„Jövőre megveszem az új Mercimet.”

Dec 20, 2022 | 3 comments

Megvan már, hogy mi lesz az újévi fogadalmad? Tegyük fel, hogy végre rászánod magadat arra, hogy lecseréled a régi kocsidat. Egy vadiúj BMW-re, Audira vagy egy Mercedes Coupéra vágysz? Ha a SocialStore-ban vásárolsz, ezek közül egyik sem lesz többé elérhetetlen álom.

Drága és olcsó autót akárhol kaphatsz, de amennyiért valóban akarod, csak a SocialStore-ban! A tényleges díjat a közösség dobja össze, ha nincs szerencséd, a pénz levásárolható kedvezményként mindig visszajár. A Mercedes Coupé célára körülbelül 40 millió forint. Mennyit ér meg neked a fogadalom? Négyszázezret? Negyvenet? Esetleg négyezret?

A minimum beugró 400 Ft, de 800-zal már dupláztad is az esélyeidet. Dönts te, hívj meg minél több havert és oszd meg a terméket saját felületeiden. A jövő évet így talán már az álom-Mercid volánja mögött kezdheted. Ha vagyunk mondjuk ezren, akiknek megér negyvenezret, már sikerült is összedobni.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

 #allyos #SocialStore #Mercedes #BMW #Audi

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
3 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
gate.io用户协议
2 months ago

Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

HÍRFOLYAM
HÍRFOLYAM
2 months ago

Dear User!
Of course. If you have any questions, we would be happy to help. Also, if you have specific questions, we suggest you to go to the Help Center in the app.

binance
1 month ago

Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks! https://www.binance.com/el/register?ref=VDVEQ78S