You are currently viewing Ilyen lesz az új PlayStation 5

Ilyen lesz az új PlayStation 5

A Sony bemutatta új PS5 modelljét, amely teljesen le fogja váltani a most elérhető nagyobb és súlyosabb verziót. A konzol kétféle változatban is elérhető lesz, lemezmeghajtóval, illetve anélkül. Utóbbi mellé viszont egy különálló Ultra HD Blu-ray lemezmeghajtót is be lehet majd szerezni, ha a tulajdonos meggondolná magát. Mindkét verzió 1 TB-os SSD-vel érkezik, illetve a két USB-A port mellett két USB-C porttal is fel lesznek szerelve. Ezek a konzolok nagyjából 30%-kal kisebbek, mint a jelenleg elérhető PS5-ök, és a súlyuk is könnyebb lesz azokénál. Az új dizájn egy ideig marad, ugyanis a Sony teljesen leállítja a mostani PS5-ök gyártását, hamarosan már csak a vékonyabb gépeket lelhetjük majd fel az üzletek polcain.

A konzol várhatóan már novemberben beszerezhető lesz az Egyesült Államokban, a hazai megjelenésről ugyanakkor egyelőre nincs konkrét információ. Mindazonáltal nagyon úgy tűnik, hogy még az idén elérhető lesz Magyarországon is. A lemezmeghajtóval érkező konzol árát 215.000 Ft, az anélkül érkező gép árát pedig 175.00 Ft körülre saccolják jelenleg, az opcionális Ultra HD Blu-ray lemezmeghajtó pedig nagyjából 54.000 Ft-ért lesz beszerezhető.

Hamarosan elérhető a SocialStore-ban is!

Sokan most bizonyára izgatottak, mások viszont a fejüket fogják. A jelenlegi PS5 sem annyira régen jött ki, és az elhivatott gamerek máris kezdhetnek spórolni az újra, ha tartani akarják a lépést, és mindig a legújabb konzollal élvezni a játékot. Ráadásul ki tudja, mennyi idő múlva kell megint újra cserélni az eszközt, és ez ráadásul csak egy a sok közül. Ott van még az Xbox, a kézikonzolok, az okoskütyük, iPhone-ok, melyekből szintén évente jönnek ki újabb és újabb verziók. Hol húzzuk meg hát a határt, mi ezek közül az, ahol muszáj beérnünk a régebbi kiadással, és mi az, amiből feltétlenül kell a legfrissebb változat a polcra?

A jó hír az, hogy ezt a dilemmát közösségi vásárlóként magad mögött hagyhatod, hiszen ezek mindegyike, így az új PS5 is elérhető lesz a SocialStore-ban, mely közösségi platformon a luxuscikkek árát a közösség együtt, közösségi finanszírozási alapon adja össze. Végül egy szerencsés vásárló megveheti adott terméket annyiért, amennyit bedobott a közösbe. Mivel közösségi vásárlásban kizárólag funkciós közösségi kedvezménnyel lehet részt venni – melyet saját feltöltéssel, illetve bónuszként is szerezhetsz egyéni vásárlásaid után –, a többi vásárlási célú résztvevő nem a betett összeget bukja el, csupán annak közösségi funkciója veszik el. Így az számukra hagyományos levásárolható kedvezményként lesz beváltható az appon belül.

Ezzel tehát az összes konzol, a legújabb PS5, az Xbox vagy bármi más megszerezhető tetszőleges áron, akár 90% kedvezménnyel, hogy mindenből a legújabb verzió legyen otthon. Ehhez igazából csak két dolog kell. Egyrészt türelem, hiszen a SocialStore-ban nem biztos, hogy rögtön te leszel a szerencsés vásárló, ugyanakkor közben nem kockáztatod a pénzedet sem. Másrészt pedig a te és a többi vásárló aktivitásától függ, milyen gyorsan gyűlik össze az ár, és így egy nap alatt mennyi konzol kerül új gazdához.

Ha gyorsítanád a folyamatot, akkor annyi a dolgod, hogy megosztod a terméket közösségi oldalaidon, meghívod barátaidat és minél több társat szerzel a Space csevegőben.

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Sony #PlayStation5 #PS5

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
12 hozzászólás
legrégebbi
Legújabb A legtöbb szavazatot kapott
Inline Feedbacks
View all comments
Johnny Cage
Johnny Cage
7 hónapja

Összedobjuk. Ezt is. 🙂

Gerike
Gerike
7 hónapja

Jól néz ki. Várjuk.

Colonel P
Colonel P
7 hónapja

Inkább xboxos vagyok, de a PS-be is szoktam dobni egy-két dolcsit.

JB89
JB89
7 hónapja

Hát ok. Nekem jó lesz a mostani, majd ha kijön a PS6 akkor szóljatok. 😀

Frank
Frank
7 hónapja

PS6 mikor lesz? 🙂

apple_guy
apple_guy
Reply to  Frank
7 hónapja

2027-nél hamarabb szerintem nem érdemes számítani rá.

Frank
Frank
Reply to  apple_guy
7 hónapja

Ohh. 🙁

Rue
Rue
7 hónapja

Szép a dizájn, tetszik. 🙂

Simon Says
Simon Says
7 hónapja

Zsíír.

Pixie
Pixie
7 hónapja

Hát akkor nincs más teendő mint gyűjteni az embereket hozzá a megjelenésig. Hajrá mindenki!

Bomber Jack
Bomber Jack
Reply to  Pixie
7 hónapja

Úgy van.

trackback
Új Spider-Man 2 előzetes érkezett
7 hónapja

[…] még több száz egyéb luxuscikk vehető meg, köztük a PlayStation 5, sőt, hamarosan annak új változata is. Ha tehát még mindig nincs konzolod a játékhoz, akkor itt van a legjobb esélyed […]