Magyarországon is kapható lesz az Asus Ally kézikonzol

Apr 18, 2023 | 19 comments

Mégsem április tréfa volt az Asus nemrég bejelentett kézikonzolja, melyet a tajvani cég a Steam Deck nagy riválisának szán, hiába április 1-jére időzítették a leleplezést. A gyártó most azt is elárulta, hogy a készülék világszerte, így tehát Magyarországon is elérhető lesz, és bár konkrét megjelenési dátumot nem adtak ki hozzá, Twitter-bejegyzésükben azt írták, hamarabb kézbe vehetjük a kütyüt, mint gondolnánk. Olyannyira, hogy Észak-Amerikában már el is indult az előjegyzés az AMD technológiával felszerelt ROG Ally-ra. A 7 hüvelykes, 1080p felbontású, 120 Hz-es képfrissítéssel bíró kijelzővel felszerelt eszköz egyébként egész jól néz ki, és 35 W-os üzemmódban állítólag képes lesz megduplázni a Steam Deck teljesítményét.

Kell nekünk még egy kézikonzol? 350 Ft-ért simán!

Azért felmerülhet a kérdés, hogy a jelenlegi drágulások mellett valóban szüksége van-e a gamereknek egy újabb kézikonzolra. Ez persze attól függ, mennyire jó áron sikerül értékesítenie azt az Asusnak, mindazonáltal nagyon jó ajánlatra van szükség ahhoz, hogy valóban fel tudják venni a versenyt a riválisokkal. Az árról ugyanakkor még semmilyen infót nem osztott meg a cég. Közösségi Vásárlóként Te viszont egy dolgot biztosan tudhatsz: amint piacra dobták a kütyüt, világszerte a SocialStore-ban lesz a legolcsóbb. Hovatovább, már az árát is pontosan tudhatod: amennyit neked megér. Hogy miért? Mert itt a díjakat együtt dobjuk össze, így nem számít, hogy egy IKEA ajándékkártyáról, egy Mercedes CLA-ról vagy a Steam Deck legújabb kihívójáról van-e szó. Mindegyiket megkaphatod akár már 350 forintért is, ha pedig nincs szerencséd, a pénz garantáltan visszajár, és 100%-ban levásárolható lesz. Egyedül az a fontos, leszünk-e elegen összedobni az árat.

A megjelenés már biztos, és te már az árát is tudod!

Együtt garantáltan a legolcsóbb!

Persze ez csak akkor lehet így, ha Te magad is kiveszed a részedet a dologból, hiszen közösség nélkül nincs közösségi vásárlás. Használd a Termékmegosztás funkciót, és mutasd meg minél több platformon, Facebookon, Instán, Viberen, hogy minek az árát akarod összegyűjteni. Hidd el, senki sem fog megharagudni érte, hiszen a legjobb vásárlási lehetőséggel ismerteted meg barátaidat, amihez hasonlót még nem láthattak. Ha még mindig nem vagytok elegen, akkor küldj direkt Meghívót is a haveroknak! Az új regisztrálók mind ajándék beugrót kapnak az első feltöltéskor, sőt, meghívottjaid után ebből te is részesülhetsz. Ha pedig tényleg biztosra akarsz menni, akkor irány a Space, a közösségi vásárlók exkluzív csevegője, ahol pikk-pakk össze tudod toborozni a szükséges létszámot.

Igazából már csak egy kérdés maradt: szeretnéd, hogy a ROG Ally megszerezhető legyen közösségi vásárlással? A kínálatról ugyanúgy te és a többi felhasználó dönthet, hiszen az olyan világmárkák, mint az Asus abból fogják tudni, mely termékeiket érdemes közösségi vásárlásra kínálni ezen az új közösségi platformon, hogy azt hány felhasználó igényli. Kezdd el már most, és mondd meg, neked megérne 350 Ft-ot a kézikonzol?

Te szeretnéd a ROG Ally-t a Social kínálatában látni?

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Asus #ROG

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
19 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lala
Lala
1 month ago

Nem is hallottam, hogy lesz ilyen :O

Simon Says
Simon Says
1 month ago
Reply to  Lala

Április 1-jén jelentették be, kb mindenki azt hitte h csak átverés. 😀

Frenk
Frenk
1 month ago

Nem tudom miért erőltetik még mindig ezeket a handheld konzolokat…

Dante
Dante
1 month ago
Reply to  Frenk

Én már teljesen elvesztettem a fonalat. 😀

Szabi
Szabi
1 month ago

Jó nagy mafla tele szellőzőkkel 😀

Cagliostro
Cagliostro
1 month ago

Maradok a Switchnél. Apropó gyertek, mert nem gyűlik elég gyorsan! 🙂

Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago

Nem néz ki rosszul.

JB89
JB89
1 month ago

Hát ez tényleg kb a semmiből jött.

Rex
Rex
1 month ago

Jöhet!

JJJameson
JJJameson
1 month ago

Én megvagyok nélküle. 😀

Kingsman
Kingsman
1 month ago

Annyire nem hoz lázba, de így közösségi vásárlással megérhet egy beugrót.

Lexi
Lexi
1 month ago

Hát kíváncsi leszek, mennyibe fog kerülni. Nálunk gondolom ez is drágább lesz.

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago

Simán, kerüljön fel!

Erős Pista
Erős Pista
1 month ago

Simán, majd összedobjuk 🙂

Gerike
Gerike
1 month ago

Hát meglátjuk, mennyivel tud majd többet.

apple_guy
apple_guy
1 month ago

Minek ez?

Bomber Jack
Bomber Jack
1 month ago

Ha fenn is lesz, én max 10 dollárt szánnék rá.

Bp23
Bp23
1 month ago
Reply to  Bomber Jack

Nekem megérne 20-at is.

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Uhhh én ezt várom