You are currently viewing Kövesd élőben Rekált!

Kövesd élőben Rekált!

Rekál, a FIFA nem hivatalos hazai nagykövete visszatért, és rögtön át is ad egy vadiúj PlayStation 5-öt! A streamert valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, már a SocialStore-tagok többsége is találkozhatott vele, hiszen korábban több termék közösségi vásárlását segítette ezen a platformon. Rekál immár saját, bekövethető profillal, úgymond saját csapattal van jelen, amihez bárki csatlakozhat.

Akik követték a streamer itteni tevékenységeit, már tudhatják, hogy Allyos – SocialStore egy újfajta közösségi platform, mely egy teljesen újgenerációs vásárlást tesz lehetővé. Ezen a felületen több száz olyan luxuscikk szerezhető meg, amelyek más közösségi oldalakon csupán tartalomként, reklámként jelennek meg, de ténylegesen csak a vásárlók egy kis hányada engedheti meg azokat magának. Itt ugyanakkor ez nem gond, mert a vásárlás a közösségi finanszírozáshoz hasonló logika szerint és úgynevezett levásárolható közösségi kedvezmény felhasználásával valósul meg, ezáltal pedig bárki megveheti álmai luxuscikkét tetszőleges áron. A minimum beszálló összeg 1 dollár (körülbelül 350 Ft), ami óránként ugyanennyivel növelhető, ezzel az esélyek is nőnek kiválasztásra kerülni. Ha a célár összegyűlt, a rendszer egy szerencsés vásárlót választ ugyanis ki, aki megkapja ilyen formában a vásárlás jogát az általa betett összegért cserébe. Mindenki más nem elbukja a pénzt, hanem levásárolható kedvezmény formájában válthatja be azt a Store nevű oldalon, ahol egyénileg tud vásárolni. Ugyanitt a megvett tételek után újabb ajándék beszálló összeg járhat a közösségi vásárlásokhoz.

Figyeld élőben a PlayStation 5 átadását!

Az olyan influenszerek, mint Rekál a teljes követőtáborukat mozgósíthatják, és így saját vásárló csapatot hozhatnak létre, akikkel együtt nincs lehetetlen cél. A közösségi vásárláshoz csakis közösségre és aktivitásra van szükség, ez garantálja, hogy minél több, minél drágább luxuscikk leljen gazdára. A vásárló csapat tagjai a termékek aktív megosztásával, illetve meghívók kiküldésével gondoskodhatnak a sikeres finanszírozásról, ezáltal tudják bővíteni a közösséget és gyorsítani a folyamatot, ezekkel ráadásul még ingyenes feltöltést is szerezhetnek. Mindenki maximum a céltermék árának 10%-ával csatlakozhat a közös vásárláshoz, ami azt jelenti, hogy legalább 10 emberre van szükség ahhoz, hogy sikeresen összegyűljön az ár. Ebből az is következik, hogy tíz érdeklődővel egyikük már 90%-kal olcsóbban juthat hozzá álomtermékéhez. 

Nemrég a közösségi vásárlók egyébként sikeresen összedobták egy újabb PlayStation 5 árát, ami jelenleg Rekál kiemelt célterméke is. Alapvetően minden társult influenszer egy bizonyos termékkategóriát képvisel, és azon belül mindig a saját csapatához illő árucikket választja ki közös célnak, mindezt persze a csapattagokkal együtt. Amikor beszállt, a PS5 szerencsés kiválasztott vásárlója még nem tudta, hogy a mindössze 3500 Ft-ért megvett konzolt maga a streamer fogja kézbesíteni neki. Az eseményt élőben is figyelemmel követheted Rekál hivatalos Twitch oldalán!

Ha Te is csatlakozol Rekál csapatába, akkor téged is meglátogathat a FIFA koronázatlan hazai királya, és amennyiben szerencséd lesz, lehetőséged nyílik élőben átvenni tőle a sikeresen finanszírozott termékedet. Ha pedig még nem próbáltad ki a Közösségi Áruházat, azaz nem regisztráltál profilt, akkor Rekál saját promóciós kódját (rekal) is fel tudod használni a regisztrációnál, ezzel pedig automatikusan egy 1 dollár értékű bónusz közösségi kedvezményben részesülsz az első feltöltésed után. Hogy pontosan mely hírességek csapatához tudsz csatlakozni a közeljövőben, az egyelőre maradjon meglepetés. A nagy leleplezésekért kövesd figyelemmel Híreinket, illetve a Space belső csevegőt!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Rekál #PlayStation5

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
16 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Ádám Huszár
Ádám Huszár
26 napja

Ez jó 👏

Wrestler
Wrestler
26 napja

Nézem. 🙂

Cagliostro
Cagliostro
26 napja

Ahh irigykedem. Legközelebb remélem hozzám jöttök egy PS5-tel. 😀

Bp23
Bp23
26 napja

Szuperek vagytok. 🙂

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
26 napja

Imádtam a régi Rekálos átadásokat, király hogy megint nyomja. 😀

Rue
Rue
26 napja

Kicsit akadozott a stream, de most már jó. 🙂

Nóri
Nóri
26 napja

Én most kapcsolódtam be, de úgy látom még nem maradtam le az átadásról. 🙂

Kingsman
Kingsman
26 napja

Szuper volt. Mehet is a következő PS5 összedobása 🙂

JB89
JB89
26 napja

Jó volt, több ilyet. 🙂

Frank
Frank
26 napja

Gratula a szerencsésnek. 🙂

Dante
Dante
26 napja

Jó volt a stream, a következőnél remélem nekem hozzátok a PS-t 😀

apple_guy
apple_guy
26 napja

Lemaradtam sajnos de visszanézem majd 🙂

Pixie
Pixie
26 napja

3500-ért nem semmi. 🙂

Mihály Seprák
Mihály Seprák
19 napja

🙂

Neuro Brain capsule Price
Neuro Brain capsule Price
19 napja

I was recommended this website by my cousin I am not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty You are wonderful Thanks

Csopi
Csopi
15 napja

Meghalt a belső csevegő a SPACE a hétvégén, remélem gyorsan rendbe jön