You are currently viewing Mennyit adsz 6 kg Haribo gumicukorért?

Mennyit adsz 6 kg Haribo gumicukorért?

Édesszájúak, figyelem! Miután a közösségi vásárlók körében meglepően nagy sikert aratott a 3 kilós Nutella-vödör, melyet már számos alkalommal sikerült összedobni, mióta az elérhetővé vált a Store oldalon, itt az ideje újabb finomságokba is beszállni. Itt van máris ez a 6 kilós Haribo gumicukor! Tudtad egyáltalán, hogy létezik ekkora kiszerelés belőle? Te mihez kezdenél vele? Mit gondolsz, mennyi idő alatt pusztítanád el az egészet? Jut belőle az esti tévézéshez, díszítőelemnek a desszerthez, rágcsálni válónak a közös meccsnézéshez, amihez csak szeretnéd. Ennyi gumimacival akár évekig is ellehet az egész család. Persze, azért óvatosan, nem ám egyben megenni az egészet!

Hogy mennyire lesz népszerű a Haribo pakk a SocialStore-ban? Alighogy felkerült a kínálatba, már sikerült is egyet összedobni belőle, szinte azonnal, szóval úgy gondoljuk eléggé. A következő összedobásába érdemes neked is beszállnod. Közösségi vásárlóként már ismered a dörgést: $1-ral már csatlakoztál, és óránként ugyanennyivel növelheted a betet összeget egészen a célár 10%-áig, ami ebben az esetben 7 dollár. A Social oldalon csakis közösségi kedvezménnyel tudsz részt venni a vásárlásban, aminek extra funkciója van. Pénztárcádat magadtól is lehetőséged van feltölteni, de ha a Store-ban végzed hagyományos vásárlásaidat, akkor bónuszként is szerezhetsz közösségi kedvezményt, avagy indollart az itt listázó eladóktól.

Alakíts vásárlói csapatot, szerezzétek meg közösen!

Benne voltál a Haribo megvételében már előző körben is, ám nem volt szerencséd, mert nem te voltál az egy kiválasztott szerencsés közösségi vásárló, aki megvehette? Aggodalomra semmi ok, mert az összeg, amit betettél a közösébe, csupán a közösségi funkcióját veszítette el, és így sima levásároható kedvezmény lett belőle, amit szintén a Store-ban válthatsz be, és így olcsóbban szerezheted meg az itt elérhető termékek bármelyikét.

Valld be, hogy a barátaiddal nektek is megfordult már a fejetekben, hogy egyszer annyi gumicukrot vesztek magatoknak, amennyit csak elbírtok, és csaptok egy hatalmas gumicukor-lakomát. Mégsem tettétek, fogadjunk, mégpedig azért nem, mert sajnáltatok sokat költeni ilyesmire. Akkor hát itt a kiváló lehetőség annyiért megszerezni, amennyit neked és a barátaidnak megér. A SocialStore-ban egy csapatként szállhattok be a vásárlási versenybe, és dobhatjátok össze az árat közösen. Legalább tízen kelletek hozzá és egyikőtök garantáltan a legjobb áron viheti haza, ahol persze meg is osztozhattok rajta. Hívj hát meg minél több havert, oszd meg a terméket közösségi oldalaidon, és küldj ki meghívókat, amelyek akár ajándék indollart is érhetnek neked és a meghívottaknak egyaránt.

Ameddig az összegyűlik az ára, neked csak egy dolgod van: kitalálni mi lesz a 6 kiló gumicukor sorsa. Töltsétek ki pohárba, építsetek belőle gumicukor-várat, vagy simán habzsoljátok marékkal!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Haribo

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
21 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Rue
Rue
6 hónapja

Na jóóó… Ebbe muszáj beszállni. 😀

Kingsman
Kingsman
6 hónapja

Jesszus. Durva. Instant cukorsokk. 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
6 hónapja

Szuper. A SocialStore miatt fogok elhízni. 😀

JB89
JB89
6 hónapja

És közben a sajtos Pringles is mindjárt kipörög. 😀

Roxanne
Roxanne
6 hónapja

A lelkemet is odaadom érte. 😀 XD

Cagliostro
Cagliostro
6 hónapja

Hmm, érdekes, hogy mostanában ennyi kajaféle van fent, de láthatóan pörögnek is nagyon, Nutellából is már nem tom hányadikat dobjuk össze.

Bp23
Bp23
6 hónapja

Az derék. 😀

Johnny Cage
Johnny Cage
6 hónapja

Meg is halnék, ha ennyit betolnék. 😀

Wrestler
Wrestler
Reply to  Johnny Cage
6 hónapja

Nem is egyszerre kell. 😀

Dante
Dante
6 hónapja

Nekem tetszik, hogy ilyen cuccok is kerülnek fel. Xboxok, meg Nintendok lassabban gyűlnek, így addig is van folyamatos sikerélmény, mert ezeket kb pár óra alatt is összedobjuk. 🙂

Frank
Frank
6 hónapja

Inkább a Pringles de ez is jöhet. 😀

Gerike
Gerike
Reply to  Frank
6 hónapja

Én benne mindkettőben. 😀

Bomber Jack
Bomber Jack
6 hónapja

Pörgessük! 🙂

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
6 hónapja

70 dolcsi csak a target price, meglesz megint hamar. 🙂

Lexi
Lexi
Reply to  Speedy Gonzales
6 hónapja

Sima. 🙂

Nóri
Nóri
6 hónapja

Nekem a Nutellával még nem volt szerencsém, de bízom benne h kövi körben sikerül elvinni. Megosztottam már párszor. 😛

Pixie
Pixie
6 hónapja

Pringles, Nutella, Haribo, Milka, mind jöhet 😀

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
Reply to  Pixie
6 hónapja

Vow, a Milka Oreot nem is láttam eddig. 😀

Nóri
Nóri
Reply to  Mr. Nice Guy
6 hónapja

Én már abban is benne. 🙂

Simon Says
Simon Says
6 hónapja

Nem merek ebbe beszállni, mert ha én viszem, rossz vége lesz. XD

Lady M
Lady M
Reply to  Simon Says
6 hónapja

Na igen, vigyázni kell. XD