You are currently viewing Indul a blockbuster-szezon a CinemaCity-ben

Indul a blockbuster-szezon a CinemaCity-ben

A május mindig kiemelt hónap a mozi világában, hiszen tradicionálisan ekkor veszi kezdetét a nagy nyári blockbuster-szezon, azaz ilyenkor kezdenek beúszni a vászonra a legjobban várt, legszenzációsabbnak ígérkező alkotások, és ez idén sem lesz másképp. A sort A majmok bolygója: A birodalom nyitja meg, mely franchise utoljára 7 évvel ezelőtt hallatott magáról. Az új rész új rendezővel és nagyrészt új szereplőgárdával érkezik, és már nagyjából az eredeti 1968-as alkotás idővonalába csatlakozik be, azaz egy olyan jövőbe, melyet teljesen a majmok uralnak, a megmaradt emberekre pedig prédaként vadásznak. Egy szokatlan majom-ember barátság azonban talán változtathat mindezen.

Hasonlóan nagy várakozás előzi meg a Furiosa: Történet a Mad Maxből című előzményfilmet, mely a 2015-ös Mad Max: A harag útjában megismert hősnő eredettörténetét mutatja be, méghozzá Anya Taylor-Joy főszereplésével. A rendezői székben ugyanaz a George Miller ül, aki az összes Mad Maxet dirigálta, egészen a 70-es évekig visszamenőleg, vagyis biztosak lehetünk benne, hogy ez nem csak egy újabb bőrlehúzás lesz a franchise-ról, sokkal inkább egy régóta dédelgetett szerelemprojekt. Az egyre népszerűbb Taylor-Joy mellett a szinte felismerhetetlenre maszkírozott Chris Hemsworth is feltűnik a vásznon.

A harmadik nagy blockbuster a hónapban az Emily Blunt és Ryan Gosling nevével fémjelzett akció-vígjáték, A kaszkadőr lesz, melyet a John Wick és a Deadpool 2. rendezője szállít nekünk sok-sok látványos akcióval, parádés szereposztással és az előzetes tanulsága alapján remek poénokkal. A hónapban ezek mellett bőven lesz még jó választék. A horror kedvelőinek például a Hívatlanok – Első fejezet és A halálkártya, a romantikára vágyóknak a Gyönyörű esküvő, kicsiknek és a családoknak pedig a Képzeletbeli barátok vagy az új Garfield animációs film. Te melyiket tervezed megnézni ezek közül?

Nézz blockbuster-filmeket akár 360 Ft-ért!

A páros CinemaCity belépő a STORE és a SOCIAL oldalakon egyaránt megszerezhető. A Store-ban mindenki egyénileg vásárolhat, így itt 17 dollárért lehet a Tiéd, ebből viszont 1 dollárt visszakapsz ajándék közösségi kreditként. Mire jó ez? Gondolj rá úgy, mint hűségpontra, amiből többszázezres vagy akár többmilliós értékű terméket is szerezhetsz magadnak a SOCIAL oldalon. Itt ezt használhatod beugróként, ami minden termék esetén minimum $1. Óránként ezt aztán tudod bővíteni ugyanennyivel. Beszállhatsz így például egy Sony PlayStation 5, egy Segway Ninebot, egy Margit-szigeti wellness-utalvány, sőt, a második CinemaCity belépő megvételébe is. Végül, ha a célár összegyűlt, egy szerencsés kiválasztott megveheti bármelyiket az általa bedobott összegért cserébe. Mivel kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel lehet részt venni, a többieknél csak a betett összeg közösségi funkciója veszik el. A pénz így sima levásárolható kedvezménnyé válik a számukra, melyek beválthatnak a Store-ban. Így a következő CinemaCity páros belépőd már csak 16 dollárba fog kerülni például.

Növeljétek az esélyeiteket és a mozipartnereddel együtt szálljatok be a vásárlási versenybe! Aztán pedig hívjatok meg minél több barátot és ismerőst! Ha kellően aktívak vagytok, akár egy egész moziterem megtölthető csak közösségi vásárlókkal, akik mind 360 Ft-ért váltottak jegyet maguknak és párjuknak. Kezdjük együtt a blockbuster-szezont!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #CinemaCity #AKaszkadőr #MajmokBolygójaBirodalom #Furiosa

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
21 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Lady M
Lady M
16 napja

Furiosa

Simon Says
Simon Says
16 napja

Furiosa, Kaszkadőr, Majmok bolygója mind nézős

Gerike
Gerike
16 napja

Jesszus de rég volt már tényleg 2017 :O

Dante
Dante
16 napja

Furiosa és Majmok bolygója biztos moziban nézős, a többit még meglátjuk.

Pixie
Pixie
16 napja

A Deadpool mikor jön?

JB89
JB89
Reply to  Pixie
16 napja

az csak július

Pixie
Pixie
Reply to  JB89
16 napja

köszi!

Mr. Nice Guy
Mr. Nice Guy
Reply to  Pixie
16 napja

Én is azt várom nagyon. 🙂

Kingsman
Kingsman
16 napja

Furiosára megyünk.

Lexi
Lexi
16 napja

Új Garfield? 😀 De jóó. 🙂

Frank
Frank
16 napja

Az új Hang nélkül az jövő hónap?

JB89
JB89
Reply to  Frank
16 napja

Igen.

Frank
Frank
Reply to  JB89
16 napja

köszi!

Karen
Karen
16 napja

Furiosa ❤️

Erős Pista
Erős Pista
16 napja

A kaszkadőrről eddig nem hallottam, de a trailer jónak tűnik.

Zodiac
Zodiac
16 napja

Ebből csak a kaszkadőr érdekel.

Rebel Moon
Rebel Moon
16 napja

Hát nem tom, akkor már jobban örültem volna egy Mad Max folytatásnak Hardyval és Theronnal. Azért megnézős lesz ez is.

July
July
16 napja

Fú, A majmok bolygója kapcsán már eléggé elvesztettem a fonalat. 😀

Rue
Rue
Reply to  July
16 napja

Ott én is. XD

Hallley.a
Hallley.a
16 napja

Furiosa jöhet, a többi meh.

Roxanne
Roxanne
16 napja

Első körben a Challengerst akarom megnézni még múlt hónapról, csak eddig nem jutottunk el 😀