You are currently viewing Mennyit adsz 6 kg Haribo gumicukorért?

Mennyit adsz 6 kg Haribo gumicukorért?

  • Post author:
  • Post category:NewsFeed

Édesszájúak, figyelem! Miután a közösségi vásárlók körében meglepően nagy sikert aratott a 3 kilós Nutella-vödör, melyet már számos alkalommal sikerült összedobni, mióta az elérhetővé vált a Store oldalon, itt az ideje újabb finomságokba is beszállni. Itt van máris ez a 6 kilós Haribo gumicukor! Tudtad egyáltalán, hogy létezik ekkora kiszerelés belőle? Te mihez kezdenél vele? Mit gondolsz, mennyi idő alatt pusztítanád el az egészet? Jut belőle az esti tévézéshez, díszítőelemnek a desszerthez, rágcsálni válónak a közös meccsnézéshez, amihez csak szeretnéd. Ennyi gumimacival akár évekig is ellehet az egész család. Persze, azért óvatosan, nem ám egyben megenni az egészet!

Hogy mennyire lesz népszerű a Haribo pakk a SocialStore-ban? Alighogy felkerült a kínálatba, már sikerült is egyet összedobni belőle, szinte azonnal, szóval úgy gondoljuk eléggé. A következő összedobásába érdemes neked is beszállnod. Közösségi vásárlóként már ismered a dörgést: $1-ral már csatlakoztál, és óránként ugyanennyivel növelheted a betet összeget egészen a célár 10%-áig, ami ebben az esetben 7 dollár. A Social oldalon csakis közösségi kedvezménnyel tudsz részt venni a vásárlásban, aminek extra funkciója van. Pénztárcádat magadtól is lehetőséged van feltölteni, de ha a Store-ban végzed hagyományos vásárlásaidat, akkor bónuszként is szerezhetsz közösségi kedvezményt, avagy indollart az itt listázó eladóktól.

Alakíts vásárlói csapatot, szerezzétek meg közösen!

Benne voltál a Haribo megvételében már előző körben is, ám nem volt szerencséd, mert nem te voltál az egy kiválasztott szerencsés közösségi vásárló, aki megvehette? Aggodalomra semmi ok, mert az összeg, amit betettél a közösébe, csupán a közösségi funkcióját veszítette el, és így sima levásároható kedvezmény lett belőle, amit szintén a Store-ban válthatsz be, és így olcsóbban szerezheted meg az itt elérhető termékek bármelyikét.

Valld be, hogy a barátaiddal nektek is megfordult már a fejetekben, hogy egyszer annyi gumicukrot vesztek magatoknak, amennyit csak elbírtok, és csaptok egy hatalmas gumicukor-lakomát. Mégsem tettétek, fogadjunk, mégpedig azért nem, mert sajnáltatok sokat költeni ilyesmire. Akkor hát itt a kiváló lehetőség annyiért megszerezni, amennyit neked és a barátaidnak megér. A SocialStore-ban egy csapatként szállhattok be a vásárlási versenybe, és dobhatjátok össze az árat közösen. Legalább tízen kelletek hozzá és egyikőtök garantáltan a legjobb áron viheti haza, ahol persze meg is osztozhattok rajta. Hívj hát meg minél több havert, oszd meg a terméket közösségi oldalaidon, és küldj ki meghívókat, amelyek akár ajándék indollart is érhetnek neked és a meghívottaknak egyaránt.

Ameddig az összegyűlik az ára, neked csak egy dolgod van: kitalálni mi lesz a 6 kiló gumicukor sorsa. Töltsétek ki pohárba, építsetek belőle gumicukor-várat, vagy simán habzsoljátok marékkal!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Haribo