Legyen Tiéd a Nintendo Switch $1-ért!

Jan 13, 2023 | 3 comments

Láttad, hogy a Nintendo Switch Oled árának már több mint 50%-a fedezve van? 30 emberrel már pikk-pakk össze lehet dobni a maradékot, most van hát itt az ideje, hogy beszállj, és persze meg is oszd, ahol csak tudod, a Termékmegosztás opcióval. Siess, már csak 9 nap maradt fedezni a díjat.

Minden új résztvevőnek ajándék feltöltés jár

Ha megosztod a Nintendót Facebookon, Instán, Twitteren vagy bármelyik másik social media-felületen, az újonnan regisztráltak az első feltöltésük után ajándék 1 dolláros beugrót kapnak, amivel be is szállhatnak a vásárlásba. Ha van még meghívód, akkor barátaidnak célzottan kiküldheted azt, és így te is részesülhetsz ajándék feltöltésben.

Vesztes nincs, csak egy győztes!

Mindenki annyit tesz be, amennyit szeretne, végül sorsolás dönt arról, ki viheti haza a terméket. A többiekkel mi a helyzet, ők elveszítik a pénzüket? Dehogyis! Ez se nem tombolna, se nem szerencsejáték. A SocialStore egy olyan innovatív közösségi platform, amely a veszítés lehetőségét teljesen kizárja. Egyedül az „veszíti” el a pénzét, aki megnyeri a vásárlás jogát, ő viszont az általa betett összegért cserébe, akár 90-95%-kal olcsóbban veheti meg a Nintendót. A többiek pénze úgynevezett közösségi kedvezménnyé válik és 100%-ban levásárolható lesz.

Ennél olcsóbban garantáltan nem jutsz hozzá sehol. Ha mégis tudsz mondani jobb ajánlatot, akkor írd meg kommentben! Írd meg azt is, mi legyen a jövő heti céltermék!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Nintendo 

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
3 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kriszti Bihari
Kriszti Bihari
4 months ago

Benne, duplaztám ❤️

Németh Anita
Németh Anita
4 months ago

Már 52% és én is benne 😊

създаване на профил в binance

Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/bg/register?ref=V2H9AFPY