You are currently viewing Intex PureSpa Jakuzzi már elérhető

Intex PureSpa Jakuzzi már elérhető

Tudtad, hogy akár a kertben, sőt, a teraszon is megteremtheted magadnak a valódi luxuspihenés feltételeit, ráadásul elképesztően alacsony áron? Bizony, most hogy végre megérkezett a jó idő, és a nyár már a kanyarban van, bizonyára te is elkezdted tervezgetni, milyen kinti programokkal teszed színesebbé a pihenésedet. A vizes programok a kedvenceid, de egy medence sehogy sem férne el a hátsó udvarban? Mit szólsz akkor egy kellemes jakuzzizáshoz a barátokkal? Bizony, az Intex PureSpa Bubble Massage felfújható jakuzzi könnyedén elfér a kertben, a lakásban, de akár még a teraszon is, és vele egyszerre akár 6 ember is élvezheti a kiváló luxus hidromasszázst. Modern és letisztult dizájnjának köszönhetően bárhová tökéletesen passzolni fog.

Mi is lehetne jobb program a meleg nyári estékre, mint a barátokkal, családtagokkal együtt elmerülni a habokban és élvezni a kényeztető masszázst, mindezt a saját otthonodban? Ki ne vágyna ilyesmire? A választ mind tudjuk, ahogyan azt is, a legtöbben miért nem szereznek akkor be egy hasonló jakuzzit. Az ára miatt, sajnos a többség számára ez olyasfajta luxusnak számít, amit talán nem mernek megengedni maguknak.

Luxuspihenés a kertben vagy a teraszon, tetszőleges áron!

Ezért is különösen jó hír most, hogy az Intex PureSpa Jakuzzi elérhetővé vált a Közösségi Áruházban is, azaz mostantól ezt a terméket is lehetőséged van közösségi vásárlással megszerezni, és így az árát Te mondhatod meg. Ez lehet akár 10 dollár, vagyis nagyjából 3600 Ft is, ha neked annyi ér meg. Ha többet vagy kevesebbet, szállj be annyival, a teljes díjat együtt dobjuk össze. Kockázatod nincsen, hiszen itt bár a végén, ha összegyűlt a célár a sok kicsiből, csak egy kiválasztott szerencsés vásárolhatja meg a tételt (annyiért, amennyit bedobott a közösbe), a többiek a betett pénzüket levásárolható kedvezményként válhatják be a SocialStore app Store-részén, el nem veszítik azt.

Az Intex jakuzzi célára 1320 dollár, ezt kell közösen összedobni. A minimum beszálló összeg mindenki számára 1 dollár, és maximum a célár 10%-ával, azaz 132 dollárral támogathatja mindenki a közös vásárlást. Ebből kifolyólag legalább 10 érdeklődőre van szükség ahhoz, hogy sikeres legyen a vásárlás, emellett pedig fontos odafigyelni a lejárati időre is. A termék árának 14%-a gyűlt össze, azaz még 1136 felhasználó csatlakozhat a minimum 1 dollárral, ha pedig 10-et is megér az új résztvevőknek, 114 ember is elég hozzá. Ha akár 100 dollárt is hajlandóak költeni a jakuzzira, 12 új vásárlóval is sikeres lesz a dolog. Ha vannak olyan ismerőseid, akiket szerinted érdekelhet a termék ilyen alacsony áron, akkor küldj nekik meghívót a Profilom menüből, amivel te is és ők is szerezhettek egy 1 dollár értékű ajándék feltöltést. Emellett oszd is meg a terméket közösségi oldalaidon, hogy még többen lássák a barátaid közül, minek az összedobásába érdemes becsatlakozniuk.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Intex

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments