You are currently viewing Már a HELL is beszállt!

Már a HELL is beszállt!

Neked is a HELL a kedvenc energiaitalod? Ha igen, akkor bizonyára örömmel hallod majd, hogy az új, mesterséges intelligenciával tökéletesített HELL A.I., a cukormentes HELL Zero, vagy épp a HELL Latte vagy HELL Slim Latte 24-es kiszerelésű pakkja most remek áron lehet a Tiéd a Store oldalon. Bizony, a HELL is egyike annak a több száz márkának, amelyek világszerte egyedülálló vásárlási lehetőséggel kínálják legjobb termékeiket a SocialStore-ban. Legyen szó hajnalig tartó gamingről, vagy épp meccsnézésről a haverokkal, mindegyik verzió tökéletes választás lesz kísérőnek. Már 8.200 forintért viheted az A.I. vagy a Zero pakk bármelyikét, de ha van gyűjtött közösségi kedvezményed, akkor csak 7.200-at kell fizetned érte. A HELL Latte ára 9.000, a Slim Latte ára pedig 9.800 Ft, melyek 8.600 Ft-ig csökkenthetők kedvezménnyel.  

Akár van kedvezményed, akár nincs, Te mindenképp jól jársz. Ha ugyanis nem rendelkezel vele, vagy úgy döntesz, nem váltod be azt a terméken, akkor a HELL az A.I., a Zero és a Slim Latte után 1000, a sima Latte után Latte után 360 Ft értékű ajándék közösségi kreditet, más néven indollart adományoz neked, amelyből lehetőséged lesz beszállni bármelyik futó közösségi vásárlásba. Olyan ez, mint a hűségpont, azzal a különbséggel, hogy ebből többszázezres vagy akár többmilliós terméket is szerezhetsz, gyakorlatilag ingyen. Ezeknek az árát a közösség egésze dobja össze, minimum 360 Ft-os beugrókkal. A végén egy szerencsés elviszi, a többiek pedig levásárolható kedvezményként kapják vissza a betett összeget.  

Szeretnél egy ingyenes Nintendo Switch Oledet? A HELL fedezi.

Nézd csak, a Nintendo Switch Oled árának már több mint 60%-a össze is gyűlt. Szeretnéd, hogy a HELL meghívjon rá? Használd fel a tőlük kapott ingyenes beugródat, és szállj be! Ha szerencséd van, annyiért viheted is, és akkor a HELL szó szerint adott neked egy kézikonzolt ajándékba. Ha pedig nem volt szerencséd, náluk és még rengeteg másik partnerüzletnél levásárolhatod az ajándék feltöltést. A második pakk energiaital így a 24 dolláros átlagár helyett 20-ért lehet a Tiéd.

Gondoskodj róla, hogy minél gyorsabban összejöjjön a teljes ár, és egyikünk – remélhetőleg Te – elvihesse. Használd a Termékmegosztás opciót, és oszd meg az Nintendót Facebookon, Instán, ahol csak tudod, húzz be onnan minél több havert, ismerőst. Hidd el, mind hálásak lesznek neked ezért, hiszen egyedülálló vásárlási lehetőséget adtál a kezükbe, új regisztrálóként ráadásul ingyenes beugrót is szerezhetnek az első feltöltésük után.

Mit szeretnél, mire hívjon még meg a HELL? Mondd el a Space-en, a közösségi vásárlók exkluzív csevegő felületén, vagy írd meg itt kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #HELL #Nintendo

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
15 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Frank
Frank
7 hónapja

Király! Ezt az AI-sat próbálta már valaki?

Kingsman
Kingsman
Reply to  Frank
7 hónapja

Én igen. Egész jó.

apple_guy
apple_guy
Reply to  Frank
7 hónapja

Nekem annyira nem jött be.

Rue
Rue
7 hónapja

A Latte nagyon finom, mindig betárazok belőle a hűtőbe, lehet nem is rossz ötlet egy egész kartonnal berendelni, plána ha kredit is jár vele. 🙂

Rebel Moon
Rebel Moon
Reply to  Rue
7 hónapja

Én is szeretem, eddig nem nagyon gondolkoztam azon hogy egy egész kartonnal megvegyek, de pár hét alatt simán meginnék annyit, szóval nem rossz ötlet, így hogy 3 dolcsi is jár utána.

Cagliostro
Cagliostro
7 hónapja

Switchre 9 nap maradt, én izgulok! :O

Erős Pista
Erős Pista
7 hónapja

Nber is van már fent. 😀

Dante
Dante
Reply to  Erős Pista
7 hónapja

vow tényleg 😀

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
7 hónapja

Nem rossz de én most a 3 kilós Nutellával szemezek. 😀

Bomber Jack
Bomber Jack
Reply to  Speedy Gonzales
7 hónapja

nem rossz az sem. 😀

Lexi
Lexi
7 hónapja

Kár hogy nem szeretem az energiaitalokat. Valahogy egyiknek az íze sem jött be soha. :/

Gerike
Gerike
7 hónapja

Switchet pörgessük!

Kronos
Kronos
Reply to  Gerike
7 hónapja

Meglesz az lazán.

Wrestler
Wrestler
7 hónapja

Inkább akkor a redbull pakk 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
7 hónapja

HELL yeah 😛