You are currently viewing Ismét sikerrel járt Rekál csapata

Ismét sikerrel járt Rekál csapata

Egy hét sem telt el azóta, hogy Rekál egy új, kiegészítő célterméket tűzött ki saját vásárlói csapata számára, és az elsőt már sikeresen össze is dobták a lelkes közösségi vásárlók. Aki esetleg lemaradt róla, a népszerű streamer a PlayStation 5 konzol mellé egy exkluzív termékkombinációt jelölt ki, méghozzá egy PS/Xbox kontrollert, melynek sikeres vásárlása esetén a kiválasztott szerencsés felhasználó döntheti el, melyik verziót kéri a kettőből. Ennek a vásárlónak most jóval kevesebb ideje volt végiggondolni, melyik mellett tegye le a voksát, hiszen pár nap leforgása alatt már el is érte a termék a 100%-ot.

Ezen az új közösségi platformon, a SocialStore-on közösségi vásárlás zajlik, azaz minden elérhetővé tett árucikk megszerezhető ugyanígy: az érdeklődő vásárlók, akik akár vásárlói csapatba is rendeződhetnek, együtt dobják össze a drága termékek árát, a minimum beszálló összeg mindegyik esetében 1 dollár, ami aztán óránként növelhető ugyanennyivel. Így végül az a szerencsés vásárló, akit a rendszer kiválaszt és így megszerzi a vásárlás jogát, a számára kényelmes áron veheti meg a kontrollert, csak hogy a példánál maradjunk. Ezért szoktuk azt mondani, hogy itt mindenki világszerte a legjobb áron vásárolhat, hiszen a legjobb ár az, amit a vásárló maga mond meg, tetszés szerint. Mit jelentett a legjobb ár a kontroller újdonsült tulajdonosának? Ő pontosan 11 dollárt, vagyis nagyjából 4.000 Ft-ot szánt a 120 dollár célárú (nagyjából 44.000 Ft) árucikk közös finanszírozására, vagyis közel 92%-kal olcsóbban jutott hozzá ahhoz. Egyébként mindenki maximum csak a kijelölt célár 10%-ával tud csatlakozni, így senki sem szerezhet aránytalanul nagy előnyt a többiek kárára. Emellett a veszítés lehetősége is kizárt, hiszen az, akinek nem volt szerencséje, de csatlakozott, a betett összeget levásárolható kedvezményként tudja beváltani az appon belül.

Rekál csapata téged is vár!

Rekál saját csapatába bárki tud csatlakozni, ehhez csak annyit kell tennie, hogy a két céltermék valamelyikének adatlapján a Csatlakozás gombra nyom a „Csapat” sorban. Innentől kezdve az influenszerrel együtt száll be a vásárlási versenybe, amivel számos előny jár. Egyrészt, Rekál saját tartalmaival gondoskodik arról, hogy minél többen csatlakozzanak valamelyik termék összedobásába, amivel kvázi garantálja, hogy a kijelölt lejárati időn belül összegyűljön a célár, sőt, arról is gondoskodik, hogy feleannyi idő alatt kerüljön finanszírozásra egy-egy PS5 vagy kontroller, mint korábban. Ha van olyan ismerősöd, aki még nem próbálta ki a közösségi vásárlást, de úgy gondolod, neki is megérne mondjuk 4.000 Ft-ot egy új kontroller vagy komplett PlayStation 5, ráadásul még Rekált is követi, akkor érdemes szólnod neki az appról, sőt, meghívót is kiküldhetsz neki. Új regisztrálóként a „rekal” meghívókód megadásával egy ajándék, 1 dollár értékű ajándék feltöltést kap az influenszertől az első feltöltése után, így esélye van teljesen ingyen is megszerezni a termékek egyikét.

Azért is javasolt csatlakozni a csapatba, mert Rekál fő kijelölt célterméke, azaz a PS5 esetében a tartalomgyártó az árucikket maga viheti ki a szerencsés vásárlónak, aki így személyesen is lepacsizhat a FIFA hazai királyával.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Rekál #PlayStation5 #Xbox

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
10 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Rex
Rex
1 hónapja

Helyes, így tovább 🙂

Erős Pista
Erős Pista
1 hónapja

Szép volt, és lassan a harmadik PS5 is összejön 🙂

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
Reply to  Erős Pista
1 hónapja

45%, 21 nap. Sima liba 😛

JB89
JB89
Reply to  Erős Pista
1 hónapja

Közben meg egy Nintendo is szerintem 😀

Johnny Cage
Johnny Cage
1 hónapja

Már ment a csatlakozás. 🙂

Dante
Dante
1 hónapja

Gratula annak aki vitte! 🙂

Lexi
Lexi
1 hónapja

Gratulálok, így tovább. 🙂

Kendra K
Kendra K
1 hónapja

Na ez tényleg jó gyorsan összejött 😀

Wrestler
Wrestler
1 hónapja

Gratula a kontrollerhez!

Gerike
Gerike
1 hónapja

Király!