Megéri még moziba járni?

Dec 15, 2022 | 0 comments

For English, please scroll down!

Te jársz még moziba? 13 év után végre bemutatták minden idők egyik legnagyobb filmsikerének, az Avatárnak a folytatását, nagy kérdés azonban, hogy „A víz útja” címre keresztelt sequel el fog-e jutni hasonló magasságokig.

A streaming elterjedésével egyre többen fordulnak el a filmszínházak brutális áraitól. A piacon elérhető tévékkel és hangrendszerekkel ráadásul simán ugyanolyan hatást érhetsz el a nappalidban, mint a moziban. Lehet, hogy a Közösségi Vásárlás is hasonló hatással lesz a hagyományos online vásárlásra?

Hisz mi értelme vagyonokat költeni vagy olcsó, használt dolgokat beszerezni, ha 10, vagy akár 1 dollárért is megvehető a legújabb Samsung QLED okostévé vagy a Sony Home Cinema hangrendszer, kiszállítási költség nélkül? Az árakat a közösség dobja össze, és ha épp nincs szerencséd a pénz garantáltan visszajár vagy 100%-ban levásárolható.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

 

Do you still go to cinema? After 13 years, one the biggest movies of all time, Avatar is back in theatres. However it is a big question if the sequel titled “The way of water” will be able to replicate the same success.

As streaming came into our homes, more and more people are turning away from movie theatres and their brutal prices. Meanwhile, with the now available smart TV-s and surround systems, you can basically create the same experience in your living room. Is it possible that Social Shopping will have a similar effect on traditional online shopping?

Why should you spend fortunes or buy already used stuff if you have a chance to get the newest Samsung QLED smart TV or a Sony Homy Cinema sound system for $10 or even $1 with no extra shipping cost? The prices get covered by the community and if you are not lucky, you always get your money back or you can use 100% of it.

Are you in?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Avatar

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
0 Hozzászólások
Inline Feedbacks
View all comments