LVNENG LX05 elektromos robogó jöhet $1-ért?

Mar 17, 2023 | 16 comments

Heti céltermékünk nem más, mint az LVNENG LX05 elektromos motorkerékpár. Végre itt a jó idő, talán te is szívesen pattannál most robogóra és élveznéd a tavaszt. Amolyan olasz stílusban. Akkor miért nem teszed? Talán túl drágának találod, vagy a robogózás nem a te világod? Utóbbin sajnos nem tudunk segíteni, de ha a költségek miatt aggódsz, arra van egy kiváló megoldásunk. Sőt, a legjobb, hogy már most is a kezedben tartod, hiszen ha ezt a cikket olvasod, az azt jelenti, hogy te is használod a SocialStore közösségi vásárlási appot.

Ha viszont csak most ismerkedsz vele, annyit elmondanánk, hogy ez egy olyan innovatív közösségi platform, ahol a vásárlók és értékesítők együtt gyűlnek össze, és ahol a drága luxustermékek árát a felhasználók együtt dobja össze, akárcsak a közösségi finanszírozásnál. Különbség, hogy itt sorsolás révén végül egyvalaki veheti meg az árucikket az általa betett összegért cserébe, míg a többiek levásárolható kedvezményként kapják vissza a pénzüket, és azt a STORE nevű oldalon költhetik el. Egyszerűen mondva: közösségi finanszírozás alapú vásárlás zajlik, ahol mindenki maga dönti el, mennyit fizet a termékért, vesztes pedig nincs.

300 megosztás, és meg is van!

Vessünk akkor egy pillantást az LVNENG LX05 robogóra! A célár 4740 dollár, aminek 37%-a gyűlt már össze. Ha be szeretnél szállni, a minimum beugró 1 dollár, ami óránként ugyanennyivel növelhető maximum 474 dollárig (a célár 10%-a). 12 nap maradt fedezni a díjat, ha addig nem lesz meg, a motorkerékpárt senki sem kapja meg, a vásárlás újraindul nulláról. A lényeg, hogy nagyjából 3000 új vásárló csatlakozhat még be a minimum 1 dollárral, de ha sikerül úgy 300 érdeklődőt behúzni, akinek 10-et is megér, már össze is gyűlt a díj. 10 dollár, azaz nagyjából 3.800 Ft egészen nevetséges ár a termékért, amit máshol 1 millió alatt nemigen szerezhetnél meg. Ugyanakkor ne feledd, ehhez te is kellesz. Ne hagyd elúszni a lehetőséget, hanem oszd meg a terméket a Termékmegosztás funkcióval saját social-oldalaidon, hogy minél több barátod és követőd felfigyeljen rá, és ők is beszálljanak!

Döntsd el, melyik márka hívjon meg!

Kedvenc márkáid fizetnek helyetted!

A STORE oldalon egyébként egyénileg van lehetőséged vásárolni azzal a különbséggel, hogy az itteni költéseid után az itteni márkák ajándék beugrót adnak neked közösségi vásárlásaidoz. Vagyis, ha szerencséd van, a robogóra tulajdonképpen ők hívhatnak meg téged. Íme néhány példa, kiktől kérheted az ingyenes motorkerékpárt!

  • A Muziker ajándékkártya tökéletes ajándék lehet bárkinek, ha nincs még ötleted, mivel lepd meg az illetőt. 160 dollárért már a Tiéd, amiből 1 dollár ingyenes beugróként visszajár.
  • Fogat Te is mosol, szóval akkor már miért nem veszed meg itt a 3 darabos Parodontax-csomagot, amely után 2 dollár kredit jár?
  • Szeretsz séta, futás közben zenét hallgatni? Az Apple AirPods 210 dollárért lehet a Tiéd, amiből az Apple 15 dollárt ad vissza neked ingyenes beugróként. 

A robogózás nem jön be? Akkor írd meg kommentben, mi legyen a következő hét célterméke! Ha pedig igen, akkor szállj be már most, és megosztásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #LVNENG #Apple #Parodontax #Muziker

0 0 votes
Cikk értékelése
guest
16 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Rebel Moon
Rebel Moon
8 days ago

Nem szoktam robogózni, de ok. 😀

Simon Says
Simon Says
8 days ago
Reply to  Rebel Moon

Ha te viszed, én szívesen megszabadítalak tőle. 😀

Milán
Milán
8 days ago

Már benne, eddig 2 dolcsival.

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
8 days ago
Reply to  Milán

Én 4-gyel, de 5-nél többet nem fogok betenni.

Kingsman
Kingsman
8 days ago

Te tudod, én felmegyek minimum 10-ig 🙂

Cagliostro
Cagliostro
8 days ago

Ezt most kihagyom. Switchbe gyertek inkább!

Gerike
Gerike
8 days ago

Benne, osztva

Bomber Jack
Bomber Jack
8 days ago

hát az 1 dolcsis beugrót megéri, aztán majd meglátjuk.

Blake
Blake
8 days ago

Nem az én műfajom.

Roxanne
Roxanne
8 days ago

Már egy ideje kiszemeltem. 🙂

Johnny Cage
Johnny Cage
8 days ago

Jól néz ki.

apple_guy
apple_guy
8 days ago

Felejtős.

Erős Pista
Erős Pista
8 days ago

auto-innel benne

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
8 days ago
Reply to  Erős Pista

Szintén.

Rex
Rex
8 days ago

Remélem összejön!

Tango
Tango
8 days ago

Elektromos roller nem lesz fent inkább?