Ingyenes Canon fényképező a Phuture állvány mellé?

May 22, 2023 | 12 comments

Neked is szenvedélyed a fotózás? Ha igen, bizonyára Te is jobban szeretsz rendes fényképezőgéppel és minőségi felszereléssel kattintgatni a mobilod helyett. Ha így van, a SocialStore platform-partnereinek több remek ajánlata is van a számodra.

Ha közösségi vásárló vagy és rendszeresen inelsz kedvenc termékeidbe a Social oldalon, ahol a drága luxuscikkek árát közösségi finanszírozási alapon, együtt dobjuk össze, akkor talán már neked is összegyűlt valamennyi közösségi kedvezményed. Itt ugyanis, ha betelt a díj, a rendszer egy szerencsés felhasználót választ ki, aki megveheti a kinézett iPhone-t, Xboxot vagy épp Teslát, mindenki más pedig ilyen formában, tehát levásárolható kedvezményként kapja vissza a betett pénzét. Ezt aztán 100%-ban felhasználhatja a Store-oldalon, ahol egyéni vásárlás zajlik.

Kedvezményes vásárlás vagy ajándék fényképező? Te dönts!

Itt van például ez a Phuture Tripod kameraállvány, aminek segítségével bármilyen körülmények közt minőségi képeket készíthetsz, hiszen rugalmas lábainak hála több helyre is rögzíthető, és a nehezebb fényképezőgépeket is megtartja. Emellett a zsebedben is simán elfér, bárhová magaddal viheted. A termék átlagára 16 dollár, de a Store-ban 15-ért megveheted, ha pedig van gyűjtött kedvezményed, akkor 1 dollár beváltásával már csak 14 dollár (körülbelül 4900 Ft) lesz az ára számodra. Ezen felül a kiszállítás ingyenes, szóval abszolút jól jársz bármely más üzlethez képest.

Egészítsd ki ingyenes Canon fényképezővel!

Még jobban járhatsz viszont, ha nem váltasz be rá kedvezményt, mert ebben az esetben a terméket értékesítő partnertől ugyanezt az összeget, tehát az 1 dollárt ajándék közösségi kreditként, avagy indollárként kapod vissza vásárlásod után, amivel bármilyen termék közösségi finanszírozásába beszállhatsz a Social oldalon. Ez pontosan annyi, amennyi minden esetben a minimum beugró. Óránként utána további 1 dollárral bővítheted a betett összeget, ezzel mindig növeled az esélyedet a kiválasztásra, de dönthetsz úgy is, hogy az ingyenesen kapott 1 dollárnál többel nem szállsz be, így is remek sanszod van megszerezni, amit akarsz.

Nézd csak, a Canon EOS M50 Mark II fényképező árának például már 28%-a összegyűlt. Ha most beszállsz, majd megosztod a terméket saját közösségi oldalaidon, és minél több barátodat hívod be, könnyen landolhat nálad a készülék. Ebben az esetben azt ingyen kapod, hisz lényegében a kameraállvány mellé szerezted ajándékba. Ha pedig ezúttal mégsem te leszel a kiválasztott, az egy dollárodat levásárolható kedvezményként ismét visszakapod. Ilyen egyszerű.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Canon #Phuture

0 0 votes
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
12 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bomber Jack
Bomber Jack
16 days ago

Az állvány tök jó!

Lexi
Lexi
16 days ago

Hmm, ha esetleg többet be lehetne váltani rá 1 dolcsinál, benne lennék, de asszem inkább más cuccon vásárolom le a kedvezményeimet. 🙂

Simon Says
Simon Says
16 days ago

Nekem jó ha a telefonnal fényképezek, szal inkább az iPhone-ba szállok. 😀

Gerike
Gerike
16 days ago
Reply to  Simon Says

Ennyi. 😀

apple_guy
apple_guy
16 days ago
Reply to  Simon Says

Csak az meg nem gyűlik elég gyorsan. 😀

JB89
JB89
16 days ago

Háát ezek közül egyik sem igazán izgat.

Rue
Rue
16 days ago
Reply to  JB89

Nekem az állvány tetszene, a fényképezőgép nekem sem annyira must have.

Rebel Moon
Rebel Moon
16 days ago

Akkor inkább egy szelfibot 😀

Dante
Dante
16 days ago

Én inkább a giftcardokra váltom be a kedvezményeket. 🙂

JJJameson
JJJameson
16 days ago

Nekem tetszik.

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
16 days ago

A Canonban benne lennék.

Cagliostro
Cagliostro
16 days ago
Reply to  Mr. Nice Guy

Én is. Nem is áll rosszul.