Jabra fejhallgató, szenzációs kedvezménnyel!

Apr 17, 2023 | 18 comments

Mit szólnál egy Jabra Evolve 20 UC Duo fejhallgatóhoz? Ha te is rendszeresen játszol online, veszel részt megbeszéléseken, vagy csak imádsz elmerülni kedvenc zenéid világában, akkor neked is jól jöhet ez a kiváló, prémium zajszűrő technológiával felvértezett headset. Azért ne siess annyira a vásárlással, mert a termék ára üzlettől függően akár 20 ezer forint is lehet. Ez az összeg már amúgy sem kevés, de ha megtudod, hogy a SocialStore-ban ugyanezt nem csupán sokkal olcsóbban, sőt, az országban a legolcsóbban szerezheted meg, de még egy többmilliós ajándékot is kaphatsz mellé, akkor már egyenesen kidobott pénzként fogsz tekinteni rá. Mutatjuk, miért.

Vásárlásod után 1700 Ft ingyenes beugró jár!

Az árban életed vásárlási lehetősége is benne van

Mint azt talán már tudhatod, a Közösségi Áruház, avagy SocialStore két részből tevődik össze, Social, valamint Store oldalakból. Ezek egyike sem webáruház, hanem egy közösségi platform részei, ahol több száz világmárka és üzlet teszi elérhető legjobb prémium termékeit egyedülálló lehetőségekkel. A Social az a hely, ahol közösségi vásárolhatsz, azaz itt az olyan drága luxuscikkek árát, mint mondjuk egy Xbox Series X, egy Swarovski-szett vagy épp egy Mercedes C 300 d Coupé, a résztvevők együtt dobják össze, minimum 1 dolláros (körülbelül 350 Ft) beugrókkal. Ha összejött a díj, a rendszer egy véletlenszerű felhasználót választ, aki a betett összegért cserébe hazaviheti a terméket, míg mindenki más levásárolható kedvezményként kapja vissza a pénzét.

Ez tehát a Social, mi van akkor a Store-ban? Nos, itt mindenki egyénileg vásárolhat a legnagyobb világmárkák és üzletek által ide listázott remek termékek közül, beleértve a Jabra Evolve 20 UC Duo fejhallgatót is. Ennek itt 53 dollár, azaz nagyjából 18.000 Ft a teljes ára, de ha itt veszed meg, akkor ebből 5 dollárt (kb. 1700 Ft-ot) visszakapsz úgynevezett közösségi kredit, avagy indollár formájában. Mire jó ez? Nos, ez lényegében ingyenes beugró a Social oldalra, amivel bármelyik tétel közösségi vásárlásába beszállhatsz. Ha szeretnéd, el is oszthatod azt 5 különböző termékbe, vagy akár ugyanabba a luxuscikkbe is elhelyezheted mind az 5 dollárt. Ezzel egyébként jelentősen megnöveled az esélyedet rá, hogy azt végül te vihesd haza. Ha szerencséd van, és tényleg így jársz, akkor kimondhatjuk, hogy kaptál egy ajándék Xbox konzolt vagy épp Mercedest a fejhallgatód mellé. Ha pedig mégsem te leszel a kiválasztott, ez az összeg ugyanúgy visszajár neked levásárolható kedvezményként, mint az általad feltöltött és felhasznált indollárok.

Vásárolj az országban elérhető legjobb áron!

Most már bizonyára furdal a kíváncsiság, hogy pontosan mi lesz a visszakapott beugród sorsa. Ezt ugyancsak a Store-ban költheted el, méghozzá 100%-ban. Viszont a különböző termékekre eltérő összegeket válthatsz be maximálisan. A Jabra Evolve 20 UC Duo árából például 5 dollárt is lehúzhatsz, ha beváltod a kedvezményeidet, és így már 16.500 Ft-ért viheted azt. Ennél olcsóbban garantáltan nem találsz ugyanebből a termékből egy vadiúj verziót, egy üzletben sem. Nem hiszel nekünk? Nézd csak meg az Árukeresőn vagy bárhol, láthatod, hogy ez az ár verhetetlen. Neked mindössze egy dolgod van: eldönteni, hogy ilyen elképesztő kedvezménnyel veszed meg a headsetet vagy inkább kéred az 5 dolláros ingyenes beugródat a társult üzlettől, melyből akár egy vadiúj Mercedest is szerezhetsz. Nem könnyű döntés, hiszen így is, úgy is remekül jársz.

Te melyik lehetőséged választod inkább? Írd meg nekünk kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Jabra #Xbox #Mercedes

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
18 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cagliostro
Cagliostro
1 month ago

Jó-jó, de a Switch közben meg nem gyűlik, gyertek!

Dante
Dante
1 month ago
Reply to  Cagliostro

Pont ezt akartam én is írni 😀

Kingsman
Kingsman
1 month ago
Reply to  Cagliostro

Én már benne. Toljuk!

Rue
Rue
1 month ago
Reply to  Cagliostro

Én is bíztam benne, hogy most hamarabb összejön. :/

Milán
Milán
1 month ago
Reply to  Rue

Meglesz az, türelem! 🙂

CryptoWarrior
CryptoWarrior
1 month ago
Reply to  Cagliostro

Lényeg a lényeg 😀

JB89
JB89
1 month ago

Hmm, egy ilyet elfogadnék.

Lexi
Lexi
1 month ago

Hát ha válaztani kell, én a kedvezméyneimet váltom be inkább most rá. 🙂

Simon Says
Simon Says
1 month ago

Nem rossz!

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago

Socialben ez nincs fent?

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
1 month ago

Nem, ez Store-os cucc.

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
1 month ago
Reply to  Mr. Nice Guy

Valamiért úgy rémlett, hogy fent van mindkét oldalon.

Erős Pista
Erős Pista
1 month ago

Régebben lehet fent volt, bár nem emlékszem rá. Ott inkább drágább cuccok vannak általában.

Kukac
Kukac
1 month ago

Ilyen olcsobb cuccok mindig a storeban vannak

apple_guy
apple_guy
1 month ago

Nagyon jó headset!

Rex
Rex
1 month ago
Reply to  apple_guy

Igen, nekem is ilyenem van.

Rebel Moon
Rebel Moon
1 month ago

Máshol tényleg húzós már az ára ennek.

Pig Benis
Pig Benis
1 month ago

Amúgy ez tényleg jó deal 👏👏