Influenszereknek, tartalomgyártóknak – Itt az új közösségi média platform

Követőnként 800 Forint havonta.

A SocialStore-on közösségi vásárlás zajlik. Követőid minden vásárlásából 10% jutalék kerül a számládra havonta. Nem kell az infláció miatt sem aggódnod, a SocialStore USD forgalmi alapú rendszer, így ez havi átlag $2 bevételt jelent feliratkozónként.

10.000 követővel átlag havi 9 millió Forint.

Az eddigi statisztikák szerint 1.000 követővel átlag havi 800.000 Forintot kereshetsz. Aktív 100.000 feliratkozóval átlag havi 82 millió Forintra rúg a jutalékod. Magyarországon aki eléri a 100.000 feliratkozót, vagy a 82 millió Forint első havi kifizetést, az egyedi szerződést kap.

Most osztjuk újra a hazai piacot.

Minden feliratkozó csakis egy profilt követhet. Addig jár bevétel a követők után minden hónapban, ameddig a te követőid maradnak. Minél aktívabban tudod tartani a követőid, annál tovább maradnak veled, és jár neked a részesedés. Ezért nagy előnyben vannak azok, akik hamarabb csatlakoznak és készítenek tartalmat, illetve szerveznek közösségi vásárlást.

Promótálj 50%-kal magasabb profittal!

Lehetőséged nyílik eladni saját, vagy megrendelőid termékeit akár 50%-kal magasabb áron. Követőidet, illetve a vásárlókat ez egyáltalán nem zavarja, mivel a SocialStore-ban már 400 Forinttal részt vehetnek bármekkora értékű termék árának összedobásában. Ez a levásárolható kedvezmény alapú közösségi finanszírozásnak köszönhető, ami nemzetközileg védett koncepció.

Ne csak elérést garantálj, hanem üzleti eredményt is!

Csatlakozás után profilodhoz ingyen jár két számla, illetve webiroda. Naponta frissülő statisztikák, kimutatások érhetők el, melyek alapján konkrét üzleti eredményt adhatsz partnereidnek. Nincs többé csalódott megrendelőd, mivel a platformon a legmagasabb áron adják el termékeiket, miközben a vásárlóid a legolcsóbban jutnak hozzá.

Keress 170%-kal többet a tartalom készítéssel!

A SocialStore kimagasló sikerrel használható párhuzamban a már meglévő social média csatornáiddal, mint Facebook, Instagram, YouTube és a TikTok. A közösségi vásárlás témája bombaként garantálja az elérést és megosztást a régi közösségi platformokon, az aktivitás pedig a SocialStore platformjára terelhető ahol az izgalmassá válik és folytonos bevételt biztosít.

Milliós üzlet itthon, ami Kínában már trend.

Tény, hogy az új és akciós termékeidet vagy szolgáltatásaidat bemutató videókat megtekintő vásárlóknak csupán töredéke tudja anyagilag megengedni magának azt, amit kínálsz. Mivel a közösségi vásárlásban a minimum részvétel 400 Forint, a statisztikák szerint 10.000 megtekintő 8.400 potenciális vásárlóvá válik. Kínában a termékvásárlásra buzdítás LIVE-ban már milliárdos üzletággá növekedett. Európából most indul csak útjára ennek legmagasabb szintje: a LIVE közösségi vásárlás.

Maximum 30-an!

Jelenleg a Magyarországon regisztrálható Influenszer Profil 30-ban került korlátozásra. Ez az elérhető 10 termékkategóriában 3 állandó tartalomgyártónak all rendelkezésére. A kifizetések havonta történnek, és 3 hónap tesztidőszakot biztosítunk. Felmérés után a kiemelt regisztráltaknak az első hónap extra költségeit mi álljuk.

Minden hónapban a platform 10 termék kategóriájában lehetőség nyílik 3 VIP partner kiválasztásra akiknek az alap havi 790.000Ft+ÁFA platform használati díját elengedjük.

Ingyenes felmérés!

Töltsd ki a szükséges adatokat, majd küldd el szakmai csapatunknak a regisztrációdat. Ők felmérik a lehetőségeket a platform nyitott kategóriái alapján. 3-10 napon belül jelentkeznek a válasszal, elérhető üzleti, illetve akár konkrét ajánlattal is.