You are currently viewing Korlátlan számú meghívó már az EB alatt is!

Korlátlan számú meghívó már az EB alatt is!

Az EB második hetében sem csillapodott a Közösségi Vásárlók szurkolói és vásárlói kedve. A nemrég kifejezetten az EB idejére elérhetővé tett speciális termékek közül többet is sikerült összedobni az elmúlt napokban, köztük az extra kiszerelésű Coca-Cola Lay’s szurkolói pakkot és a Heineken party hordót. Ha te is szeretnél a fennmaradó három hétre feltankolni ilyesmivel, vagy akár olyan különlegességeket megszerezni tetszőleges áron, mint az EB hivatalos Adidas meccslabdája, a magyar válogatott meze vagy a hivatalos EB matricaalbum, szerencséd van, mert még bőven van idő ezeket összedobni. Sőt, ha még magasabb szintre emelnéd a szurkolást, egy 55″ Hisense televíziót is megszerezhettek a haverokkal, az EB egyik hivatalos szponzorának termékét.

Nézz körül a kínálatban és keresd Te is az UEFA címkével ellátott tételeket, melyek az EB végéig megtalálhatók lesznek a Social-oldalon, azaz bármelyiknek a közösségi vásárlásába beszállhatsz. Így barátaiddal és a többi közösségi vásárlóval együtt dobhatjátok össze a teljes árukat, majd ha ez megtörtént, a rendszer kiválaszt egy szerencsés vásárlót, aki az általa betett összegért cserébe megveheti a terméket. Mindenki más a pénzét levásárolható kedvezményként válthatja be, el nem bukja azt.

Egy újabb örömhír lehet a számodra, hogy az EB miatti megnövekedett közösségi vásárlói aktivitás és kedv miatt most először az Allyos – SocialStore appon belül korlátlan számú meghívó küldhető ki. Eddig minden új regisztrált tag csak 10 ilyennel rendelkezhetett, és már többen érdeklődtetek afelől, hogyan lehetne újabbakra szert tenni. Most tehát itt a válasz: nem kell ezért semmit tenni, innentől kezdve limit nélkül hívhatod meg barátaidat, ismerőseidet, szurkolótársaidat és alakíthattok együtt vásárlói csapatot. A Meghívó itt nem csupán egy szép gesztus, hanem egyúttal a legnagyobb aduász is a kezedben a sikeres közösségi vásárlásokhoz, és ahhoz, hogy Te és barátaid valóban világszerte a legolcsóbban szerezhessetek meg olyan prémium és luxuskategóriás termékeket, amelyeket talán teljesen elérhetetlennek gondolnátok más, hagyományos üzletekben.  

Nincs több limit!

Mivel az Allyos – SocialStore a legújabb a közösségi platformok sorában, nem biztos, hogy minden ismerősöd hallott már róla, így arról sem feltétlenül tudnak, hogy álmaik okostelefonja, nyaralása vagy épp autója akár 3700 Ft-ért is az övék lehet, ha itt együtt dobjuk össze az árukat. Éppen ezért a Meghívó kiküldése a lehető legjobb és legszemélyesebb módja annak, hogy megajándékozd őket ezzel az elképesztő lehetőséggel. Hidd el, utána örökké hálásak lesznek neked ezért. Minél többen vagyunk, annál több és annál drágább tételt dobhatunk össze egyre gyorsabban és gyorsabban. Nyugi, mivel ez itt egy platform, nem pedig webáruház, a készletek nem fogynak ki, termékpartnereink erről gondoskodnak.

Barátaiddal, szurkolótársaiddal arról is tudtok gondoskodni, hogy garantáltan egyikőtöké legyen a kinézett dolog. Minden termék esetén legalább tíz emberre van szükség a sikeres közösségi vásárláshoz. Ha vagytok ennyien, és célzottan rámentek a szurkolói pakkra/meccslabdára/Vivo okostelefonra/stb., akkor villámgyorsan a Tiétek lehet, majd fordulhattok is rá ugyanígy a következő termékre, akár egy csapat. A meccs alatt is simán össze tudjátok dobni bárminek az árát, készítsétek be a sört, a rágcsát és a telefonokat, aztán mehet is a vásárlási verseny!

A másik ok, amiért igazán örülhetsz annak, hogy mostantól korlátlanul küldhetsz ki meghívót az az, hogy annak elfogadását és az új regisztrált tag első egyenlegfeltöltését követően Te is és meghívottad is szereztek 1-1 ajándék Indollart, vagyis 1 dollár értékű beszálló összeget. Ennyi a minimum beugró minden terméknél, ez tehát ebben az esetben mindkettőtök számára ingyen volt.     

Gondold hát végig, kik azok, akikkel a legszívesebben alakítanál vásárlói csapatot, és akikkel nemcsak a szurkolás, de a vásárlási verseny is a legjobb lehet, majd küldd ki nekik a meghívókat! Mostantól nincs limit, hajrá!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #EB