hogy ebből többszázezres vagy akár többmilliós terméket is szerezhetsz, gyakorlatilag ingyen. Na ezért mondtuk, hogy a giftcard itt milliókat érhet. Persze nem kézpénzben, hanem tetszés szerinti luxustermékekben értve.  

Most a Muziker hívhat meg rá!

Válaszd ki, mit vennél meg ingyen!

Na szóval, ha megvetted az utalványt, nincs más dolgod, mint átlépni a SOCIAL oldalra, ahol a valódi közösségi vásárlás zajlik, azaz a luxuscikkek árát itt együtt dobjuk össze, minimum $1-os beugrókkal. Egyvalaki megveheti, a többiek pedig levásárolható kedvezményként kapják vissza a betett összeget.

Ha a Muziker jóvoltából szerzett $1-t beteszed például a Dyson V10 porszívóba, Samsung 85” 8K Neo QLED TV-be vagy épp a Hollywood Mirage Tenerife hotelbe szóló luxusnyaralásba, és szerencséd van, mert téged választ ki véletlenszerűen a rendszer, akkor a giftcard nem 160, hanem 830, 5250 vagy épp 6300 dollárt ért. Persze bármikor dobhatsz be többet is, ha növelnéd az esélyeidet. Nem kell a szabály szerinti induló $1-nál megállnod. Magadtól is tölthetsz fel bármikor indollart, ha pedig tovább vásárolsz a STORE oldalon, akkor minden egyes kosárba tett termék után jár az újabb közösségi kedvezmény. És persze ha nem volt szerencséd, a betett pénz minden esetben visszajár, és azt el tudod költeni szintén a STORE-ban. A második Muziker ajándékkártya így már csak 158 dollárba fog neked kerülni.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Muziker