Majdnem 99%-kal olcsóbban vitték az új Xboxot

Apr 12, 2023 | 16 comments

Gratulálunk! Egy hónap sem telt, és már egy újabb XBOX Series X árát sikerült összedobnia a közösségi vásárlóknak. A szerencsés kiválasztott ezúttal 10 dollárral, azaz nagyjából 3.500 Ft-tal volt benne a konzolban, ami azt jelenti, hogy majdnem 99%-kal olcsóbban szerezte meg azt. 3.500 Ft? Most komolyan? Te mire költesz el ennyit? Gondoltad volna, hogy egy Xbox is megvehető belőle? Persze nem akárhol, hiszen ilyen árakon kizárólag a SocialStore közösségi platformon vásárolhatod meg kedvenc luxustermékeidet.

A közösségi funkció elveszik, a pénz megmarad

Ha Te is benne voltál a közösségi vásárlásban, de nem vihetted haza a konzolt, akkor sincs semmi okod a szomorkodásra. A betett pénzedet már vissza is kaptad hiánytalanul, vagyis nem vesztettél semmit. Egyedül csak annak közösségi funkciója veszett el, így az levásárolható kedvezménnyé vált, melyet a STORE oldalon használhatsz fel 100%-ban. Itt is remek ajánlatok és verhetetlen árak várnak, ám a világmárkák által ide listázott termékeket csak egyedül veheted meg. A visszakapott beugród felhasználásával a TB Recon Xbox kontroller például 76 dollár helyett 68-ért, a Gillette Mach3 borotva 46 helyett 42-ért, a Parodontax fogkrémcsomag 15 dollár helyett 12-ért lehet a Tiéd.

Akár ingyen is viheted az Xboxot!

Természetesen az Xboxról sem kell letenned, hiszen a konzol azóta ismét szabad préda lett, sőt, a célárnak már majdnem 15%-a össze is jött. A nagy világmárkák és üzletek addig teszik ugyanis elérhetővé termékeiket közösségi vásárlásra, ameddig arra igény van. Ez nem tombola vagy időszakos akció, itt az év 365 napján lehetőséged van a neked tetsző áron megszerezni bármilyen luxuscikket, és kockázat nélkül próbálkozhatsz újra és újra. A teljes árat mindig a közösség egésze dobja össze. Előbb-utóbb garantáltan te leszel az az egy szerencsés, akit a rendszer kisorsol, és így megszerzi a vásárlás jogát.

Mondunk még jobbat! Ha a STORE oldalon a visszakapott kedvezmények beváltása nélkül vásárolsz, vagy azokból nem használod fel a maximális beváltható összeget, akkor az itteni márkák ingyenes beugrót, úgynevezett indollárt ajándékoznak neked közösségi vásárlásaidhoz. A TB Recon kontroller után $7, a Gillette borotva után $3, a Parodontax fogkrém után pedig $2 kreditet kapsz. Ha csak ezt használod fel az Xbox megszerzéséhez, és ezúttal szerencséd lesz, akkor szó szerint ingyenesen jutottál hozzá a konzolhoz, a fent megnevezett márkák valamelyikének jóvoltából.

A következő Xboxot akár ingyen is viheted.

Hívj be minél több barátot!

A minimum beugró minden esetben 1 dollár, és bár minden újabb betett dollárral növeled az esélyeidet a konzol megszerzésére, végső soron Te döntöd el, mekkora kedvezménnyel akarsz vásárolni. Ha pedig nem szeretnél sokat várni, oszd meg a terméket közösségi oldalaidon a Termékmegosztás funkcióval, és küldj Meghívót barátaidnak! Az új regisztrálóknak az első feltöltésük után ingyenes indollár jár!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Xbox #Gillette #Parodontax

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
16 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bomber Jack
Bomber Jack
1 month ago

Az szép! Gratula!

Cagliostro
Cagliostro
1 month ago

Gratulálok!

Rex
Rex
1 month ago

Már megint egy Xbox, közben a PS5 meg nem gyűlik elég gyorsan! 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
1 month ago

Megint lemaradtam 🙁

Bp23
Bp23
1 month ago

Na hátha a következőt sikerült már egy hét alatt összedobni. 🙂

Erős Pista
Erős Pista
1 month ago

Gratula!

Johnny Cage
Johnny Cage
1 month ago

Szép!

Kingsman
Kingsman
1 month ago

Ki vitte?

Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago

Francba, nagyon bíztam benne, hogy én viszem. De majd legközelebb. 😛

Dante
Dante
1 month ago

Az derék. Én is benne voltam, de csak 2 dolcsival.

Simon Says
Simon Says
1 month ago

Gratulálok!

JJJameson
JJJameson
1 month ago

Most a Switch pörög jól! Legyen az a következő!

Lady M
Lady M
1 month ago

Na jó, a kövi körben már beszállok! 🙂

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago

Így kell ezt! Nyomjuk meg a következőt! 🙂

Milán
Milán
1 month ago

Már be is dobtam az első dodót 😛

AliBi88
AliBi88
1 month ago

Gratulálok!
Én anno az XBoX miatt találtam meg ezt az appot (közösséget), sok mindent nyertem már de XBoX-ot még nem sikerült, de nem adom fel ☺️