You are currently viewing Kiváló kerti eszközök akár 3600 Ft-ért!

Kiváló kerti eszközök akár 3600 Ft-ért!

Végre itt a tavasz, a jó idő, ami azt jelenti, lassan mindenki kimerészkedhet a kertbe, és nekiállhat rendbe tenni azt. A vérbeli kertészkedők most duplán örülhetnek, mert ennek apropóján a SocialStore-ban hat új kertészeti eszköz vált elérhetővé közösségi vásárlásban, melyek bármelyike megszerezhető tetszőleges áron a hatékonyabb munkához.

A SocialStore az egyetlen platform, ahol közösségi vásárlásra nyílik lehetőség, a drága, akár elérhetetlennek gondolt árucikkek árát itt a résztvevők együtt dobják össze, hasonlóan a közösségi finanszírozáshoz. A minimum beszálló összeg mindegyik esetében 1 dollár (körülbelül 360 Ft), amit óránként növelhetsz ugyanennyivel tetszés szerint, egészen a kijelölt célár 10%-áig. Ha többet dobsz be, annál jobbak lesznek az esélyeid kiválasztásra kerülni, végül ugyanis, ha összejött a célár, mindig egy véletlenszerűen kiválasztott felhasználó szerezheti meg a vásárlás jogát. Ha ez adott körben nem te voltál, akkor sincs baj, mert a betett összeget levásárolható kedvezményként válthatod be az applikáción belül több tucat kiváló terméken vagy akár a közösségi vásárláshoz használható Indollar-feltöltésen is.

Ha neked is szenvedélyed a kertészkedés, most szállj be az alábbi termékek egyikébe vagy mindegyikébe, és gondoskodj róla, hogy a kijelölt lejárati időn belül összegyűljön az áruk! A termékeket közösségi oldalaidon korlátlanul megoszthatod, barátaidnak, ismerőseidnek meghívót is küldhetsz, amivel akár Te és ők is szerezhettek 1-1 ajándék Indollart. Szerezd meg, ami még hiányzik a kert rendben tartásához, tetszőleges áron! Kertészkedésre és vásárlásra fel!

Bosch Indego M 700 robot fűnyíró

 • Social ár: $1610
 • Lejárati idő: 30 nap

Bízd kerted ápolását az egyedülálló Bosch Indego M 700 robotfűnyíróra, amely önállóan feltérképezi a gyepet és tökéletes fűnyírási tervet hoz létre, pontosan a méretének megfelelően. 

Bosch ARM 34 Elektromos fűnyíró

 • Social ár: $230
 • Lejárati idő: 7 nap

A Powerdrive motor rendszer gondoskodik a nagy nyomatékról és a megbízhatóan pontos vágásról még a nagy igényű területeken is.

Weber Compact kerti grill

 • Social ár: $400
 • Lejárati idő: 7 nap

Grillezz a Weber Compact grillel, amelynek segítségével finom ételeket készíthetsz. Ez a klasszikus faszenes gömbgrill nem csupán funkcionalitásával, de biztonsági funkciói révén is elbűvöl majd. 

Kärcher K3 Car & Home magasnyomású mosó

 • Social ár: $240
 • Lejárati idő: 7 nap

A Kärcher K3 Car & Home magasnyomású mosó kiemelkedik többfunkciós felhasználhatóságával. 

Bosch ISIO Fűnyíró olló

 • Social ár: $120
 • Lejárati idő: 7 nap

Élvezze a vezeték nélküli mobilitást és erőt ergonomikus kialakítással párosítva a fáradságmentes vágásért.

Gardena 1874-20 MultiControl duo Öntözőkomputer

 • Social ár: $200
 • Lejárati idő: 7 nap

A Gardena MultiControl duo 1874-20 lehetővé teszi a kert két különböző területének öntözését. Mindkét kimenet külön-külön programozható.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Bosch #Karcher #Gardena