You are currently viewing Itt nyaralnak idén a legtöbbet a magyarok

Itt nyaralnak idén a legtöbbet a magyarok

A Bank360.hu utasbiztosítási és egyéb felmérései szerint úgy tűnik, a magyarok körében idén is Horvátország és Görögország lesz a két legnépszerűbb nyaralási célpont, és bár előbbit többen választották a tavalyi évben, a görög nyaralások a kint eltöltött időt és az ott elköltött összegeket tekintve fölényesen szerezték meg a dobogó első helyét. Mintegy 69%-kal nőtt az utazások száma ide az előző évhez képest, az ott tartózkodási idő 70%-kal, az elköltött összegek pedig 85%-kal. A tengerparti üdülések szempontjából Spanyolországba és Portugáliába is egyre többet utaztak a magyarok, emellett pedig Ausztria, Szlovákia, Románia és Németország is igen népszerű volt a körükben.

Az eredményekben nincs sok meglepetés, bár az nem derült ki, hogy mi volt az elsődleges motiváció, amiért ezek mellett az úticélok mellett döntöttek a legtöbben. Nyilván sokan mondanák a kényelmi szempontot, hisz Horvátországba kocsival is könnyedén el lehet jutni, és amúgy is rengeteg magyar tölti ott a nyarat. A másik, ennél talán fontosabb tényező viszont az ár lehet. Valószínű, hogy az olyan célpontok, mint a Seychelle- vagy a Maldív-szigetek elsősorban emiatt kullognak a lista végén, sokak számára ugyanis továbbra is teljesen elérhetetlen üdülőhelynek számítanak ezek, főleg egy 7-8 napos kiruccanás esetében.

Ne a pénztárcád mondja meg, hol foglalhatsz szállást!

Ezért is lehet remek hír a nyaralni vágyóknak, hogy közösségi vásárlóként nem csupán luxustermékeket, okostelefonokat, autókat, divatcikkeket van lehetőség megszerezni az új közösségi platformon, de komplett luxusnyaralásokat is, ami a szállást és az utazást is fedezheti. Ezen a téren a társult utazási irodák kínálata folyamatosan bővül. Értelemszerűen minél többen érdeklődnek ilyen nyaralások iránt a SocialStore-ban, annál több lehetőség kerül fel a partnerek részéről. Jelenleg többek között Tenerifére vagy a Seychelle-szigetekre juthatnak el a szerencsés felhasználók, ahol valódi luxus és kényelem várja őket. De ha valaki nem szeretne ennyire messzire menni, remek belföldi szálláshelyek közül is választhat, például a Spirit Hotelben Sárváron, a Mesés Shiraz Hotelben Egerszalkón vagya Bambara Hotelben Felsőtárkányon.

Egy dolog mindegyikben közös, mégpedig az, hogy a nyaralás árát Te döntöd el, és akár 90% kedvezménnyel is utazhatsz bárhova. Csakúgy, mint az okostelefonok vagy autók esetében, itt is közösségi finanszírozási alapon megy a vásárlás, azaz a nyaralás teljes díját együtt dobjuk össze, és mindenki be tud szállni a szabály szerinti minimum $1-os (körülbelül 370 Ft) indulóval. Ezt tetszés szerint aztán növelni lehet a célár 10%-áig. Végül egy szerencsés megszerzi az üdülést, akit a rendszer véletlenszerűen választ ki, arányosan figyelembe véve, mennyivel szállt be. Ő az egyetlen, aki veszít, neki pontosan annyit kell kifizetnie az utazásért, amennyit bedobott a közösbe. Ha ez mondjuk 37.000 Ft volt, akkor annyit, ha 3700, akkor pedig annyit. A többiek viszont nem veszítenek, az ő pénzük ugyanis levásárolható kedvezmény lesz, melyet a STORE oldalon válthatnak be például egy csomag Parodontax-fogkrémen, kartonos HELL energiaitalon vagy épp Apple AirPodson.

Kérdezd hát meg magadtól, hogy idén tényleg oda mész nyaralni, ahol igazán szerettél volna? Ha úgy érzed nem, és ennek az ár volt az oka, akkor legközelebb próbáld inkább ki a közösségi vásárlást!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Bank360