You are currently viewing MacBook Air 15″ már elérhető a Social oldalon

MacBook Air 15″ már elérhető a Social oldalon

  • Post author:
  • Post category:NewsFeed

Újabb szuper termékkel bővült a Social oldal kínálata! Ha te is épp azon gondolkozol, hogy le kéne cserélned régi notebookodat, akkor ne keress tovább, hisz a MacBook Air 15″ M2 a legjobb választás a számodra. A könnyű és egyszerűen hordozható készülék 15,3 hüvelykes, 2880 x 1864 képpontos kijelzővel és minden korábbinál stabilabb billentyűzettel lesz segítségedre a mindennapjaid során, miközben a TouchID hozzáférésnek köszönhetően tökéletes védelmet is nyújt számodra. 

Mennyi ennek a készüléknek az ára? Nem kevesebb, mint 569.900 Ft. Igen, jól olvasod, több mint félmilliót kell kifizetnie annak, aki szeretne egy MacBook Air 15” M2-t. Vagy mégsem? Szerencsére ennek töredékéért is a Tiéd lehet, hiszen az Apple is azon platform-partnerek táborát erősíti, amelyek közösségi vásárlásra kínálják bizonyos termékeiket, köztük ezt a MacBookot. Így tehát a szabály szerinti minimum 1 dollárral (körülbelül 350 Ft) már bárki beszállhat, és ennyiért lehetősége is van elvinni a készüléket. Óránként ugyanennyivel növelhető a betett pénz, egészen a SocialStore-ban meghatározott 2600 dolláros célár 10%-áig, azaz 260 dollárig (körülbelül 91.000 Ft).

Akár már 3500 Ft-ért is a Tiéd lehet!

Ha neked ennyit is megér, és ismersz 9 olyan havert, aki szintén rászánná ugyanezt az összeget, akkor már együtt össze is dobtátok az árat, és egyikőtök garantáltan elviszi. Ha hozzád hasonlóan ők is mind megosztják a terméket a Termékmegosztás funkcióval közösségi oldalaikon, és további ismerősöket hívnak be, akkor még olcsóbban a Tiéd lehet. 50 érdeklődő esetén mindenkinek elég csak 18.200 Ft-ot bedobnia, 100 felhasználó esetén 9100-at, 200 közösségi vásárlóval pedig 4.550 Ft-os beugrókkal is hamar összegyűlik az ár. De ha Te maradnál a 350-es indulónál, annyiért is viheted, viszont akkor még több emberre lesz szükséged. Toborozni a Space csevegőben is tudsz a több ezer közösségi vásárló közül.

A legjobb rész pedig most jön: veszíteni senki sem fog. Egyvalaki veszíti csak el ténylegesen a pénzét, méghozzá az, akit a rendszer kisorsol, és így megveheti a terméket az általa bedobott összegért cserébe. A többiek pénze levásárolható kedvezménnyé válik, és az 100%-ban felhasználható lesz a STORE oldalon, ahol több száz világmárka és üzlet kínál kiváló termékeket remek áron, kiszállítási kölstég nélkül és ajándék közösségi kredittel, amit közösségi vásárlásra fordíthatsz.

Neked mennyit ér meg a MacBook Air 15”? Szállj be már most, és dobjuk össze együtt. 30 nap van fedezni a díját. Hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #apple #MacBook #Air