You are currently viewing Lenovo Tab P11 Pro 90%-kal olcsóbban hogy hangzik?

Lenovo Tab P11 Pro 90%-kal olcsóbban hogy hangzik?

Heti céltermékünk nem más, mint a Lenovo Tab P11 Pro. Notebook nélkül is szeretnél képben lenni?  Akkor a Lenovo tabletje pont neked való. Miért nem szerzel be egyet már most? Talán túl drágának találod? Nos, erre van egy kiváló megoldásunk. Sőt, a legjobb, hogy már most is a kezedben tartod, hiszen ha ezt a cikket olvasod, az azt jelenti, hogy te is használod a SocialStore-t.

Ha viszont csak most ismerkedsz vele, elmondanánk, hogy ez egy olyan új, innovatív közösségi platform, ahol a vásárlók és értékesítők együtt gyűlnek össze, és ahol a drága luxustermékek árát a felhasználók közösen dobják össze, akárcsak a közösségi finanszírozásnál. Különbség, hogy itt végül egy kiválasztott szerencsés vásárló veheti meg az árucikket az általa betett összegért cserébe. Itt azonban mindenki csakis úgynevezett közösségi kedvezménnyel vehet részt a vásárlásban, ami a platform védjegye, és az a szerencsés kiválasztottat leszámítva mindenki más számára csupán a közösségi funkcióját tudja elveszíteni. A többiek, akiknek nem volt szerencséjük, ennek eredményeként mindig levásárolható kedvezményként kapják vissza a betett pénzüket, és azt a STORE nevű oldalon válthatják be. Egyszerűen mondva: közösségi finanszírozás alapú vásárlás zajlik, ahol mindenki maga dönti el, mennyit fizet a termékért, kockázat pedig nincs.

Már csak 30 megosztás a célig!

Vessünk akkor egy pillantást a Lenovo Tab P11 Pro-ra! A célár 530 dollár, aminek 41%-a gyűlt már össze. Ha be szeretnél szállni, a minimum beugró 1 dollár, ami óránként ugyanennyivel növelhető maximum 53 dollárig (a célár 10%-a). 17 nap maradt fedezni a díjat, ha addig nem lesz meg, a készüléket senki sem kapja meg. Ilyenkor a pénzt visszakapod, és ismét bedobhatod bármelyik közösségi vásárlásba. A lényeg, hogy nagyjából 318 új vásárló csatlakozhat még be a minimum 1 dollárral, de ha sikerül úgy 32 érdeklődőt behúzni, akinek 10-et is megér, már össze is gyűlt a díj.10 dollár, azaz nagyjából 3.700 Ft egészen nevetséges ár a termékért, amit máshol 120.000 alatt nemigen szerezhetnél meg. Ugyanakkor ne feledd, ehhez te is kellesz. Ne hagyd elúszni a lehetőséget, hanem oszd meg a terméket a Termékmegosztás funkcióval saját social-oldalaidon, hogy minél több barátod és követőd felfigyeljen rá, és ők is beszálljanak!

Kérd ajándékba kedvenc márkáidtól!

A STORE oldalon egyébként egyénileg van lehetőséged vásárolni azzal a különbséggel, hogy az itteni költéseid után a listázó márkák ajándék közösségi kedvezményt adnak neked közösségi vásárlásaidoz. Vagyis, ha szerencséd van, a Lenovo Tab P11 Pro-ra tulajdonképpen ők hívhatnak meg téged. Íme, néhány példa, kiktől kérheted az ingyenes készüléket!

  • A Samsung 1TB SSD kitűnő választás, ha merevlemezre van szükséged, és itt 100 dollárért a Tiéd lehet, amiből 10 dollár közösségi kedvezményként visszajár.
  • Te is imádod a Nutellát? Ha itt veszed meg 3 kg-os kiszerelést, 5 dollár kredit lesz a jutalmad.
  • Szeretsz séta, futás közben zenét hallgatni? Az Apple AirPods 259 dollárért lehet a Tiéd, amiből az Apple 10 dollárt ad vissza neked közösségi kedvezményként.

Nem tetszik ez a Lenovo tablet? Akkor írd meg kommentben, mi legyen a következő céltermék! Ha pedig igen, akkor szállj be már most, és megosztásra fel!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Lenovo #Nutella #Samsung #Apple

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
16 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Dante
Dante
6 hónapja

Benne, osztva.

Bomber Jack
Bomber Jack
6 hónapja

Nyomjuk!

Rue
Rue
6 hónapja

Annyira nem csigáz fel, de pár dolcsit dobok bele.

Kingsman
Kingsman
6 hónapja

Én már benne 10-zel. 🙂

JB89
JB89
Reply to  Kingsman
6 hónapja

Én 3-mal eddig, de feltolom én is legalább 10 dolcsiig.

Lexi
Lexi
6 hónapja

Tessék akkor osztani is mindehol 🙂

Frank
Frank
6 hónapja

Nem vagyok nagy tabletes, inkább az Xboxba tolok most mindent. 🙂

Rebel Moon
Rebel Moon
Reply to  Frank
6 hónapja

Most én is arra koncentrálok. 🙂 Nagyon meg akarom szerezni. 😛

Pixie
Pixie
6 hónapja

Már osztottam is. 🙂

Cagliostro
Cagliostro
6 hónapja

Nem ismer valaki valamilyen tabletes csoportot Facebookon? Ott is meg lehetne ilyenkor osztani.

Erős Pista
Erős Pista
Reply to  Cagliostro
6 hónapja

Én csak ilyen használt kütyüsekben vagyok benne, lehet ott is megér egy megosztást.

Cagliostro
Cagliostro
Reply to  Erős Pista
6 hónapja

Az sem rossz ötlet.

Bp23
Bp23
6 hónapja

Jó cél, benne vagyok. De közben az Xboxot és az LG mosógépet is hajtsuk! 🙂

Simon Says
Simon Says
6 hónapja

Pont a napokban javasolta valaki Space-ben 🙂

Rex
Rex
6 hónapja

Zsír. 🙂

حلول أنابيب HDPE في العراق
حلول أنابيب HDPE في العراق
5 hónapja

The Elitepipe Plastic Factory in Iraq serves as a catalyst for infrastructure development, providing the market with superior HDPE, uPVC pipes, and fittings that contribute to the growth and success of various sectors. Elitepipe Plastic Factory