You are currently viewing Kezdjétek mozizással az új évet, tetszőleges áron!

Kezdjétek mozizással az új évet, tetszőleges áron!

Véget ért a karácsony, a szilveszteri bulinak is már csak a romjait takaríthatjuk. Sokak számára ez az egyik legnehezebb időszak az évben: a munkába, a szürke hétköznapokba való kényszerű visszarázódás keserű napjai. Nem kell azonban, hogy így legyen. Kezdjétek inkább valami igazán kellemessel az új esztendőt, például egy jó páros moziélménnyel! A CinemaCity-ben még mindig elcsíphetitek azokat a nagyszabású blockbustereket (pl. Aquaman és az elveszett birodalom, Wonka, Ferrari), amelyekről az ünnepi hajtásban talán lemaradtatok, és a remek januári újdonságokra is készíthetitek magatokat. Filmes szempontból ez persze nem a legpörgősebb szezon, ilyenkor főként a kisebb produkcióké és a díjvárományos alkotásoké a főszerep, melyekből ismét lesz bőven választék.

Ha könnyedebb, romantikus kikapcsolódásra vágytok, az Imádlak utálni című vígjáték a ti filmetek, ha viszont borzonganátok, akkor az Éjszakai merülés című vérfagyasztó horrort ajánljuk. Ha inkább egyből egy elgondolkodtató drámával indítanátok az évet, az Oscar-esélyes Szegény párák vagy A szabadság hangja lehet az ideális választás nektek. A tökös akciófilmek kedvelőinek is lesz mit néznie persze, például A méhész című bosszúmozit Jason Stathammel.

Vásásrolj páros belépőt kedvezményesen vagy kedvezményből!

A CinemaCity páros belépőt közösségi vásárlóként két módon is lehetőséged van megszerezni, és mindkettővel nagyon jól jársz. Hogy melyikkel jársz jobban, az csak rajtad múlik. A STORE oldalon 17 dollárért lehet a Tiéd, ebből viszont 1 dollárt visszakapsz ajándék közösségi kreditként. Mire jó ez? Gondolj rá úgy, mint hűségpontra, amiből többszázezres vagy akár többmilliós értékű terméket is szerezhetsz magadnak a SOCIAL oldalon. Itt ezt használhatod beugróként, ami minden termék esetén minimum $1. Óránként ezt aztán tudod bővíteni ugyanennyivel. Beszállhatsz így például egy Xbox Series X, egy LG Steam mosógép vagy akár egy ASUS Vivobook 15 megvételébe. Ezeknek az árát itt közösen, közösségi finanszírozási alapon dobjuk össze, és végül egy szerencsés kiválasztott megveheti bármelyiket az általa bedobott összegért cserébe. Mivel kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel lehet ezekben részt venni, a többi résztvevőnél csak a betett összeg közösségi funkciója veszik el. A pénz így sima levásárolható kedvezménnyé válik a számukra, melyek beválthatnak a Store-ban. Így például a második CinemaCity páros belépőd már csak 16 dollárba fog kerülni.

A másik lehetőséged, hogy a páros belépőt a SOCIAL oldalon veszed meg a neked tetsző áron, ugyanis a termék itt is elérhető. A kitűzött célár $30, ezt nagyon gyorsan össze lehet dobni, ha célzottan rámegyünk: ha megosztod a terméket közösségi oldalaidon, minél több barátot, ismerőst hívsz be, és ha a Space belső csevegőben felhívod a többiek figyelmét arra, hogy ezt a tételt szeretnéd összedobni, és ehhez segítséget kérsz tőlük. Ilyen egyszerű.

Szóval, te melyik filmmel indítanád az új évet? Írd meg kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Améhész #SzegényPárák #JasonStatham #ImadlakUtalni #CinemaCity

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments