You are currently viewing Már a SocialStore-ban is megszerezhető a PlayStation Portal

Már a SocialStore-ban is megszerezhető a PlayStation Portal

  • Post author:
  • Post category:NewsFeed

A Sony hivatalosan is bemutatta a régóta szóbeszéd tárgyát képező remote play eszközét, a PlayStation Portált. A kézikonzolt sokáig a Nintendo Switch nagy kihívójaként emlegették, azonban úgy tűnik, a Switchnek mégsem kell annyira tartania tőle. A Portal ugyanis lényegében csak egy kontrollerbe olvasztott képernyő lesz, amin önállóan nem tudunk majd játékokat futtatni. Otthoni PS5 konzolunkon elindított game-eket azonban wi-fire csatlakozva bárhol lehetőségünk lesz folytatni vele. A kütyü így tehát sem a PS VR2-vel, sem a felhőalapú játékokkal nem lesz kompatibilis, cserébe ugyanakkor annak 8 colos LCD kijelzőjén 1080p felbontásban és 60 FPS-sel élvezhetjük játékainkat.

Mindez sokak számára lehet kiábrándító hír, mégpedig két okból kifolyólag. Az egyik, hogy a PS Portal bolti ára 85.000 Ft lesz, vagyis nagyjából ugyanannyiba fog kerülni, mint a jóval többre képes Nintendo Switch. Emellett Bluotooth hangtámogatás sem lesz hozzá, ami azt jelenti, hogy csak a nemsoká megjelenő a Pulse Elite wireless headsettel és a Pulse Explore wireless füldugóval lesz rendesen használható. Ha tehát a teljes élménycsomagot akarjuk, ezek valamelyikét is meg kell vennünk hozzá 150, illetve 220 euróért.

Dobjuk össze már a megjelenés előtt!

Kell ez nekünk? Ha összedobjuk, simán!

Ilyen feltételek és árazás mellett valószínűleg még a legelhivatottabb PS-esek is elgondolkoznak azon, megéri-e egyáltalán beszerezni a kézikonzolt, ami mellé még a fülhallgatók valamelyikét is ki kéne fizetni, ha a komplett csomagra vágyunk. Ezeknek a kétkedőknek most különösen jó hír lehet, hogy mind a PlayStation Portal, mind a hozzá való Pulse Elite és Pulse Explore elérhetővé vált a SocialStore-ban, ahol történetesen közösségi vásárlás zajlik. Világszerte ez az egyetlen olyan közösségi platform, ahol erre van lehetőség. Ez dióhéjban azt jelenti, hogy bármilyen listázott termék, így a Portal és a headsetek árát is össze lehet dobni a közösség többi tagjával, 360 Ft-os minimum beugrókkal. Végül csak egy szerencsés veheti ugyan meg (annyiért, amennyit betett a közösbe), de miután egyszer összegyűlt az ár, a közösségi vásárlás rögtön újraindul a nulláról, így nincs határ, akárhányan szerezhetnek egy ilyen kézikonzolt 90%-kal olcsóbban, ha kellően nagy tömeg gyűlik össze, akiknek megér legalább 350 Ft-ot.

A terméket meg is lehet osztani, barátokat, ismerősöket szabadon be lehet hívni a buliba, így a közösség tagjai maguk gondoskodhatnak arról, hogy sikeres legyen a vásárlás. A legjobb rész pedig az, hogy veszíteni nem lehet, mert akinek épp nem volt szerencséje – értsd, nem ő került véletlenszerűen kiválasztásra – az mindig visszakapja a betett pénzét. Levásárolható kedvezményként válthatja be azt a STORE nevű oldalon. Vehet mondjuk egy karton Hell energiaitalt vagy Apple AirPodsot sokkal olcsóbban, kiszállítási díj nélkül.

Ha csak egy szikrányi kétely is van benned azzal kapcsolatban, hogy megéri-e 220 eurót csak a Portalra költened, akkor határozottan jobban jársz, ha már most beszállsz a termék közös vásárlásába. A megjelenés napjára már össze is gyűlhet az ár, és az elsők közt lehet a tiéd a kütyü. Szóval, 8.500 Ft hogy hangzana 85.000 helyett? Csak rajtad múlik, hogy összejön-e. Kezdd el most a közösségi vásárlást!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Sony #Playstation #Portal #PulseElite #PulseExplore