You are currently viewing Megindult a szervezkedés a Space-ben!

Megindult a szervezkedés a Space-ben!

Az elmúlt napokban több kitűzött céltermék ára is rekordidő alatt gyűlt össze, hála a közösségi vásárlók aktivitásának, akik a Space-ben kezdtek el csapatokba szerveződni, és együttes erővel rámenni a Social oldali tételekre. A nemrég összeálló csapat először kisebb értékű termékeket választott ki, így például egy CinemaCity páros belépőt, egy HELL A.I. 24-es pakkot, illetve egy Notino ajándékutalványt, melyeket 1, 1, illetve 2 dollárért szerezhetett meg a szerencsés egy. A csapat a sikeren felbuzdulva most továbbmegy a nagyobb értékű árucikkekre is, és bárki tud még csatlakozni hozzájuk, ha van hely.

Ez a fajta szervezkedés a sikeres közösségi vásárlás kulcsa. Itt nem érdemes arra várni, hogy majd mások összedobják a termékeket, sokkal eredményesebbek lehetünk, ha mi magunk rendeződünk csapatokba. Bármilyen árucikk együttes fedezetéhez elég 10 ember, hiszen mindenki maximum a célár 10%-ával szállhat csak be. Ez persze nem azt jelenti, hogy többen nem társulhatnak, sőt. Minél többen gyűlnek össze, annál jobb áron szerezheti meg valaki a terméket. Egy csapat létrehozható a SocialStore közösségi platform több ezer felhasználóiból, de akár saját barátaidból is. Ha még nem használják az appot, küldhetsz nekik Meghívót, mely egy 1 dollár értékű ingyenes beszálló bónuszt is tartalmazhat számukra. Ha ezen felül aktívan megosztod saját közösségi oldalaidon a kiszemelt luxuscikket, még eredményesebb lesz a csapatod, pláne ha ők is ugyanígy tesznek.

Alakíts te is vásárlói csapatot!

Kinéztél valamit, amit meg akarsz szerezni? Akkor tegyél meg mindent azért, hogy időben összegyűljön az ára, és Te lehess az az egy szerencsés, aki az adott körben tetszőleges összegért cserébe, akár 90%-kal olcsóbban veheti meg! Erre csapatban sokkal nagyobb esélyed van, mint egyedül. Irány a Space és kezdj el toborozni! A felhasználóneved mellett tüntesd fel büszkén, melyik a te csapatod. Hívd meg a legjobb barátodat, a tesódat, anyukádat, a fogorvosodat, akik csak akarsz, és aki nélkül úgy érzed, nem teljes a dream team!

Mivel közösségi vásárlásban kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel tudtok részt venni, ez azt is jelenti, hogy függetlenül attól, ki lesz közületek a szerencsés vásárló, a többiek sem veszíthetik el a betett összegüket, egyedül csak annak közösségi funkcióját. Így tehát ők sima levásárolható kedvezményként tudják ezt követően felhasználni a pénzt a STORE oldalon.

Lecsúsztál a CinemaCity belépőkről, a HELL A.I.-ról és a Notino ajándékutalványról? Semmi gond, már megy is a szervezkedés a következő céltermékre. Ezúttal ne szalaszd el a lehetőséget!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #CinemaCity #Notino #HELL #Space

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
12 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
6 hónapja

Helyes, pörögjünk! 🙂

Frank
Frank
6 hónapja

Így kell ezt. 🙂

Dante
Dante
6 hónapja

Nutella is mindjárt megvan.

Pixie
Pixie
Reply to  Dante
6 hónapja

Meg a Haribo 😛

Cagliostro
Cagliostro
6 hónapja

A szervezkedés jó ötlet. Ha vaktában inel mindenki, akkor szétszóródnak nagyon az inek.

Antal Virág
Antal Virág
6 hónapja

Remélem egyre többen fogják használni a Space-t mert ez így tényleg működik. 🙂

Kovács Ottó
Kovács Ottó
6 hónapja

Gyertek a Space-be! 🙂

Bp23
Bp23
6 hónapja

Közben a Player.hu-n is írtak a SocialStore-ról 🙂

Nóri
Nóri
Reply to  Bp23
6 hónapja

:O

Gerike
Gerike
6 hónapja

Gratula annak aki a Notinot vitte. 🙂

Kingsman
Kingsman
6 hónapja

Jól van szuper. Látszik, hogy gyűlünk és egyre többen értik meg végre, hogy ez is közösségi platform, nem webshop, úgy is kell használni. 🙂

Roxanne
Roxanne
6 hónapja

Nice 🙂