You are currently viewing Logitech Driving Force már elérhető

Logitech Driving Force már elérhető

Akár 90%-kal olcsóbban is megszerezhető a Logitech Driving Force kormány-pedál kombó, amivel úgy érezheted, mintha valódi autót vezetnél. A termék, mint minden más a Social oldalon, tetszőleges áron lehet a Tiéd a SocialStore közösségi platformon, ahol a vásárlás inkább versenyhez hasonít. Egy versenyhez, ahol nem a termékért, hanem a legalacsonyabb árakért megy a játék, bukni mégsem lehet. Hihetetlennek hangzik, mégis végtelenül egyszerű a dolog.

Játszottál már multiplayer játékkal? Hasonló a logika a Közösségi Vásárlásnál is, merthogy itt inkább játékról, versenyről van szó, mint szimpla vásárlásról, annak minden izgalmával együtt. Ez egy közösség, ha úgy tetszik, egy csapat részeként veted bele magadat az izgalomba. A győztes jutalma ugyanakkor nem a termék maga, ez fontos! A vásárlás jogát szerezheted meg. Bárki beszállhat a szabály szerinti minimum 1 dollárral, és ha a kijelölt célár összegyűlt, egy szerencsés kiválasztotté lesz a megtiszteltetés. Adott tehát egy játékos és izgalmas, versenyszerű helyzet, ami viszont nem jár kockázattal, mint például a szerencsejáték vagy a lottó. Itt ugyanis kizárólag a védett Közösségi Kedvezménnyel lehet részt venni a vásárlásban, ami abban az esetben, ha nem volt szerencséd, csupán a közösségi funkcióját veszíti el. Így sima, jól ismert levásárolható kedvezmény lesz belőle, amit le tudsz vásárolni a STORE oldalon.

Alakíts saját vásárlói csapatot!

Minden egyes új körben újabb első helyezett születhet, a cél pedig az, hogy lenyomd a többieket abban az értelemben, hogy mindegyiküknél olcsóbban lett a Tiéd a te szetted. Ahogyan a multiplayer game-ekben, úgy itt is segítségül tudod hívni barátaidat, akiket meghívhatsz a játékba, és így ők is ugyanolyan esélyekkel indulnak mint te. Segíthetsz magadon azzal, hogy minél több embert hívsz meg, majd segíthetitek egymást, hogy mindenki világszerte a legolcsóbban jusson hozzá a Logitech Driving Force–hoz.

Hogy mennyivel olcsóbban szerezhető meg? Számoljunk! Egy hagyományos üzletben, webshopban ennek a terméknek nagyjából 100.000 Ft körül mozog az ára, és ez talán a lehető legszerencsésebb eset lenne. A SocialStore platformon akár 3700 Ft-ért is simán elvihető. A minimum beugró mindig 1 dollár, ami körülbelül 370 Ft jelenleg. Ennyiért bárki megveheti, ha szerencséje van, de a betett összeg óránként növelhető ugyanennyivel, amivel az esélyek is nőnek a kiválasztásra. Izgalmas igaz? Vajon meddig érdemes növelned a betett összeget, hogy minél biztosabb legyen a helyed, ugyanakkor Te lehess az, aki az össze többi vásárló közül a legalacsonyabb áron vásárolhat?

Szeretnéd kideríteni? Akkor nem kell mást tenned, mint beszállni, és meghívni a haverokat. Tízen már elegek vagytok ahhoz, hogy sikeres legyen a közösségi vásárlás, és egyikőtök akár 90%-kal olcsóbban megszerezze a terméket. Megosztásra fel, és küldj ki annyi meghívót, amennyit csak tudsz!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Logitech

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
11 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Simon Says
Simon Says
6 hónapja

Szemezek már vele egy ideje 😛

apple_guy
apple_guy
6 hónapja

35%, gyertek! 🙂

Lexi
Lexi
Reply to  apple_guy
6 hónapja

Én már benne 🙂

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
6 hónapja

Jó cucc!

Wrestler
Wrestler
6 hónapja

10 dodóig felmegyek.

Rue
Rue
Reply to  Wrestler
6 hónapja

Nekem belefér 20 is 🙂

Kingsman
Kingsman
6 hónapja

Uhh, ez elég jó lehet. 🙂

Erős Pista
Erős Pista
6 hónapja

Jöhet, nyomjuk meg! 😀

Dante
Dante
6 hónapja

Jövök én is, de ezt a Nutellát előtte pörgessük még ki 😀

JB89
JB89
6 hónapja

Király, jöhetnek még fasza gaming cuccok 🙂

Rebel Moon
Rebel Moon
6 hónapja

Akkor ossza mindenki rendesen, FB csoportokban is!