You are currently viewing Kijelölték az új céltermékeket a Space-ben!

Kijelölték az új céltermékeket a Space-ben!

  • Post author:
  • Post category:NewsFeed

Továbbra is megy az aktív szervezkedés a Space belső csevegőben, ahol már különböző vásárlói csapatok is alakultak, melynek tagjai időről időre, együttesen jelölik ki azokat a céltermékeket, amelyeket közösen meg akarnak szerezni. Korábban már több közepes és magas árkategóriás árucikkel is sikert arattak, köztük például egy Xbox Series S-sel is.

A legsikeresebb csapat jelenleg az ALPHA csapat, és a hét elején két új nagyobb fogásra szánták rá magukat, egy Nintendo Switch Oled, illetve egy PlayStation 5 konzolra. Vajon melyiket sikerül időben összedobniuk? Izgalmas kérdés, tekintve, hogy mindkét termék esetében napok maradtak fedezni a díj maradékát. Egyébként nem véletlen, hogy ez a két tétel lett a célpont, hiszen mind a Nintendo Switch-ből, mind PS5 konzolból sikerült már többször megvenni egyet-egyet a SocialStore közösségi appon keresztül, hihetetlen áron.

Együtt semmi sem lehet túl drága!

Mivel itt közösségi vásárlás zajlik, ami bizonyos szempontból hasonlít a jól ismert közösségi finanszírozáshoz – csak itt konkrét termék árát lehet közösen összedobni, és végül egy szerencsés vásárló megveheti azt annyiért, amennyit betett a közösbe – nagyon elérő vásárlási eredmények születhetnek. A Nintendo Switch esetében volt, aki 22.800, más pedig 3.600 Ft-ért vihette haza a kézikonzolt, melynek egyébként 130-140 ezer Ft körül van az ára hagyományos üzletekben és webshopokban. Így tehát még a 22.800 Ft is nevetségesen alacsonynak mondható érte. A PlayStation 5 kapcsán szintén meghökkentő eredmények születtek, hiszen volt olyan, aki 3.000 Ft-ért vehette meg azt, és ha ez még nem lenne elég, a népszerű influenszer, Rekál segített neki ebben, sőt, még személyesen át is adta a szerencsés közösségi vásárlónak a terméket.

Ilyen előzmények fényében nem csoda, hogy a Space legerősebb csapata ezt a két tételt választotta ki most is. A kettőből egyébként a Nintendo Switch az egyszerűbb út, hiszen annak amellett, hogy a kijelölt célára alacsonyabb, valamennyivel több idő is maradt hátra fedezni a hiányzó részt. Ugyanakkor mindkét termék esetében nagy szükség van a csapat és a teljes SocialStore-közösség aktivitására. A kinézett árucikket közösségi oldalaikon tudja mindenki megosztani a Megosztás ikonra kattintva, és így minden ismerősük szembesülhet ezzel az egyedülálló és forradalmi vásárlási megoldással, sőt, a linkre kattintva ők is azonnal regisztrálhatnak és be is szállhatnak. Emellett, mint láthatod, nagy szükség van a Space-en belüli szervezkedésre is, ahogyan azt az ALPHA csapat az utóbbi hetekben kiválóan demonstrálta. Ha te is szeretnél csatlakozni ehhez vagy egy másik csapathoz, sőt, ha Te magad alakítanál saját csapatot, akkor csak annyi a dolgod, hogy ellátogatsz a Space belső csevegőbe, és társakat gyűjtesz magad mellé, akikkel együtt megvehetitek álmaitok termékeit, tetszőleges áron. 

Köszönj be most, és légy Te is aktív tagja a Közösségi Vásárlók közösségének!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Space #PS5 #Nintendo #Rekál