You are currently viewing Meglett Rekál sorsolásának győztese

Meglett Rekál sorsolásának győztese

Nem kevesebb, mint 1000 Indollarral gazdagodott az a szerencsés közösségi vásárló, aki a Rekál által meghirdetett sorsolás nyertese lett. Az influenszer még a múlt hónap elején hirdette meg a lehetőséget: bárki, aki április 1. és 30. között feltöltötte közösségi egyenlegét bármilyen tetszőlegesen választott feltöltési csomaggal, részt vett benne.

A szerencsés nyertes MTomi profilnevű felhasználónk lett, akinek Social-egyenlegén már jóvá is íródott az 1000 Indollar, melyet kedve szerint használhat fel közösségi vásárlásai során. Innen is gratulálunk neki, a többieknek pedig köszönjük, hogy feltöltésükkel részt vettek a sorsoláson! 

Jöhet a következő mérföldkő?

Mindez persze csak a kezdet. Amennyiben még nem léptél be Rekál csapatába, de szeretnél, akkor nem érdemes halogatnod a dolgot. Hogy miért? Azért, mert az 1000 Indollar sorsolását a csapat ezredik tagjának csatlakozása miatt szervezte meg Rekál, így köszönve meg követőinek aktivitását. Nem kell azonban, hogy itt véget is érjen a dolog. 2000 tagnál vajon 2000, 5000 tagnál pedig 5000 Indollar lesz az újabb sorsolás díja? Tarts Te is az influenszerrel és derítsük ki együtt!

Légy része Rekál vásárlói csapatának! Mindössze annyi a dolgod, hogy a két kijelölt céltermékének valamelyikére (PlayStation 5 Slim, PS/X controller) keresel rá az appon belül, majd a termék adatlapján a Csapat sorban a Csatlakozás lehetőségre koppintasz. A következő konzol vagy kontroller összedobásába így már Rekállal együtt szállsz be.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Rekál

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
3 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
István Taschler
István Taschler
12 napja

Miért elveszett..???😂😂😂

Johnny Cage
Johnny Cage
12 napja

Gratula!

Lexi
Lexi
12 napja

Gratulálok!