You are currently viewing MAC Studio M2 Ultra már elérhető!

MAC Studio M2 Ultra már elérhető!

  • Post author:
  • Post category:NewsFeed

Újabb remek elektronikai cikket szerezhetsz meg a neked tetsző áron közösségi vásárlással! Ezúttal a MAC Studio M2 Ultra asztali számítógép lehet a Tiéd, mely immár elérhető a Social oldalon. Számodra is kiemeltek fontos a kimagasló teljesítmény, az egyszerű hordozhatóság és a maximális védelem? Akkor ennek az új terméknek biztosan örülni fogsz.

Szállj be már most 1 dollárral, (körülbelül 360 Ft), és szerezd meg közösségi vásárlással! Miért éri meg jobban így megvenni, mint bármelyik webshopban vagy üzletben? Inkább az a kérdés, miért érné meg ezeken a helyeket beszerezni. Esetleg tudsz olyan boltról, ahol akár 3600 Ft-ért is a Tiéd lehetne? Ugye, hogy nem! Ennyire alacsony áron csakis közösségi vásárlással landolhat nálad világszerte. Hogy miért? Egyszerű: a drága luxuscikkeket közösségi finanszírozási alapon, együtt vesszük meg ezen az új közösségi platformon, így bőven elég, ha mindenki csak egy kisebb összeggel száll be. Igazából nem is nagyon van választása, mivel maximum csak a célár 10%-a dobható be, ami a MAC Studio M2 Ultra esetében 830 dollár (körülbelül 298.000 Ft). Minél többet teszel be, annál nagyon eséllyel leszel te az az egy, a rendszer által véletlenszerűen kiválasztott szerencsés, aki ezért a pénzért cserébe megkapja a vásárlás jogát.

Elképesztő teljesítmény, tetszőleges áron!

Csak egyvalaki veszít, és ő lesz a legboldogabb!

Esetleg attól tartasz, hogy nem te leszel ez a szerencsés, és így elbukod a pénzedet? Nos, hadd emlékeztessünk rá, hogy a Közösségi Vásárlás nem így működik. Ez nem lottó, se nem szerencsejáték, hanem egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a termékeket közösségi finanszírozással, együtt vesszük meg, és mindenki csakis funkciós közösségi kedvezménnyel tud részt venni. Akinek nincs szerencséje, annál a betett összeg csupán a közösségi funkcióját veszíti el, és így sima levásárolható kedvezmény formájában íródik jóvá. Lényegében tehát a kiválasztott szerencsés közösségi vásárló az egyetlen, aki elveszíti a pénzét, cserébe viszont élete legjobb üzletét köti meg, hiszen akár 90%-kal olcsóbban szerezheti meg az eszközt.

A visszakapott, immár levásárolható kedvezményt a STORE oldalon válthatod mindig be, ahol olcsóbb termékektől (pl. Air Wick Duo Pack) a magasabb árkategóriás cuccokig (pl. Gorenje hűtőszekrény) rengeteg dologból válogathatsz. Sőt, ha nem váltasz be ezekre kedvezményt, vagy nem váltod be rájuk a teljes beváltható összeget, akkor az itt listázó márkák és üzletek még bónusz Indollart is ajándékoznak neked közösségi vásárlásaidhoz. Akarod, hogy az Air Wick vagy a Gorenje hívjon meg az asztali számítógépre? Nos, már tudod, mi a teendő.

Ha egy adott körben nem volt szerencséd, utána ismét próbálkozhatsz, mert a közösségi vásárlás újraindul. Kockázat nincs, vagyis csak a türelmedre és a kitartásodra van szükség. Meg persze arra, hogy aktívan megoszd a terméket saját közösségi oldalaidon, hogy minél több ismerősöd csatlakozhasson be. Kezdd is el már most! Hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Apple #MAC #AirWick #Gorenje