Mennyit adsz a JBL Party Box 100-ért?

May 12, 2023 | 15 comments

Készen állsz a nyári bulikra a haverokkal? Fogj egy JBL Party Box 100-at, és pörgesd maximumra az élményt! Legyen szó házibulikról, kerti sütésekről vagy egy egész napos lazulásról a strandon, az akár 12 órás akkumulátoros üzemidejű Party Box mindenütt biztosítja nektek a tökéletes zenei aláfestést és hangzást. Esetleg túl drágának találod? Van egy jó hírünk: közösségi vásárlással a haverokkal együtt is megveheted, és egyikőtök legalább 90%-kal olcsóbban, vagy akár 350 Ft-os áron viheti haza, mindenki más pedig levásárolható kedvezménnyel fog gazdagodni.

Hány barátod van? Ha sikerül legalább 10-en összegyűlnötök, akkor már össze is dobtátok az árat. A SocialStore-ban az összes, a JBL és hasonló nagy márkák által listázott árucikk ezen az elven vehető meg. Olyan ez, mint a közösségi finanszírozás: mindenki beszállhat, amennyivel szeretne, és ha összegyűlt a teljes célár, a rendszer kisorsol egy szerencsést, aki az általa betett összegért cserébe megkapja a vásárlás jogát. A többiek pénze sem lesz oda, csupán annak közösségi funkciója veszik el, és az hagyományos, levásárolható kedvezménnyé válik, melyet aztán több száz világmárka és üzlet termékén válthatnak be a Közöségi Áruház Store-nevű oldalán. Itt nem csupán verhetetlen árakon juthatnak hozzá kedvenc cuccaikhoz, de még ajándék beugrót is szerezhetnek közösségi vásárlásaikhoz.

Hívd meg a haverokat, szerezzétek meg akár ingyen!

A minimum részvételi összeg minden esetben 1 dollár (nagyjából 350 Ft), maximum pedig a kitűzött célár 10%-a. Ezért is mondtuk, hogy minimum 10 emberre van szükség. Ez azt is jelenti, hogy a kiválasztott vásárló számára minden esetben a 90%-os engedmény az alap, ennél rosszabbul, ha akarna, sem járhatna senki. Na szóval, ha megvan a kilenc haver, küldj nekik Meghívót a Profilom menüből vagy oszd meg a terméket saját közösségi oldalaidon, és akkor még több ismerősöd csatlakozhat be. Minél többen vagytok, annál alacsonyabb árat érhettek el közösen.

A JBL Party Box célára 870 dollár, aminek 29%-a gyűlt már össze. 618-an csatlakozhatnak még be a minimum 1 dollárral, ha pedig 10-et is hajlandók vagytok rászánni, 62 új ember is elég. Apropó, ha a barátaid még nem ismerik a SocialStore-t, és nem hoztak létre korábban profilt, akkor új regisztrálóként az első feltöltésük után ajándék 1 dolláros beugrót kapnak, mellyel rögtön be is tudnak szállni. Ha ezzel viszik a Party Boxot, akkor azt szó szerint ingyen kapták. A megosztásodra kattintva az újonnan regisztrált tagok után egy egyszeri 1 dolláros jóváírás a te egyenlegedre is rákerül.

16 nap maradt fedezni a maradékot!

Az egyetlen kihívás az idő, veszíteni ugyanis egyikőtök sem tud. Minden terméknek fix lejárati ideje van. Ha ezen belül nem gyűlik össze a teljes díj, a közösségi vásárlás sikertelen lesz. Ilyenkor mindenki visszakapja a pénzét, és ismét bedobhatja bármelyik cuccba. A JBL Party Box finanszírozására még 16 nap maradt, szóval érdemes belehúzni, hiszen az ár 71%-a még hiányzik. Hajrá!

Neked mennyit ér meg a Party Box? Ha nem akarsz beszállni, írd meg kommentben, mit látnál szívesen a következő hét céltermékeként, hogy segíthessünk neked azt is összedobni!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #JBL

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
15 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Erős Pista
Erős Pista
26 days ago

Már benne. 🙂

Rue
Rue
26 days ago
Reply to  Erős Pista

Én is, nyomjuk! 😛

Johnny Cage
Johnny Cage
26 days ago

Hmm, egy ideje már szemezek vele. 🙂

Kingsman
Kingsman
26 days ago

Kár h a fűnyírót nem sikerült összedobni :/ De lássuk, ez összejön e 🙂

Bomber Jack
Bomber Jack
26 days ago
Reply to  Kingsman

Simán, még van rá idő!

Rebel Moon
Rebel Moon
26 days ago

Az alsó szomszéd örülne neki nagyon XD

Gerike
Gerike
26 days ago
Reply to  Rebel Moon

XD

JB89
JB89
26 days ago

16 nap, még egész jó esély van összedobni. Nyomassuk!

Bp23
Bp23
26 days ago

Inkább a JBL Go-ba szállok 🙂

Harley Quinn
Harley Quinn
26 days ago

Predatorban bízom most nagyon 🙂

Lexi
Lexi
26 days ago

Benne, osztva!

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
26 days ago

Jó cucc!

Rex
Rex
26 days ago

RedBull pakk mindjárt betelik!

JJJameson
JJJameson
26 days ago

Izzítom a haverokat 😀

Cagliostro
Cagliostro
26 days ago

👍