Ilyen lesz az új csúcs-Ferrari

Mar 28, 2023 | 16 comments

Ki ne álmodott volna egy Ferrariról a garázsában? Sokak számára a valódi olasz életérzés non plus ultráját és a társadalmi egzisztencia csúcsának elérését szimbolizálja ez az ikonikus márka, sajnos azonban csak igen kevesen engedhetik meg maguknak, hogy nap, mint nap egy Ferrari volánja mögé ülhessenek, és pásztázó szemek kíséretében haladhassanak végig a városon. Persze, mióta létezik a közösségi vásárlás, nem kell, hogy ez az élmény a kevesek kiváltsága legyen.

Már mozgásban is látható az új csúcsmodell

A Ferrari legújabb csúcsmodelljéből, az egyelőre név nélküli LaFerrari-utódból eddig még nem sokat láthattunk, de most végre sikerült videón is elcsípni a prototípust, mely a pletykák szerint F250 kódnéven fut. Úgy hírlik, ez lesz az első olyan csúcsmodell, amibe nem V12-es motor kerül. A szóbeszéd alapján helyette vagy egy 4 literes V8-as vagy egy 3 literes V6-os kap helyet a kocsiban, melyek a hibrid rendszernek köszönhetően így is több mint ezer lóerőt termelnek majd.

Azt beszélik, hogy a vásárlók egy kiváltságos rétege már idén megtekintheti a modellt, ám az alap kiadás gyártása csak jövőre indul el. Az áráról egyelőre semmilyen infó nem szivárgott ki, de sejthető, hogy nem földi halandók pénztárcájára lesz méretezve a dolog, főleg mivel elvileg csak 828 darab készül belőle.

Együtt elérhetővé tesszük az elérhetetlent!

Ahogy fentebb írtuk, közösségi vásárlással akár egy ilyen tétel is ugyanúgy elérhetővé tehető, mint mondjuk egy iPhone, egy Nike AIR MAX cipő vagy bármilyen más autó, például egy Audi RS6 Avant. Az eszköz igazából megvan hozzá, a többi rajtatok múlik. A SocialStore közösségi platform ugyanis ártól függetlenül bármilyen luxustermék árának közös összedobását lehetővé teszi. Hasonló ez, mint a crowdfunding: mindenki beszállhat 1 dollárral (körülbelül 360 FT) és saját belátása szerint növelheti az összeget a célár 10%-áig.

Nagy különbség azonban, hogy ha összegyűlt a díj, akkor egy szerencsés – akit a rendszer sorsolással választ – ténylegesen meg is veheti az autót az általa bedobott összegért cserébe. A többiek a betett pénzt mind levásárolható kedvezményként kapják vissza, és 100%-ban elkölthetik azt a STORE nevű oldalon, ahol több száz világmárka listázza legjobb termékeit remek áron. Vesztes tehát nincs.  

Ha azt kérded, hogy mi a különbség egy Xbox konzol és az új Ferrari-csúcsmodell megszerzésének esélyei között, csupán annyi, hogy utóbbihoz sokkal több közösségi vásárlóra van szükség. De a végeredmény ugyanaz: mindkettő megvehető akár 1 dollárért is. Jelenleg, csak a magyar tesztpiacon ez nehezen lenne kivitelezhető a Ferrari esetében, de a világpiacra kilépve igazából hamar összeadható az ára. A felhasználók a Termékmegosztás funkcióval pillanatok alatt több tízezer új vásárlót szerezhetnek saját közösségi oldalaikon keresztül, emellett pedig direkt meghívót is küldhetnek ismerőseiknek, illetve a Space csevegőben is toborozhatnak. Összességében tehát az eszköz már rendelkezésre áll, a többi a közösségi vásárlókon múlik!

Együtt a határ a csillagos ég!

Te mit szólsz a Ferrari új csúcsmodelljéhez? Szeretnél egy ilyet a felhajtódra? Ha igen, mennyit érne meg neked? Írd meg kommentben!

Benne vagy?

ALLYOS – SocialStore

#allyos #SocialStore #Ferrari

5 1 vote
Cikk értékelése
Subscribe
Notify of
guest
16 Hozzászólások
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Gerike
Gerike
2 months ago

Háát… elég furán néz ki.

Erős Pista
Erős Pista
2 months ago
Reply to  Gerike

Csak prototípus, a végleges verzió nem ilyen lesz. 🙂

Ruby
Ruby
2 months ago
Reply to  Erős Pista

Meglátjuk. Így első blikkre tényleg kicsit fura.

Rebel Moon
Rebel Moon
2 months ago

Mennék vele egy kört szívesen. 😀

Rex
Rex
2 months ago
Reply to  Rebel Moon

Majd összedobjuk, és egymásnak adogatjuk a kulcsot. XD

Bomber Jack
Bomber Jack
2 months ago
Reply to  Rex

Benne vagyok XD

Roxanne
Roxanne
2 months ago

Megvesszük 😀

Blake
Blake
2 months ago
Reply to  Roxanne

Simán 😀

apple_guy
apple_guy
2 months ago

Hát kéne hozzá egy pár ember 😀

Bp23
Bp23
2 months ago
Reply to  apple_guy

De nem lehetetlen. 🙂

Kingsman
Kingsman
2 months ago

Mennék ilyennel melóba 😀

Cagliostro
Cagliostro
2 months ago

A suliban meg sem tanítanak addig számolni, amennyibe ez fájni fog XD

Simon Says
Simon Says
2 months ago
Reply to  Cagliostro

Touché 😀

AliBi88
AliBi88
2 months ago

Biztos nem lesz rossz, egy Ferrari az csak Ferrari, de egy RS6-nak még mindig jobban örülnék! 😍

Speedy Gonzales
Speedy Gonzales
2 months ago

Szééép!

Johnny Cage
Johnny Cage
2 months ago

Nekem nem annyira tetszik így.