Már az AHAVA is beszállt!

Apr 24, 2023 | 15 comments

Ha neked is fontos a hibátlan, gyönyörű arcbőr, bizonyára örömmel hallod majd, hogy az AHAVA Purifying kozmetikai készlet most elképesztő áron lehet a Tiéd a Store oldalon. Bizony, az AHAVA is egyike annak a több száz márkának, amelyek világszerte egyedülálló vásárlási lehetőséggel kínálják legjobb termékeiket a SocialStore-ban. Ez a szett tökéletes választás, ha átfogó és hatékony bőrápolásról van szó. Ajándékozd meg magadat vagy egy szerettedet vele! Bizony, szándékosan használtuk az „ajándékoz” szót, ugyanis ha itt veszed meg tőlük, akkor olyan áron lehet a Tiéd, mely országszerte verhetetlennek mondható. Már 33.000 forintért viheted, de ha van gyűjtött közösségi kedvezményed, akkor csak 31.000-et kell fizetned érte.  

Akár van kedvezményed, akár nincs, Te mindenképp jól jársz. Ha ugyanis nem rendelkezel vele, vagy úgy döntesz, nem váltod be azt a terméken, akkor az AHAVA 2000 Ft értékű ajándék közösségi kreditet, más néven indollárt adományoz neked, amelyből lehetőséged lesz beszállni bármelyik futó közösségi vásárlásba. Olyan ez, mint a hűségpont, azzal a különbséggel, hogy ebből többszázezres vagy akár többmilliós terméket is szerezhetsz, gyakorlatilag ingyen. Ezeknek az árát a közösség egésze dobja össze, minimum 350 Ft-os beugrókkal. A végén egy szerencsés elviszi, a többiek pedig levásárolható kedvezményként kapják vissza a betett összeget.  

Szeretnél egy ingyenes Asus Vivobookot? Az AHAVA fedezi.

Nézd csak, az Asus Vivobook árának már több mint 25%-a össze is gyűlt. Szeretnéd, hogy az AHAVA meghívjon rá? Használd fel a tőlük kapott ingyenes beugródat, és szállj be! Ha szerencséd van, annyiért viheted is, és akkor az AHAVA szó szerint adott neked egy Vivobookot ajándékba. Ha pedig nem volt szerencséd, náluk és még rengeteg másik partnerüzletnél levásárolhatod az ajándék feltöltést. A második kozmetikai szett így a 97 dolláros átlagár helyett 90-ért lehet a Tiéd.

Gondoskodj róla, hogy minél gyorsabban összejöjjön a teljes ár, és egyikünk – remélhetőleg Te – elvihesse. Használd a Termékmegosztás opciót, és oszd meg az Vivobookot Facebookon, Instán, ahol csak tudod, húzz be onnan minél több havert, ismerőst. Hidd el, mind hálásak lesznek neked ezért, hiszen egyedülálló vásárlási lehetőséget adtál a kezükbe, új regisztrálóként ráadásul ingyenes beugrót is kapnak az első feltöltésük után.

Mit szeretnél, mire hívjon még meg az AHAVA? Mondd el a Space-en, a közösségi vásárlók exkluzív csevegő felületén, vagy írd meg itt kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #AHAVA #Asus

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
15 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lexi
Lexi
1 month ago

Kozmetikai szettek jöhetnek még!

Blake
Blake
1 month ago

Switch összejött végül?

Johnny Cage
Johnny Cage
1 month ago
Reply to  Blake

Utolsó pillanatban, de igen. 🙂

Bp23
Bp23
1 month ago
Reply to  Johnny Cage

Ahh, megint nem én vittem 🙁

JJJameson
JJJameson
1 month ago
Reply to  Bp23

Nem baj, még a hónap végéig összegyűlhet a kövi. 🙂

Cagliostro
Cagliostro
1 month ago

Egész jó ár így.

Roxanne
Roxanne
1 month ago

Hmm, eddig észre sem vettem, hogy ilyen is van fent.

Rue
Rue
1 month ago

Kiváló csomag! 🙂

Harley Quinn
Harley Quinn
1 month ago

Ilyen pakkokban benne lennék Socialben is.

Lady M
Lady M
1 month ago
Reply to  Harley Quinn

Én is, bár ahhoz ez olcsóbb árkategóriás cucc szerintem.

Kingsman
Kingsman
1 month ago

Jó lenne, ha összegyűlne az a Vivobook.

Lana Lang
Lana Lang
1 month ago

Király!

Ruby
Ruby
1 month ago

Hmm, lehet anyának meg is van az ajándék Anyák napjára. 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
1 month ago
Reply to  Ruby

Csapj hozzá neki egy SocialStore meghívót is! 😀

Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago

A MAC szettje is elég jó áron van fent. 🙂