You are currently viewing Karácsonyi meglepetések a CinemaCity-ben!

Karácsonyi meglepetések a CinemaCity-ben!

Kezdődik a december, közeleg a Mikulás és a Karácsony, ez tehát a tökéletes idő kiválasztani a tökéletes néznivalót az ünnepekre. A nagybevásárlás közepette vagy az ünnepek közötti megpihenésképp mindig jó program megnézni egy-két új filmet a moziban, legyen az egy klasszikus karácsonyi vígjáték, egy akciódús szuperhősfilm vagy épp elgondolkodtató dráma, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát. A CinemaCity szerencsére idén is gondoskodik a megfelelő szórakoztatásról, hiszen ebben a hónapban több kiemelt és régóta várt produkcióra válthatod be náluk az akár 360 Ft-ért megszerezhető páros belépődet.

Itt lesz például a nagysikerű Aquaman folytatása, az Aquaman és az elveszett királyság, a jól ismert csokigyár is ismét megnyitja kapuit a Timothée Chalamet főszereplésével készített Wonkában, és még az év vége előtt lehetőségünk nyílik megismerni a Ferrari igaz történetét Michael Mann életrajzfi filmjében. Emellett néhány igazi karácsonyi meglepetés is érkezik, köztük a kult-klasszikus Igazából szerelem 20 éves felújított változata.

A jegyeket a Mikulás dobja a csizmátokba!

A CinemaCity páros belépőt közösségi vásárlóként két módon is lehetőséged van megszerezni, és mindkettővel nagyon jól jársz. Hogy melyikkel jársz jobban, az csak rajtad múlik. A STORE oldalon 15 dollárért lehet a Tiéd, ebből viszont 1 dollárt visszakapsz ajándék közösségi kreditként. Mire jó ez? Gondolj rá úgy, mint hűségpontra, amiből többszázezres vagy akár többmilliós értékű terméket is szerezhetsz magadnak a SOCIAL oldalon. Itt ezt használhatod beugróként, ami minden termék esetén minimum $1. Óránként ezt aztán tudod bővíteni ugyanennyivel. Beszállhatsz így például egy Apple iPhone 15 Pro Max, egy Sony PlayStaion 5 vagy akár egy Roborock porszívó megvételébe. Ezeknek az árát itt közösen, közösségi finanszírozási alapon dobjuk össze, és végül egy szerencsés kiválasztott megveheti bármelyiket az általa bedobott összegért cserébe. Mivel kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel lehet ezekben részt venni, a többi résztvevőnél csak a betett összeg közösségi funkciója veszik el. A pénz így sima levásárolható kedvezménnyé válik a számukra, melyek beválthatnak a Store-ban. Így például a második CinemaCity páros belépőd már csak 14 dollárba fog kerülni.

A másik lehetőséged, hogy a páros belépőt a SOCIAL oldalon veszed meg a neked tetsző áron, ugyanis a termék itt is elérhető. A kitűzött célár $20, ezt nagyon gyorsan össze lehet dobni, ha célzottan rámegyünk: ha megosztod a terméket közösségi oldalaidon, minél több barátot, ismerőst hívsz be, és ha a Space belső csevegőben felhívod a többiek figyelmét arra, hogy ezt a tételt szeretnéd összedobni, és ehhez segítséget kérsz tőlük. Ilyen egyszerű.

Szóval, a ti a családdal, barátokkal tudjátok már, melyik karácsonyi filmet nézitek meg decemberben? Vagy inkább valami mást néztetek ki célnak? Szálljatok be, és dobjátok össze bármelyiket egy csapatként!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Wonka #Aquaman #Ferrari #IgazábólSzerelem #CinemaCity

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
10 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Lexi
Lexi
5 hónapja

Igazából szerelem megint a mozikban? Úú, király, erre megyünk. 🙂

Lady M
Lady M
Reply to  Lexi
5 hónapja

Nagy kedvenc nekem is. 🙂

Roxanne
Roxanne
Reply to  Lady M
5 hónapja

Nekem is. 🙂

JB89
JB89
5 hónapja

Pont valamelyik nap gyűlt megint össze egy. 🙂

Cagliostro
Cagliostro
Reply to  JB89
5 hónapja

Megint gyűlik.

Gerike
Gerike
5 hónapja

Aquaman jee.

Kingsman
Kingsman
5 hónapja

Lehet akkor összedobni a következőt. 🙂

Frank
Frank
5 hónapja

Legutóbbit ki vitte?

Blake
Blake
5 hónapja

Aquaman tuti nézős.

Rebel Moon
Rebel Moon
5 hónapja

Én már szereztem egy páros belépőt, csak idő nem tudom mikor lesz elmenni beváltani. 😀