Nem maradhatsz ki a trendből.

Újgenerációs közösségi platform.

Az online vásárlás izgalmas, az élmény közös, a luxus elérhető. Bővítsd közösségi média-jelenléted az új platformmal! Nem zárnak ki a profilodból, a használat teljesen ingyenes. Sőt! Mire végignézik termékbemutató vagy promóciós videóidat, 100-at el is adtál a termékből.

700 Ft követőnként, havonta!

Szerezz passzív jövedelmet!

Hívd meg a már meglévő követőidet Allyos-profilodra is, és hozd testközelbe a luxust! Az eddig negatív fogadtatású hagyományos promóció itt interaktív, izgalmas, mindenki számára elérhető és folyamatos tartalommá válik. Ne csak haknizz! Így lehet havi fix jövedelmed a munkádból.

Követőből
0
Bevétel (Ft)
0 +

Ossz szét 3.5 millió forintot!

Hozz létre csapatot, izzítsd a bombát!

Kezdésnél 1 dollár bónusz feltöltést biztosítunk minden Allyos-profilodat újonnan bekövető felhasználó számára. 10.000 követőnél 3.5 milliót oszthatsz szét. Maximum 100.000 követőd lehet az első hat hónapban. Válasszatok terméket, és egy csapatként dobjátok össze az árát!

Facebook
Elérés
Instagram
Elérés
YouTube
Elérés
TikTok
Elérés
Allyos
Bevétel

Ne okozz több csalódást!

Garantált forgalom és profit.

Nincs több csalódott megrendelő, alulteljesítés, kényelmetlen vita partnereiddel. A szponzorációkból még évekig részesülhetsz. A nagy lóvét a közösségi eladás és vásárlói csapatod biztosítja.

A Te üzleted, tedd személyessé!

Minden, ami fontos 0-24-ben.

Saját webiroda: statisztikák, követői és forgalmi adatok naprakészen, saját kifizetéseid ütemezése. Legyen Allyos-profilod az anyagi függetlenséged záloga, életed legsikeresebb vállalkozása! Dolgozz kimeríthetetlen tartalomforrásból!

KEzdd el most!

Jelentkezz VIP profilért!

Töltsd ki az adatokat, és küldd el nekünk a státuszigényt! Kollégáink a nyitott kategóriák szerinti lehetőségek alapján 10 napon belül személyre szabott ajánlattal, illetve webiroda hozzáféréssel jelentkeznek.