Celeb? Influenszer?

Népszerűsödnél?

Segítünk! Mit mondasz?

 

Bizonyára hallottál már az online áruházak innovációjáról a Social Store-ról, azaz a Közösségi Áruházról. Mind a hazai piacon és médiában, mind külföldön immár 47 országban több, mint százezer közösségi vásárlóval válik egyre népszerűbbé ez a vásárlási megoldás, hiszen így jársz a legjobban. Ennek most TE is részese lehetsz és kimagasló haszonra tehetsz szert úgy, hogy közben nem csupán anyagi előnyökhöz jutsz, hanem óriási tempóban népszerűsítsd magad és bővítsd a követői táborod. Mindez neked semmibe nem kerül, sőt. Mi fizetjük a népszerűsödésed!

A Social Store nulla erőltetés, és nektek lett kitalálva, a meglévő követőid imádni fognak érte, az újak jövetele pedig alázza majd az eddigi rekordjaid.

Töltsd ki ezt a regisztrációs lapot ezzel a néhány adattal és személyre szabottan keresünk meg a várható eredményeddel, illetve esetleges szerződéses ajánlattal.

Add meg “művészneved”, egy elérhetőséget, aktív követőid számát, fő platform profilod, fő témáid és arculatod, illetve mekkora összeggel szeretnél kezdeni és mekkora havi extra bevételt várnál el a közös aktív együttműködésért.

Első körben 1 millió Forint, azaz $3000 a legmagasabb kérhető összeg.

Amint ezeket megkaptuk, dedikált csapatunk értékeli az infókat, ellenőrzi és egyedi ajánlattal keres majd meg.

Ha egy izgalmas, örök tartalom forrás, sokkal aktívabb követői tábor, kimagasló anyagi többlet ebben az évben a terved, akkor egy percet se várj tovább, a Social Store egy egyedi dobbantó!

Várunk!

 

A Different Store.

Follow us on

©2016-2022 All Rights Reserved. Allyos™ Allyos International & Allyos Europe Ltd