You are currently viewing Még van idő összedobni a tökéletes karácsonyi ajándékot!

Még van idő összedobni a tökéletes karácsonyi ajándékot!

Idén Karácsonykor lepd meg szeretteidet, rokonaidat vagy akár saját magadat valami igazán különleges ajándékkal, olyasmivel, amit eddig nem is gondoltál elérhetőnek. Már Te is közösségi vásárló vagy, így az „elérhetetlen” jelző számodra egy termék esetén sem érvényes, hiszen a közös finanszírozás miatt bármit megszerezhetsz tetszőleges áron. Ha akarod, akár 90%-ot is le tudsz húzni az árból. Ha nagy gamer vagy, a haverokkal együtt szerezzetek meg egy vadiúj Xbox Series X-et vagy akár PlayStation 5-öt.

Ha vagytok tízen, már garantáltan sikeres lesz a közösségi vásárlás, és egyikőtök a neki szimpatikus áron viheti haza a konzolt, és persze mind együtt élvezhetitek a játékot. Anyukád, feleséged, a legjobb barátnőd vajon örülne egy gyönyörű Michael Kors Voyager táskának? Ha úgy gondolod igen, akkor irány még december 24. előtt fedezni az árát! Mindenkinek van olyan rokona, barátja, akinek nem tudja, mi lenne az ideális ajándék. Ilyenkor sietnek segítségedre a kiváló ajándékutalványok, melyek közül számosat találhatsz a SocialStore-ban is, például a MediaMarkt, a PlayersRoom, a Notino, sőt, már a Foodora jóvoltából is.

Közösségi vásárlóként vásárlói csapatot alapíthatsz vagy csatlakozhatsz egy meglévőbe, és versenybe szállhatsz a többiekkel a legjobb árakért. Ugyanakkor itt senki sem ellened dolgozik, épp ellenkezőleg! Egymás számára tesszük elérhetővé az elérhetetlent! Egyetlen ellenséged van, mégpedig az idő: a kijelölt lejárati időn belül kell közösen összedobni a kinézett termék árát, máskülönben az senkié sem lesz, mindenki visszakapja a bedobott összeget és a vásárlás a nulláról indul ismét újra.

Ne keresd tovább, a tökéletes ajándék már itt van!

Ha viszont sikeresen összegyűlik időben a célár, akkor a rendszer automatikusan és véletlenszerűen választja ki azt az egy sikeres közösségi vásárlót, aki a betett összegért cserébe megveheti a terméket. A minimum beugró mindenkinél 1 dollár. Nincs gond akkor sem, ha nem te voltál ez a szerencsés vásárló, hiszen ilyenkor a pénz számodra nem elveszik, csupán a közösségi funkciója lesz oda, azaz sima levásárolható kedvezményként tudod beváltani azt az appon belül.

Mivel a Karácsony egyre közelebb és közelebb van, azt fontos tudnod, hogy amennyiben a világ leggyorsabb kiszállítása a célod, arra nem a SocialStore a legalkalmasabb platform. Itt ugyanis egy drágább luxuscikk árának közös finanszírozása több időbe telhet, attól függően, mennyire magas a kijelölt célár. Gyorsítani viszont bármikor tudod a folyamatot, mégpedig azzal, ha aktív vagy: aktívan szállsz be újabb összegekkel, közösségi oldalaidon a megosztás funkcióval aktívan híreszteled barátaidnak, hogy mit akarsz megszerezni, aktívan küldesz ki személyre szóló meghívókat ismerőseidnek és kötöd be őket is a vásárlói csapatodba, illetve aktívan használod a Space belső csevegőt és toborzol még több társat a több ezer felhasználó közül. Így már garantálhatod, hogy karácsony előtt több darab is gazdára leljen ugyanabból az árucikkből, és az egyik nálad landolhasson.

Van még egy ajándék, amit adhatsz szeretteidnek, és ez nem más, mint az Indollar. Ez a SocialStore-ban használatos egyedi pénzforma, amivel bármilyen luxuscikket megszerezhetsz tetszőleges áron. Ha a profilodhoz járó 10 darab Meghívót küldöd ki legjobb barátaidnak, családtagjaidnak, a meghívóra kattintva ők új tagként regisztrálhatnak, és az első feltöltésük után ingyenes Indollart szerezhetnek, azaz ingyenes esélyt életük legjobb vásárlási eredményére: a régóta vágyott és talán azelőtt elérhetetlennek gondolt ékszer, nyaralás vagy akár autó megszerzésére. Ugyanez a bónusz ilyenkor neked is járhat, szóval egyben magadat is megajándékozhatod!

Ha a tökéletes karácsonyi ajándékot keresed, ennél jobbat most nem találsz!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Karácsony #PlayStation #Xbox #MediaMarkt #MichaelKors #PlayersRoom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
14 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
2 hónapja

Most a PS5-be és a Switchbe gyertek! 🙂

Dante
Dante
Reply to  Speedy Gonzales
2 hónapja

Benne mindkettőben. 🙂

Frank
Frank
Reply to  Dante
2 hónapja

Szintén. 🙂

apple_guy
apple_guy
Reply to  Speedy Gonzales
2 hónapja

Mindkettőre ráfér egy kis bootolás igen.

Lexi
Lexi
2 hónapja

Én uncsitesómnak nagyon akartam szerezni egy ilyen 3 kilós Nutellát, de múltkor nem én vittem. Valaki esetleg jönne segíteni? 😀

Nóri
Nóri
Reply to  Lexi
2 hónapja

Naná. 😀 Arra én is ácsingózom. 😛

Kingsman
Kingsman
Reply to  Lexi
2 hónapja

Támogatom. Bár van annál azért izgalmasabb ajándék-opció is. Bár igaz hogy Karácsonyig nincs sok idő, így érdemes rámenni a kevésbé drága cuccokra is hogy biztos legyen. 🙂

Pixie
Pixie
2 hónapja

Nekem még az ősszel sikerült beszerezni az egyik Karácsonyi ajándékot SocialStore-ból, azóta is itt várja, hogy bekerüljön a fa alá. 🙂

Gerike
Gerike
Reply to  Pixie
2 hónapja

Mi volt az? 🙂

Pixie
Pixie
Reply to  Gerike
2 hónapja

6 kiló gumicukor. Aki kapja nagyon fog örülni. 😀

Jocó
Jocó
Reply to  Pixie
2 hónapja

Annak én is örülnék. 😀

Johnny Cage
Johnny Cage
2 hónapja

Nem is tudtam hogy van már fent Foodora utalvány. Tök jó. 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
Reply to  Johnny Cage
2 hónapja

Múlt héten rakták fel szerintem. 🙂

puravive diet pills
puravive diet pills
23 napja

I loved even more than you will get done right here. The overall look is nice, and the writing is stylish, but there’s something off about the way you write that makes me think that you should be careful what you say next. I will definitely be back again and again if you protect this hike.