Tartalomgyártóknak – Itt az új közösségi média platform

Új közösségi platform, sosem látott lehetőségek!

Kevés az állandó és biztos partneri megbízás? Állandó harcot vívsz az algoritmussal, ami ellehetetleníti a valódi közösségépítést? Az ad blokkolók is csorbítják a bevételeidet? Már a kiégés határán vagy, mert nem tudsz folyamatosan új tartalommal előállni? Bosszant, hogy az OnlyFanses influenszerek kétszer annyit visznek haza, mint te? Engedd el az eddig ismert közösségi oldalakat. Építs újfajta közösséget és gyárts tartalmat a SocialStore-ra!

Milliós üzlet itthon, ami Kínában már trend!

A termékvásárlásra buzdító LIVE-ok Kínában hatalmas piaccá nőttek, de a közösségi vásárlás még ennél is jobb. Tény, hogy az általad promótált termékeket más helyeken követőidnek csak egy bizonyos része engedheti meg magának. Itt viszont közösségi finanszírozási alapon megy a vásárlás, így a segítségeddel bárki hozzájuthat álmai luxuscikkeihez akár 90% kedvezménnyel. Vásárolj együtt csapattagjaiddal és adj valódi értéket sallangok helyett!

Követőnként 800 Ft havonta

Követőid minden vásárlása után 10% jutalék lesz a részed, így a bevételed egyedül azon múlik, hány embert sikerül aktivizálnod. Az eddigi statisztikák szerint 1.000 követővel átlag havi 800.000 forintot kereshetsz. Aktív 100.000 feliratkozóval átlag havi 82 millió forintra rúg a jutalékod. Magyarországon aki eléri a 100.000 feliratkozót vagy a 82 millió forint első havi kifizetést, az egyedi szerződést kap. Egy felhasználó ugyanakkor egyszerre csak egy influenszert követhet, vagyis fontos, hogy megtartsd őket!

Állandó tartalom, elégedett partnerek

Saját vagy megrendelőid termékeit akár 50%-kal magasabb áron tudod itt eladni. Követőidet ez nem fogja izgatni, hisz ők az árakat együtt dobják össze, végül a szerencsések így világszerte a legolcsóbban vásárolnak. A platformon naponta frissülő statisztikák, kimutatások érhetők el, melyek alapján konkrét üzleti eredményt adhatsz partnereidnek. Emellett állandó tartalom és téma áll a rendelkezésedre itt és bármelyik egyéb közösségi oldaladon.

Jelentkezz VIP influenszer-profilért!

Töltsd ki az adatokat, és küldd el nekünk az influenszer-profil statuszigényt! Dedikált kollégáink felmérik a nyitott kategóriák szerinti lehetőségeket, és 3-10 napon belül személyre szabott ajánlattal, illetve webiroda és analitika hozzáféréssel jelentkeznek.