You are currently viewing Lépj a borzongás birodalmába tetszőleges áron

Lépj a borzongás birodalmába tetszőleges áron

Visszatérnek a Szellemirtók a mozikba, A borzongás birodalma című folytatást már a hónap közepétől láthatják a rajongók, és addig jónéhány páros belépő árát is könnyen összedobhatják rá. Azoknak viszont, akik ennél keményebb, korhatáros borzongásra vágynak, szintén érdemes beszállniuk, hiszen ugyanebben a hónapban érkezik az Abigail, Az első ómen, valamint a Micimackó: Vér és méz 2 is. Ha te és partnered szintén adrenalinlöketre vágytok a moziban, de a horrorra nem vagytok vevők, olyan tökös akciófilmek közül is választhattok, mint John Wick-franchise babérjaira törő A majomember, a Szunnyadó vérebek Russell Crowe-val és a Maga a pokol című háborús thriller. Ugyanebben a hónapban mutatják be a régóta várt Amy Winehouse biopicet, a Back to Black-et is, valamint a Zendaya nevével fémjelzett erotikus drámát, a Challengerst.

A CinemaCity páros belépőt a SocialStore-ban két módon is lehetőséged van megszerezni. A SOCIAL oldalon a neked tetsző áron lehet a tiéd, ugyanis a termék itt közösségi vásárlásban érhető el, azaz az árát az érdeklődő vásárlók együtt dobják össze. A kitűzött célár $30, ez villámgyorsan fedezhető, ha mindenki megosztja a terméket közösségi oldalain, minél több barátot, ismerőst hív be, és ha a Space belső csevegőben felhívja a többiek figyelmét arra, hogy ezt a tételt szeretné összedobni, és ehhez segítséget kér tőlük.

Közös moziélmény akár 360 Ft-ért!

A páros belépő a STORE oldalon szintén megvehető, itt viszont mindenki csak egyénileg vásárolhat. A termék így 17 dollárért lehet a Tiéd, ebből viszont 1 dollárt visszakapsz ajándék közösségi kreditként. Mire jó ez? Gondolj rá úgy, mint hűségpontra, amiből többszázezres vagy akár többmilliós értékű terméket is szerezhetsz magadnak a SOCIAL oldalon. Itt ezt használhatod beugróként, ami minden termék esetén minimum $1. Óránként ezt aztán tudod bővíteni ugyanennyivel. Beszállhatsz így például egy Xbox Series X, egy Asus Vivobook 15, egy Breitling Premier B01, sőt, a második CinemaCity belépő megvételébe is. Végül, ha a célár összegyűlt, egy szerencsés kiválasztott megveheti bármelyiket az általa bedobott összegért cserébe. Mivel kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel lehet részt venni, a többieknél csak a betett összeg közösségi funkciója veszik el. A pénz így sima levásárolható kedvezménnyé válik a számukra, melyek beválthatnak a Store-ban. Így a következő CinemaCity páros belépőd már csak 16 dollárba fog kerülni például.

Növeljétek az esélyeiteket és a mozipartnereddel együtt szálljatok be a vásárlási versenybe! Aztán pedig hívjatok meg minél több barátot és ismerőst! Ha kellően aktívak vagytok, akár egy egész moziterem megtölthető csak közösségi vásárlókkal, akik mind 360 Ft-ért váltottak jegyet maguknak és párjuknak.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #CinemaCity #AMajomember #BackToBlack #SzellemirtókABorzongásBirodalma #Challengers

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
11 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
11 napja

Szellemirtók már betervezve 🙂

Zodiac
Zodiac
Reply to  Mr. Nice Guy
11 napja

Engem ezek az újak nem nagyon hoznak lázba, a régi viszont nagy kedvenc.

Bp23
Bp23
11 napja

Erre a majomemberre kíváncsi avgyok

Nóri
Nóri
11 napja

Istenem ezt a Micimackó horrort minek erőltetik még jesszus 😀

Gerike
Gerike
Reply to  Nóri
11 napja

És jön még a Miki egeres is 😀

Lexi
Lexi
11 napja

Csakhogy kijön végre a Challengers 😀

Rue
Rue
11 napja

Back to Black ❤️

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
11 napja

Az új szellemirtókról eddig nem hallottam jókat.

Dante
Dante
11 napja

Szellemirtókat megnézzük. A többi meh.

Erős Pista
Erős Pista
11 napja

Akkor szóljatok ha majd a Deadpool 3 jön 😀

Wrestler
Wrestler
11 napja

CinemaCity belépőbe mindig dobok 😀